Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Itt vagyok.
Komolyra fordítva a szót. Azt még elfelejtettem, hogy van feltelepítve még két antispyware, csak ezekrõl elfeledkeztem mert már nagyon régóta használatban vannak a háttérben. Igaz elég ritkán kerül rájuk a sor. Ez a kettõ a 'SUPERAntiSyware' free és az 'Ad-Aware'free.
Kérdésedre válaszolva azt mondhatom, hogy nem vettem észre lassulást. Lap-topom van! Windows betöltõdése a bekapcsolástól számítva 50-55 sec. Ekkor már van internet csatlakozásom is és a Tálcán a gyorsindító ikonok is mind ott vannak, de az értesítési területen (óra mellett) a többire még várni kell úgy 20-30 másodpercet. Összességében és általában 75-90 sec múlva a bekapcsolást követõen minden ikon jelen van már. Ez nem rossz idõ szerintem. Másfél percnél sosem volt vagy kellett eddig több idõ, még akkor sem amikor csak vagy az ESS vagy utána KIS volt egyedüliként a védelem vagy éppen elõtte a NIS 2009 ami tudva lévõen is nagyon gyorsan töltõdik be.
És mint mondottam lap-topról beszélünk ami egy átlagos erõsségû.
Most komolyan, minek ennyi program? Tedd még fel a virustotalról a többi 39 antivirust is mert jobb félni mint megijedni. 😄
a-squared-bõl csak az ingyenest használnám, a malwarebytes és az iobit pedig kifejezetten antivirusok mellé lett készítve mint kiegészítõ védelem, azok maradhatnak, mamutu megint felesleges mert a Kaspersky ugyanazt tudja...
Nem lassult le a géped? Mennyi idõ alatt indul újra és tölt be a Windows?
Lehet, hogy a Kasperskym nem is valós csak virtuálisan van fent a gépemen? Hmm... <#eplus2>#eplus2>
KIS mellett most ezek mennek és mindegyik automatikusan indul is a Windowssal:
Mamutu > bekapcsolt védelemmel
a-squared antimalware > bekapcsolt védelemmel
Malwarebytes > bekapcsolt védelemmel
IObit 360 > bekapcsolt védelemmel
Jöhetnek a vélemények.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Doom:A vírusmintákat tartalmazó oldal?
Az tényleg durva lenne arról nem is beszélve ha bosszúból akarja átküldeni valakinek.Túl sokszor nézhettek hack-elõs filmeket és már aszthiszik hogy húú feltöröm ezt meg ezt...
Narxis:Egyet értek nem sok értelmük van a ilyeneknek.Ennyi erõvel én is írhatnák ilyeneket....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-IObit Security 360 PRO
-Malwarebytes' Anti-Malware Pro
-WOT Firefox-hoz.
Na jó csak tesztelgetek, eddig mindegyik tetszik, lehet fent hagyom.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De ezt meg nem döntöd azzal a 2-vel !
Majd szépen körbemenne csomó tizenéves kis pöcsök között, aztán majd elkezdik játszani a hekkeresdit, meg hogy a haverkának elküldöm ezt a vírust hagy szenvedjen vele, csak mert nem adott krekket a GTA 4-hez, avagy véletlen elindítja az asztalon az illetõ, de már nem tudja hogyan irtsa le 😄 Etc...etc..stb...satöbi...
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
Malwarebytes Antimalware...
Amúgy például ez:CounterSpy
Viccet félre téve...Avira.
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
De ez engem rosszul érintett:
Kérdés: „Miért nem a Smart Security-t elemezted?”
Válasz: Nem vagyok híve az összetett biztonsági programoknak, éppen ezért. Valamint annyiban nem különbözik a kettõ, hogy túlságosan nagy eltérések mutatkozzanak (amivel többet tud: tûzfal, spamszûrõ és szülõi felügyelet). Az ilyen védelmi csomagokba fejlesztett tûzfalaknál több, ingyenes és sokkal jobb alternatíva van a piacon, amit érdemesebb használni, külön feltelepítve. <#sir>#sir>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
K: „Honnan szerzed be az ismeretlen és ismert vírusmintákat?”
V: Nagyon sok helyrõl be lehet szerezni, de azt nem írnám meg konkrétan honnan. Nem szeretném, ha valaki még véletlenül is tönkre tegye a rendszerét, ugyanis ezeknek a fájloknak a kezelése szakértelmet igényel.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.