Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
Doom az AVG identity Protection-ról mi hír?? lett törés??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
asszem egy darabig maradok gtatánál... a reset hogy mûködik?? 30 naponként kell elindítani??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Nem hinném, de lehet talán ez is.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Na létrehoztam ezt a felemelt egérrel való kurzol mozgást. Lehetséges valóban. Úgy sikerült, hogy az optika elé oda tettem egy darab papírt és így emeltem fel az egeret. Ekkor tényleg tapasztalható volt elmozdulás. Igaz nem sokat de mozdult le-föl, jobb-balra a nyíl. Ebbõl gondolom, hogy jól tippeltünk a hibára és egyszerûen koszos az optika. Egy tisztítás megoldja a problémát.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

RBJ
vagy melegszik a géped

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nyughass.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem sem nem vírus vagy valami kártevõ. Inkább hajlok én is a #19913-ra de 99%-ra tenném a valószinûségét az optika hibának.
Nekem is hasonló egerem van Genius nevû, de ha felemelem akkor nem megy sehova a nyíl. Marad egy helyben.

Doomista
99% hogy nem vírus.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
95% h piszkos a lencse és összevissza törik a lézer...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Rash87
Okozhatja azt vírus,hogy az egerem magától mozog? :\ (lézeres egér,fõleg olyankor hülyül meg,mikor felemelem,össze vissza megy).

Mert elõször erre gyanakodtam,3 féle vírusirtóval átnéztem a gépet,talált 2-3at,töröltem mindegyiket,s még mindig szar az egerem,szóval már nem vagyok benne biztos,hogy vírus 😊 De érdekelne,hogy létezik-e ilyen. Esetleg valami tipp? 😊

Glory, Glory Man. United!

Tudom. Még mindig jobb mint a porral oltó mert az óriási koszt hagy maga után, nem is beszélve arról, hogy milyen macerás a takarítás utána. Eddig egyébként ide volt mellém készítve erre az esetre egy vödörben víz ha netán kigyulladna a billentyûzet a hiper gyors leütéseimtõl, de most váltottam széndioxiddal oltóra. Haladni kell a korral és mindig megújulni. <#eplus2><#nyes>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Az ötlet nem rossz.A vírus és kémprogram védelem mellett,javasolt a számítógép közelében elhelyezni egy oltó berendezést.Ez lehet porral,halonnal,CO2-el oltó.De a legjobb megoldás az amerikai gyors éttermi berendezéseken használt oltó berendezés lenne.Ekkor egy plomba eltávolításával és egy kar meghúzásával elárasztja habbal az egész rendszert.

RBJ
Elektromos tûzet mindig vízzel a legjobb oltani.<#idiota>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
😄

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Porral oltóval? Akkor most takaríthatsz utána ezerrel de legalább megmenekült a merevlemezed. <#eplus2>

Én közben gyorsan lerohantam a garagéba és az autóból elhoztam a 2 kg-os CO2 gázzal oltó tûzoltó készülékemet ami most itt pihen a számítógépem mellett. Nagy elõnye, hogy nem kell utána felporszívózni a sok port. Meg arra is jó, hogyha túl gyorsan ütöm le a billentyûket akkor hírtelen felmelegedhetnek és ettõl kigyulladhat a számítógépem de itt van mellettem a védelem.

Én is megnyitottam ezt a Halmarkos képeslapot.Most a laptopon vok.A másik gépet le kellett fújni porral oltóval.

Akkor viszont az gáz. Nagyon is gáz.

Kaspersky biztos "kézzel" fogja. Ezt is. <#eplus2>
Mostanában valamiért kapom a teleshoptól a hülye akciós e-maileket, hogy honnan szedték a címemet fogalmam sincs, de KIS azonnal bevágja a spamok közé. Hehe ...

Doomista
Viccesen komoly volt. <#hehe><#nevetes1><#nevetes2><#phone><#ticking>

Akkó jó van megnyugottam. <#integet2><#pias><#wave>

Ez komoly? Vagy csak hülyülsz megint. <#pardon1>

Doomista
Arra há.
<#integet2><#pias><#phone><#ticking>

Doomista
Késõ. Haverom az elõbb hívott, hogy a merevlemezének annyi.

Metwork
Kaptam emailt <#hehe>

Továbbítsátok sürgõsen levelezõpartnereiteknek:

Az elkövetkezõ napokban ha BÁRKITÕL, legyen az ismerõs, rokon vagy barát
a HALLMARK-on keresztül képeslapot kaptok ne nyissátok ki! Megnyitáskor
a C merevlemezt "égeti" le. A CNN tette közzé a felhívást, maga a
vírus nagyon agresszív és a MICROSOFT is roppant veszélyesnek
nyilvánította. Tegnap fedezték fel és még nem találták meg a megfelelõ
vírusírtót

I will use google before asking stupid questions.

Mármint a NORTON-ra értetted a 2011-et ugye? <#eplus2><#hehe>

<#integet2><#pias><#pias><#wave>

Nem rossz ötlet. Szüleid gépére vélhetõen megfelelõ lesz.
Én biztosan nem rakok fel az elkövetkezõ két évben Nortont. Ha már választanom kellene és nem lenne a KIS a lehetõségek között, akkor az Avira Premium SS és 90 naponta új kulcs kérése. De ez a megoldás most nem aktuális. Szerencsémre.

L7wy
Én nemcsak az early load-ra gondolok 😄 Szerintem mást is kikapcsoltak õk...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Az early load kikapcsolásával, de ha bekapcsolom akkor se észlelem, hogy hû de lassú lett. Asszem leszedem és majd átrakom szüleim gépére malwarebytes pro-val kiegészítve és akkor nem kell havonta Nod magazinos kódokat cserélniük.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Ugyanmár, nézd meg milyen cpu zabálásokat csinál miután letöltöttél egy fájlt... Szerintem ugyanaz a lassú dög mint volt, csak 2009tõl a Norton Insightnak köszönhetõen keveset kell vizsgálnia. A gyors bootot meg bizonyos funkciók kikapcsolásával érték el szerintem.

Narxis
Hát jah, nem tudom hova tenni ezt a Nortont, szar is meg nem is. Ez a Sonar ami mrizos tesztjében is jól szerepelt nem Norton találmány, megvették a céget ami kifejlesztette és beépítették a Nortonba. 😄

L7wy
<#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor2>

Doomista
2011 verziója már jobb lesz.

Valóban érdekes ez a NORTON.
Amikor itt a fórumon tesztelgettük a védelmeinket különbözõ tömörített fájlok vírus csomagjaival, akkor volt nálam végleges bizalom vesztése a NIS-nek. Történet pedig az, hogy a kibontott fájlban - hasonlóan hozzád - talált valamennyit és a többire meg azt írta, hogy 'vannak még fertõzések a gépen' és ezért újra kell indítanom. Megtörtént de mint késõbb kiderült mégsem szedte le. (vajh miért nem?)
Aztán erre rá pontosan egy nappal feltettem a KIS-t mert a Norton a Thunderbirdben kapott e-mailre, amiben volt egy komoly trojai nem jelzett. (pedig van e-mail védelme, vagy csak névlegesen van neki ilyen?) Igen csak megszívtam az eltávolításával. Többszöri neki futásra és több online keresõ majd Avira free után végül is a Kaspersky 30 naposa szedte le. Na és közben lett egy két éves KIS licenszem is egy kedvezõ ajánlat folytán.
Na tehát amikor felkerült a KIS az elsõ full scan alkalmával megtalálta a többi, NIS által töröltnek nyilvánított objektumot is. Olyan huszon valahány volt de nem emlékszem már a pontos számra, de nem is lényeges. Na ekkor döntöttem el, hogy Norton megint nem lesz a gépemen a következõ két évben az biztos.

L7wy
Én még mikor kijött, akkor feltettem, de fogta a gépem...(lehet h új fájlokat nyitottam meg illetve még infókat gyûjtött) a lényeg h 10 perc után, miután feltettem, töröltem is 😄 Amúgy Mrizos videója alapján nem valami bíztató...

Narxis
117-bõl 37-et törölt, többivel nem csinált semmit. Annyit tudtam csinálni, hogy az Insight-tal megnézhettem a maradékot, de sokra nem megyek vele mert csomót biztonságosnak jelölt és azt írta, hogy több 100 Norton felhasználó használta azt a fájlt(ami egy kártevõ). Lehet ha futtatnám a Sonar2 megfogná, de azt már nem próbáltam.

Mi lett a többivel? (37 + 57 = 94) Újra indítás után azokat is leszedte?

Narxis
Érdekes ez a Norton, 117 kártevõbõl 37-et észlet és a scan végén 57-et még tök lassan ellenõrzött, mintha neten keresztül gyûjtene róluk infot. Aztán kérte, hogy indítsam újra a gépet....

Narxis
😮 lehet ez egy új fajta Norton védelmi funkció. 😊

RBJ
de nem is az aktivátoron van a hangsuly.
hanem gyanítum a norton a ludas mert nem lehet csökentett módban elindítani a gépet ha a norton van a gépen.. még érdekesség ,hogy a nortonak nincs bejegyzése az autostart ba . igy még onnan se lehet kipiszkálni foleg kikapcsolni nem lehet menet közbe.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nem mindenki legálisan gondolkodik.
az 30 nap. de már van hozzá trial reseter.
75 vagy 365 napos lesz.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Milyen aktivátort? Nortonhoz? Próbaverziós.

RBJ
és a csokkentett módba elindul a géped , hogy az aktivátort tud alkalmazni?

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
99%, hogy a Comodo-val akadt össze, nálam Win 7-en hibátlanul megy 2 napja, frissít, keres stb.

RBJ
na a jo kereszanyát a nortonnak. ugy kifagyott a gépem mint a huzzat.
vagy a win 7 el vagy a comodoval veszett ossze.
végleg lerakom a védjegyem az aviranal.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
most raktam fel proba cseresnye a trial reseter vagy aktiválohoz csokkentett modba kellene inditani el is indul betolti a drivereket bejon az welcome felirat is és utánna simán átvált a csokkentett modbol rendes indulásra.
gyanítom a norton keze van a dologban.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Nálam most az van, kicsi a gépigénye, gyorsan vizsgál viszont szignatúra alapú detektálásban jobb egy kicsivel az Avira vagy G Data.

Jó az is, ha ésszel netezel. Mondjuk ez mindegyikre igaz szinte.
RBJ
Tényleg a Nortont nem nagyon emlegetítek.
Tán kaka lenne ?

Linux Mint 13 Cinnamon