Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzoltan
Iménti beszólásoddal növelted az OFF-topic hsz.-ek számát.

Amúgy az Új Agnitum Security Suite,Win7 támogatással,jóféle kék halált csinál.Nem ajánlatos.
Narxis
JEJEJEJE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nemtudom mit csodálkozol, ez az sg fórum, színvonal a béka segge alatt, meg még egy kicsivel lejjebb.
Doomista
Halkan meg is emliteném, hogy ezért kellene házigazda, hogy törölje a felesleges hsz-eket.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

FZoleee
#17065, 17066: támogatom
Doomista
Köszönjük, EMESE <#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az asszonnyal kapcsolatos dolgok megvannak mashol is itt az sg.hu oldalon!!!
Gondolom mindenki tisztajaban van azzal, hogy ez a topik "Antivírusok és antispyware-ek". Nem tudom mit keresnek az olyan szemelyes valaszok (mint pl. sokat ittal, stb), amiknek semmi helye itt. Sot, hogy ha valamelyik forumozo mondja magarol, hogy sokat "szeszelt", lehet csak egy atveres es mindenki elhiszi.
Kellene nyitni egy uj temat, aminek az ivaszattal kapcsolatos cime legyen. Megjegyzem, hogy en nem akarok senkivel tartani, de az ilyen szemelyes valaszok nem tartoznak ide.
mrzoltan
Nah Doom ,már megint sokat ittál...<#hehe>
Doomista
Nem lesz asszonyod, megkeresem és magamávé teszem.

Pano
neeee, gondolj az asszonyra, kérlek! 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Legszivesebben most jól tökön rúgnálak.

Mármint leitatnálak😊

Pano
Igen, de hatékonyság szempontjából jobban bejött a gdata 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
De hát Avirás voltál, nem ? 😮

Pano
Már megpróbáltam. Írtam a supportnak, mondta, hogy innen töltsem le és tegyem újra. Megtettem, de a helyzet ugyan az, vissza is írtam, hogy nem jutottam elõrébb 😄 Szal, vicc.

Narxis
:S esetleg egy reinstall-t megpróbálhatsz. Nem értem amúgy, hogy miért csinálja ezt egyeseknél. Rákérdezek a fejlesztõknél!

Pano
Egyik se jött be sajna. De azért köszi a segítséget 😊

Narxis
Ez a kulcsmondat:

"A Microsoft saját fejlesztése mellett a Forefrontba négy cég antivírus motorja kerül bele: az Authentiumé, a Kaspersky-é, a Normané és a VirusBusteré."

A virusbuster gondolom alacsony FP számmal rendelkezik és emellett még olcsó is lehet a liszenszelése.

Doomista
Have fun! Akkor hát kell a beállitás ?

zyppy
na megvolt a reinstall. mostmár jó

Doomista
Jó,ha újraraktad, és megoldódott ez a probléma, adok egy beállitást hozzá, hogy rendesen védjen.

Gond van. 64 bites XP-t kellene bebootolni tisztán, mert szerintem bekaptam egy vírust. Tipp, ötlet?
zyppy
ja

Doomista
Ilyen hibáról még nem hallottam...Gondolom a hivatalos oldalról töltötted le.

zyppy
majd kesobb megejtem.

Doomista
Reinstall?

zyppy
megvan, de nem lett semmi

Doomista

zyppy
Avirában hogy kapcsolom beazt , hogy a környezeti menüben is megjelenjen?

Doomista
Érdekes cikk.
Olvassátok?:
"Mint korábban, a VirusBuster ma is remek biztonsági partnerünk. A cég évek során át bizonyította, hogy megbízható technológiát nyújt, olyat, amely kielégíti szigorú minõségi és támogatási követelményeinket. A VirusBuster mindig jól szerepel a független teszteken, és versenytársai többségénél hamarabb jelentkezett 64 bites támogatással. Arra számítunk, hogy következõ generációs Forefront szerver biztonsági termékeink révén ügyfeleink élni fognak ezzel a technológiával." – nyilatkozta Jim Molini, a Microsoft vezetõ programmenedzsere.

Yoda001
van itt valaki aki beköp úgy általában nem idevaló hozzászólásokért?<#wow3>
#17041:

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
Amúgy sem én fizetem, hanem az állam :-)

Narxis
Nem sok, mert nem tudom az értéket mire kell módosítani, de azt tudom, hogy azoknak akiknek nem frissült itt kellett beletúrni a registrybe.

Próbáld ki ezt a 2 lehetõséget:

1. Jobb klikk a "Program"-ra, Módosítás és Azonosító értéknek beírod a jelenlegi verziószámot. 20.0. nemtommennyi. Kész, újraindítod a gépet és nyomsz egy Program files updatet.

2. Jobb klikk a "Product"-ra, Módosítás, Értéknél beírod a mostani verziószám utolsó 3 számjegyét. Kész, újraindítod a gépet és nyomsz egy Program files updatet.

Jobb ötletem nincs, mivel nincs fent msn-en az az angol srác aki segített másoknak ugyanebben egy angol fórumon.

Narxis
Ingyen pia? Bármikor.<#hawaii>

Pano
Narxis: Akkor van ötleted arra, amit tegnap elkezdtünk? Hogy miért is nem akar nekem program modulokat frissíteni?😊

Doomista
Leitassalak, ezt akarod te snécie ?

Narxis
Akkor sem ajánlott.

Doomista
Használtam Comodo-t win tûzfallal, és kutya baj sem történt.

Narxis
Azt szokták mondani, hogy 2 tûzfal egyidejû használata ugyanúgy káros lehet mint 2 vírusirtó egy rendszeren. Szerintem kapcsold ki de emlékeim szerint ezt a Comodo vagy megkérdezi(és azt ajánlja, hogy kikapcsold) vagy magától kikapcsolja.

Doomista
Szerintem nem kell kulon spyware ellen.

Tetsuo
Es milyen spyweart ajanlasz?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Doomista
Ne kapcsold ki, mehet a Comodo-val nyugodtan, kompatibilisek egymással 😄

Tetsuo
Koszonom!
A Vista tuzfalarol mi a velemeny? Azt kikapcsoljam v ne? 1utt menjen a Comodo-val?

Pano
Az avast home edition ingyenes, de be kell regisztrálni magadat licenszért. Minden ilyen kiadott licenszet pedig 1 év után újra kell aktiválni, ami szintén ingyenes.

gergely1991
javit: nem korlátozot funkciókkal hanem csak otthoni használatra és 1 év ingyen licenc....
Információ itt: http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
avast 60 napig ingyenes, de arról nem tudok hogy van-e ingyenes licenc (errõl talán egy avast-os tud róla beszélni)de van free változata amely korlátlan ideig korlátozott funkciók mellett használható😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Hogy rengeteg program van a gépemen 😊

Tetsuo
Hm? Valaki?

gergely1991
akkor úgy kérdezem hogy nálad??? 😞

Doomista
Az hogy kecybuta vagy 😞