Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal tenyleg egyetertek veled, hogy jobb az AVG-nel es a Norton-nal is.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A Norton csak annyira fogja a gepet, mint az Avast!, Avira.
A Kaspersky nem figyeltem.
Nem vagyok sztyupid csak 4-6 oldalt hagyok nyitva (információ keresés miatt)csak már összezavarodtam... <#pias>#pias><#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Amit te linkeltél az 2004es verzió, amit meg én az 2009-es, és a letöltõlinkek még mindig élnek. A kettõ akciónak köze nincs egymáshoz. (annyiban h mindkettõben benne van az m$)
De most csak azért is felrakom virtuálisra, megnézem mûködik e.
Etele34:Tudok róla csak már másikon is megjelenitette...<#levele>#levele>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Érdekes módon a angol hiv.oldalán 30, a magyar oldalán meg 15 napos trial software-t igérnek..<#nemtudom>#nemtudom>
Etele34:Tudod mikor adnám meg az msn címem..😄
Inkább ki kéne probálni hogy egy hamisitott msn címet is elfogadt-e...
amúgy meg .....
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak a te esetedrõl beszélek mivel azt free software-ként szerezted be és amúgy 30 napos a free trial software. 😄D
<#eplus2>#eplus2>
Apocalipto: Free software = Warez = vírusveszély....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#wave>#wave>
Elindítottam egy teljes rendszervizsgálatot. Egybõl 34 nyomkövetõ kuki. Nesze neked trend mikró.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Amúgymeg ezt nektek: <#vigyor2>#vigyor2>
Malwarebytes' Anti-Malware 1.40
Adatbázis verzió: 2712
Windows 6.1.7600
2009.08.29. 17:40:47
mbam-log-2009-08-29 (17-40-47).txt
Vizsgálat típusa: Teljes vizsgálat (C:\|D:\|E:\|F:\|)
Átvizsgált objektumok: 189568
Eltelt idõ: 43 minute(s), 15 second(s)
Fertõzött memóriafolyamatok: 0
Fertõzött memória modulok: 0
Fertõzött rendszerleíró kulcsok: 0
Fertõzött rendszerleíró értékek: 0
Fertõzött rednszerleíró elemek: 0
Fertõzött mappák: 0
Fertõzött fájlok: 0
Fertõzött memóriafolyamatok:
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)
Fertõzött memória modulok:
Fertõzött rendszerleíró kulcsok:
Fertõzött rendszerleíró értékek:
Fertõzött rednszerleíró elemek:
Fertõzött mappák:
Fertõzött fájlok:
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
E mellé nem ártana tûzfalat is használni...pl.:Sunbelt,comodo,zonealarm,win-ben beépitett tûzfalla(sok felhasználónak problémája akadt vele) stb.
Esetleg kémprogramirtó használatára is szükség lehet..pl.:counterspy stb.
Én nem tudok ajánlani ez tõled függ.Ezek közül(ezenkívül van még) lehet válogatni, elõször ki kell próbálni mindet amelyik a számodra legjobb azt használod.Fontos a vírusirtók idõnkénti cserélése...
Kártevõk elleni védelemre keresnék egy jó programot, mit ajánlotok? Leginkább keylogger ellen kellene. 😊