Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AURIS
Ezt az antivirnyát régebben én is használtam és nagyon jónak tûnt. Most honnan lehet letölteni? Lecserélném a Kasperskyt erre. <#vigyor>

Pianista
kénytelen vagyok megválni a nagy G-tõl... ez a hiba teljesen használhatatlanná teszi... pedig tetszett😞

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Szerintem válts most. Jobb elõbb mint késõbb. Itt egy szintén ingyenes és eddig jobbára csak a háttérben lévõ, erényeit - nemzetközileg - még el nem ismert antivírus. Az egyik legjobb az ingyenesek között.
Íme. <#eplus2>[ #nyes]

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
😛 az messze van mire lejár.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
sõt nyugodtan ülj le vagy valamilyen utkeresztezõdéshez és ird ki a táblára kajára gyûjtök!

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
És ha majd lejár...és nem kapsz...akkor már nem leszel ingyen élõ állat 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Ingyen élek, ingyen kaptam a G Data kulcsot. 😄

Doomista
Ne is rakj fel semmit 😄 Sõt a G-Data sem kell...elég az ingyenes Avira, vagy Avast, és kész...élj ingyenesen 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Végleges?

Seven & Vista 64bit: http://data.hu/get/1517861/mssefullinstall-amd64fre-en-us-vista.exe.html
Seven & Vista 32bit: http://data.hu/get/1517866/mssefullinstall-x86fre-en-us-vista.exe.html
Windows XP 32bit: http://data.hu/get/1517869/mssefullinstall-x86fre-en-us-xp.exe.html

RBJ
most nézem a bitdefender is megújult.
nem értem minek teljesen leegyszerûsíteni a kezelõfelületet.
lassan nyalóka, légycsapó meg kitudja milyen szimbólumok lesznek a progiba , hogy a hülye is megértse.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Lál, amúgy is elég. 😄 Most nem fogok Comodo-t felrakni vagy PC Tools-t mert egy teszten az a legjobb.

Doomista
Az elég az neked...te nem nézel semmi olyan oldalt....

Narxis
<#nevetes2>

Narxis
Win 7 beépített tûzfala. 😄

RBJ
rak egyet B30 as téglából

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
<#taps><#taps>
Tûzfal mi lesz ?😄

Narxis
Megoldottam, tûzfal nélkül raktam fel... Elfelejtettem, hogy így is lehet. :p

Doomista
Pedig úgy van :-o

Narxis
Dehogy, megkérdezem õket, hogy tudnak-e segíteni meg megnézem a fórumokat és ha nem találok megoldást akkor

1. trial reseterrel fogom használni az antivirust, esetleg ha lesz elég vastag bõr a képemen megkérem, hogy cseréljék az Internet Security kulcsom antivirusra 😄

vagy

2. mást használok: szóba jöhet Avira, Norton, ESS 4, Kaspersky

Doomista
Komoly így van ? (#19951)

Narxis
<#nyes>

L7wy
XDXD Narxis eldöntötte h feljavítja g-data-t, és utána felvásárolja, miért rossz elv ez?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem<#ejnye1>

Doomista
Hülye egy elved van ember 😄😄

Narxis
Az nem megoldás hanem menekülés a probléma elõl.<#buck>

Doomista
Avira a megoldás a problémára.

Narxis
Há nem, de amíg nem találok megoldást a problémámra addig hanyagolom. :p

Narxis

Doomista
Nem fogod te leváltani a G-Datát.

Narxis
Nem hazuccok. :c

Ehhez az a-sqared-hez nekem is van éves kulcsom.Múltkor felraktam kiváncsiságból.Az Eicar tesztfájlokra,amire alapból minden norm írtó azonnal ugrik ez nem reagált semmit.Sõt simán engedte letölteni.Aztán a Mozillá-t induláskor spyware-nek nézte<#nyes>Fogtam és azonnali uninstall jóbol is megárt a sok.Marad a jó öreg avast!

Doomista
Mé hazucc ?

Narxis
Brit angol. 😄 Amúgy uninstallaltam G Tatát, blokkolja a Steamben a multiplayeres játékaimat, hiába néztem át a tûzfalbeállításokat, beállítottam, hogy Steamnek, hl2.exe-nek mindent engedjen, kikapcsoltam a tûzfalat, sehogy se jó, uninstallaltam és egybõl tudtam csatlakozni CS-s serverekhez. Vicc az, hogy tört CS-t meg engedte... igaz, az portable változat.

Elfelejtettem, hogy van elfekvõben egy 2010. július 22-ig jó a-squared Anti-Malware liszenszem is, most azt tettem fel, ráadásul most olvastam fórumjukat és állítólag év végére teljesen 64bit kompatibilis lesz.

Akkora faszág amúgy, hogy G Tatánál(de másoknál is, pl. Kaspersky) az IS-hez kapott kulcsot nem lehet antivirus verzióval használni. Miért fáj az nekik ha nem használom a tûzfalas változatot?

Doomista
Tudom 😄 De milyen angol ? Nem egy fajta van 😄

Narxis
XD angolul szoktam írni nekik :p

Doomista
Õ sem hülye 😄 Elõveszi az angol-magyar szótárt, és neki áll szorgosan fordítani 😄

Narxis
Jaja:

Hi Stefan,

az Antivirusok és antispyware-ek fórumban Pianistanak behal a rendszer ha a G Data talál egy fájlt. Adtam neki trial resetert, ugye attól nem lehet baja?

Üdv,

Narxis<#hawaii>

Doomista
Most fogod megkérdezni a G-Tatásokat.

Narxis
Hát ezt nem tom. :S

Én is használtam anno a G-tatát de még a 2009-es verziót.Ahhoz volt mûködõ triálreset.Viszont 2010-hez nem volt már jó.Lehet,hogy neked is ez a probléma.

Pianista
erre??<#miaz><#nezze>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Vicces.<#violent><#gun><#eplus2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Nem árt megnézni a billentyûzetet, hátha abba is két fajta elem van 😄

Rash87
Kössz mindenkinek. Tényleg nem vírus volt.
Igaz,megtörölgettem,szétszedtem,ugyan úgy mozgott össze vissza,de rájöttem,hogy az elemmel van a gond,más-más típusú volt benne,gondolom egyik hamarabb megadta magát <#vigyor5>
Na de ebbõl is tanultam 😊

Glory, Glory Man. United!

Met
honnan szedték a címemet fogalmam sincs

persze, talán amikor a viagrát vetted<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gergely1991
ÁÁÁÁ füstöl a winchesterem mit csináljak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azthiszem meg lesz a téli fûtésXD
<#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Én is egyet értek a 99%-os aránnyal(vagy nem hinném hogy vírus)...<#wink>
Nálam úgy van hogy néha az egérkurzor feljebb megy a de maga a egér nem(olyankor helyre rakom a kis csibészt)<#hehe><#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
mert használt neki a trial reseter gondolom.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pianista
miért van az hogy ha talál a G data valamilyen fájlt akkor bármelyikre megyek akkor behal a rendszer és nem csinál semmit(zene megy de nem reagál semmire)???????

Doomista
Nincs...