Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mindjárt megosztalak én téged! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Egy vírus mely megosztja a c-meghajtót egy ismeretlennek
Na megint mocsok kerül a gépre....<#gun><#violent><#email>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

FZoleee
úgy, ahogy te írtad, csak én elõtte már kipróbáltam 😄
Doomista
Hogy lett jó ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

FZoleee
már jó 😊
Doomista
Akkor máshogy ird be...pl ha ezt nem fogadja el: http://www.sgh.hu , akkor igy ird be: http://sg.hu .

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

FZoleee
Kösz 😄
Error: Unable to open temporary file to download the requested address
Doomista

FZoleee
Merre lehet megnézni, hogy egy weboldal vírusos-e? nem jut eszembe az oldal neve 😄
Doomista
<#wow2>

Narxis
2009-es verzió tesztje

19 éves srác készítette<#wow1>

Narxis
Egy ígéretesnek tûnõ vírusirtó lépett be a "nagyok" ringjébe:

Element TotalProtect

Pianista
Link itt egy érdekes weboldal, érdemes megnézniXDD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
ahhaértemthx<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Moderátor vagyok.

Pianista
most nézem hogy html kód van az aláírásodban... VIP-es vagy vagy mi??

Pianista
XDD pedig annyira megörültem a hírnek és kiderül hogy hamisítvány...

Doomista
Ajj...ne is mondjátok...msn-n is szétterjedt elég durván...valaki el is hitte, és nem is tudja hogy fake, ezért meg is fogja nézni XDXD

Pianista
én is utólag olvastam utánna... pedig megnéztem volna...

Pianista
óóóh... nem valódi amit olvastam😞

Közösségi portálokon és emailben is terjed: augusztus 27-én akkorának fog látszani a Mars, mint a Hold.

"Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz mint a telehold. A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtõl. Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élõ ember ilyet nem láthat még egyszer!" - szól a levél.

Valójában ma élõ ember ilyet egyáltalán nem láthat - leplezi le az álhírt a hírek.csillagászat.hu <1>. A Mars látszó mérete elenyészõ a Holdhoz képest. A bolygó szabad szemmel mindenkor csillagszerûnek látszik, távcsõvel is csak apró korongnak, melyen sötét és világos foltokon kívül egyéb nem vehetõ észre.

A Mars sem 2009. augusztus 27-én, sem máskor nem látható akkorának, mint a telehold. A bolygó augusztus folyamán a hajnali égen figyelhetõ meg, a Bika, majd az Ikrek csillagképben, viszonylag fényes, de nem túl feltûnõ csillagként. 2010. januárjában kerül földközelbe, ám ez a földközelség eléggé kedvezõtlen, hiszen ekkor is 99 millió km-re lesz tõlünk a bolygó. Ilyenkor érdemes elmenni egy csillagvizsgálóba és megfigyelni a Mars bolygót.

A Mars 2003. augusztus 27-én igen szoros földközelségben volt, bolygónktól 55,8 millió km-re. Csillagászok kiszámították, hogy az utóbbi 60 ezer évben nem volt ilyen Mars-közelség. Ha egy 75-szörös nagyítású távcsõvel figyeltük ekkor a Marsot, a távcsövön keresztül valóban akkorának lehetett látni, mint a telehold. Ez természetesen sokak figyelmét magára vonta, és a hír azóta évrõl évre felbukkan az interneten, az évszám, és a távcsõ diszkrét elhagyásával.
Pianista
FIGYELEM! FIGYELEM!

Bárhol leszel 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz, mint a telihold.A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtõl.Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élõ ember ilyet nem láthat még egyszer.

ezt itt találtam: Link

Nem feltetlenul.
gergely1991
Gondolod hogy egymást követnék a helyzetek?<#hehe><#hehe>
nod,avg,norton....majd avira,panda,kaspersky,fsecure.....(de lehet hogy már õk is bekerültek ebbe a csapdában <#nemtudom> )

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ezelott kb. egy jo felelve az AVG is tevedett, de sokkal durvabban, mert olyan frissiteseket tettek fel, hogy az user32.dll virusnak latta es ki is torolte a rendszerbol.
gergely1991
Nem lehet már abba hagyni az offolást?<#pias><#falbav><#action>
A Symantec egy jót bakizott.....<#hehe>

Doomista

Doomista
FEJEZD MÁR BE!!!!!

FZoleee
Váltottam Kasperskyre <#wave> <#idiota>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista

Narxis
Antivírusok és antispyware-ek vatytok.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista

Szia és Neked is viszont!

Doomista
Megrendeltem, most örülsz? <#mf1><#mf2><#integet2><#pias>

Na jó. Vége. Hagyjuk abba ezt a témát mert látom elbeszélünk egymás mellett.
Van egy termék annak van egy ára. Legyen az akár egy televízió vagy éppen egy kilgramm kenyér. Megveszed használod vagy elfogasztod ez most lényegtelen. Ez a piac. Vagy pedig van az illegális mód, hogy ellopod és használod. Ameddig tudod. Ez utóbbi például sajnos kis hazánkban részben mûködik is és úgy hívják, hogy megélhetési bûnözés. De nem akarok (újra és sokadszor) offolni ezért inkább ...

L7wy
"Mégjobb megoldás, beírni az aktivácios kódot. "
Hát nagyon jó eldobni 12000 ft-t, király, a legjobb megoldás...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Nem, nem ez. Ennyiért megveszed és megkapod az aktivációs kódot is hozzá. Mind a 4x5 karaktert. Hiánytalanul. És azzal mûködik. <#eplus2>

Barátomnál a második trialresetnél befeketedett a kaspersky-je. Le kellett szednie. 2010-est használ/használt.

L7wy
11.990 Ft ? ez a kód?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Tessék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.i-store.hu/index.php?page=termek&id=694

L7wy
Igen mûködik, visszaállítja 30 napra és folytathatod a használatot...

L7wy
Oké, diktáld a kulcsot...

Mégjobb megoldás, beírni az aktivácios kódot. <#hehe><#hehe><#nyes>

FZoleee
és mûködik is, letesztelted? 😄
Wreck86
tudom😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Halli! <#wave><#integet2>

Mert ilyen szépen és illedelmesen kértél, így kapsz valami "finomságot". <#eplus2><#nyes><#hehe>

Doomista
Nem is mondtam semmit :S Vagy esetleg vagy nálam msn-n, skypen, teamspeaken, ventrilon, és dumáltunk ? 😮

gergely1991
Én csak emlékezetbõl írtam majd meg néztem amit linkeltél és azonos volt csak másképp fogalmazva.
De akkor miért mondod ezt?

Doomista
Mi ?! Külön trial reset ? Ez elfogadhatatlan dolog a mai világban. .