Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Avira nem jelez rá. False.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

False positive.

Narxis
Magyar oldal... épp egy játékot akartam megnézni... :p

Link

Virus: JS:ScriptIP-inf (Engine 😎

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
<#ticking><#ticking>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem Neked válaszolt. De szó mi szó van benne igazság mert az alkohol már csak ilyen. (bocsika)
Nyugodt vagyok nyugodt vagyok nyug ... <#wave> <#vigyor5>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Nyugiiiiii 😄D

Doomista
Ezt ugye nem nekem mondtad ? 😄

Te meg mit röhögsz itt? <#boxer><#violent>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Alkohol Pista?
Ne felejtsd el, hogy az alkohol öl, butít és nyomorba dönt de bátorságot ad.

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Doomista
Alkoholista lennél nélkülem.

Akkor elnézést kérek a hibámért így utólag és köszi, hogy javítottál.

Mi is lenne velem Nélküled?

Doomista
Neki biztos nem...

Gondoltam egyértelmû a történet. vagy mégsem?

Az új harkonnen féreg blokkolhatott valamit nálam mert nincs internetem. Kár volt leszednem a KIS-t. Katt.

Narxis
Nem mondanám, hogy nem jó. Szerintem elég jó lett a 2010-es, de az erõs középmezõnyben van McAfee-vel, Nortonnal említeném egy lapon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Azt elfelejtetted leírni, hogy valós e-mail címet kell megadni, és arra küldi a licenc linkjét, amin letöltheted a keyt.

Doomista
Semmi sem biztonságos...😄

Gondolom ilyen nincs az arzenálodban:Kép.

Doomista
Nincs semmi más. Hónaponként leszedtem a Malwarebytest, soha nem talált semmit...meg 1x leszedtem a Spyware Doctort, az sem talált semmit...pedig a warez az életem 😞

Az biztonságos, ha a gépen levõ progikkal megjegyeztetem a jelszót, hogy ne kelljen mindig beírni? (vírusok ellen értem, nem azok ellen, akik használják a gépet)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

RBJ
sokan áldják a nodot de nekem érezhetõen lassabban jon be a firefox nod alatt mint kis vagy avira alatt.

Linux Mint 13 Cinnamon

Nálam csak a KIS megy valós védelemmel a többi, amikrõl lentebb írtam el sem indul a Windowssal kivéve ezt az utóbbi két napot, de már nem sokáig lesz így. Visszatérek az eredeti beállításokhoz és csak a KIS lesz aktív. Maradnak persze a gépen, de csak az idõnkénti keresésre fogom használni õket.
Tehát. Visszatérve az elejére. Nálam egyedül a KIS megy hónapok óta egyedüliként, de azóta egyik antispyware sem talál sosem semmit. Ez például már nem volt elmondható amikor a NIS2009-et használtam vagy még inkább amikor az ESS-t. Mindkettõ mellet volt bizony találat szépen.

Most csak az Avira Premium SS-t használod azt tudom. Más nincs is fent? Antispyware programokra értem természetesen.

RBJ
mondjuk azt vettem észre mig avira premuim.t és comodot használtam egy fikarcnyi spy waret vagy rosszindaluti cookiet nem talált a spyware irtom soha. ez nem volt elmondhato a kaspersky esetében.
Kicsit fáj a dolog az aviránál ,hogy ez is ugy jár mint a kaspersky , hogy kezdik hamar tiltani lefele a kulcsokat. az avirához meg nem nagyon hajigálják a kulcsokat.
max a prémium security suite nél volt 90 napos kulcsigénylés ami nem tudom még ,hogy él e.?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Kár volt az Avira Premium+Comodó combót erre cserélni, szerintem nagy kár...De szerintem térj át az Avira Premium SS változatára...És akkor nem kell 2 programot futtatnod, és hidd el jó az Avirának a tûzfala. Ebben a topikban a legtöbb ember Internet Security féle típusokat használ, azaz minden egyben...

Doomista
Persze, a szart nem szó szerint értettem ^^
De én megértelek...régen mikor még én nálam is a tûzfal+antivírus combó volt, olyan 4 éve...azt hiszem, hogy Kerio tûzfal+Kaspersky Antivirus volt...akkor minden féle kémprogramok,trójaik elleni szoftvert felraktam a rendszeremre, de persze nem futottak a tálcán, csak scannelésre kellettek...trojan hunter, trojan remover, ad adware, spybot, noadware, spyware doctor, ashampoo antispyware, spy sweeper, stb...És nem felsorolásból írom ezeket, szó szerint a fél asztalomat az ilyen programok ikonjai telítették be...Nem tudom, miért raktam fel ennyi mindent, nyilván már akkor bennem volt ez a dolog, hogy ez tetszik ez az egész téma...Annó emléxem, hogy a NoAdware program mindig talált valami adwaret, és el is kúrta egyszer a rendszeremet...lehet túl sokat scannoltam vele...

RBJ
hát nem gondoltam volna hogy nem jo az f-secure.
pár napig hagyom és ha nem fekszik visszarakom az avira premium + comodo tuzfal párost. az szépen mukodott.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Van olyan h mûvelet választása automatikusan, azt ki kell kapcsolni és taníthatod kasperskyt.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Megtisztelsz azzal, hogy ilyen véleménnyel vagy rólam. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Egyébként egyik általam feltett program sem szar (szavaddal élve), mert idõnként csak-csak érdemes lefuttatni ezeket (is). Kaspersky sem tökéletes, bár majdnem már ott tart már és csak egy hajszál választja el.

Doomista
Ez free verzió, csak FF alá, de van fizetõs a rendszerre, így a rendszeren ha írsz valamit bárhova, akár msn-re egy mondatot, azt is szûri...

köszönöm

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Doomista
Tessék...FF alá egy hasznos és jó kiterjesztés.

Doomista
Ezek egyáltalán nem eszik a rendszert.

És nem eszi a rendszert?

Doomista
Szerintem valami kémprogram, rootkit beférkõzött a rendszerbe....vagy egyéb password stealer cucc...Ha nagyon nem vagy biztos a Kasperskyben, akkor tegyél még le valami anti keyloggert...pl van olyan is, ami Firefox alá van, és egész fasza...és az szerintem elég is lenne...

A progi is a hivatalos oldalról van. Böngészõben meg nem szoktam tárolni jelszót, szóval nem értem, hogy lophatták el...

Doomista
F-Securet nem nagyon ajánlja itt senki...akkor már inkább Avira Premium SS vagy KIS...

gergely1991
Lehet hogy progi a vádlott.Ha böngészõdben nem menteted el akkor gondolom nem lophatják el õket....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Azért belõled nem néztem ki, hogy ennyi szart felraksz...Dragonyka 2 vagy 😄

Sziasztok!
Tegnap ellopták a steam (counter strike) fiókomat. Ez egy progi, ahol be kell jelentkezni, és lehet játszani. A jelszavam nagyon bonyolult volt, értelmetlen, és kis és nagybetûbõl és számokból állt, szóval nem nagyon találhatták ki. A jelszót senki sem tudta rajtam kívül. Szóval csak valami vírusos dolog maradhat. Avast home-t használtam, az nem jelzett semmit. Most újratettem a windows-t, kasperskyra váltottam, meg majd használok spy detectort is. De hogyan lophatták el, van valami tippetek?
(vissza tudom szerezni, nem az a gond, hogy ellopták, csak félek, hogy a mail-emet és mást is ellophatnak)

RBJ
kaspersky ben nincs a 9 verziotol elhagyták. max annyi van ,hogy belenyulsz a szabályokba és te adogatod meg , hogy mi legyen.
a f-secure ba nem nagyon találtam meg.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Mindkettõben van tanuló mód, de Kasperskyben 100%osan tudom h van...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
Ha ezzel az a célod hogy a géped 100%-os védelem legyen akkor kivan zárva!Ugyanis a vírusirtók felismerhetik ugyanazt a típusú vírust(más elnevezéssel) és majd egyszerre riasztanak.Késõbb esetleg egymásra."Jobb félni mint megijedtni"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
Csókolom.
Kaspersky után avira premiumot+comodo tuzfalat használok jo ideje és mondhatom nincs gond vele gyors nem fogja a gépet és eredményesen dolgozik.
na de ma látom , hogy uj f-secure 2010 van szép , egyszeru kezelõfelulettel.
most probálgatom csak egy gondom van , hogy nem nagyon látok a tuzfal szabályzati beállításokban olyat , hogy tanulo mod csak szigoru, normál, egyéni, irodai egyik se tetszik nekem.
nincs olyan mod , hogy kérdezen rá minden kapcsolatra majd én eldontom , hogy engedem vagy nem és ezáltal megjegyzi a szabályokat.

ezek miatt hagytam el a kis ist mert nem tetszik hogy elhagyták belole a tanulo modot.
elore koszonom a segitséget ha van ilyen f--secure fanatikus

Linux Mint 13 Cinnamon

Szólítottál?