Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Akkor nem csoda. Fizetõset válaszd, és szedni fogja ezerrel.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
Ingyenes.
Doomista
Jó jó, de milyen Avira ? Ingyenes vagy fizetõs? Avira Antivir Premium vagy SS ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
Sziasztok!

Win7-em van és fel van rakva az AVIRA.De ez nem frissít.Csak számolja másodpercet és néha kiírja,hogy 0.4kb/sec.Ez miért van?Miért töölt ilyen lassan?Nyavaloyg a win miatta😞
Doomista

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Álmodozz csak álmodozz....
<#eplus2><#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ne légy olyan biztos benne!!!
Na persze:Link.

Kaspersky ezt már akkor ismerte, amikor ez a 'Vobfus.A féreg' még önmaga létezésérõl sem tudott. <#eplus2><#nyes>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Én iszok, Te iszol, Õ iszik, Mi iszunk, Ti isztok, Õk isznak.
Szerintem ez mind érvényes ebben a topikban.
Doomista
Te vagy itt a legnagyobb alkesz, most lebuktál !

Lényegében mindenhol isznak!
Doomista
Abból is ezt a fajtát.

Doomista
Szerintem abszintot ittak.

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Download
Password: infected

L7wy
Töltsd már fel nekem valahova ezeket... Vagy töltsed fel nekik a weblapjukon keresztül.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
XD úgy látszik buli van Aviráéknál XD túl sokat ittak 😄

Doomista
Amit küldtek mellékletben, azt a 2 .EEE fájlt, mind a 2 vírus...
ms.EEE
install.EEE
Nem értem, miért küldtek 2 virusos fájlt, és egyiket sem ismeri fel az avira...ezt az avira küldte, feladó avira.com

Doomista
Ezt is irták még:

Suspicious file - Tizian Cardinal von Widdern (tcardinal-von-widdern) - 1. Oktober 2009 08:31:15:

A Kosok Tizian bíborosai, vagy mi ? 😄😄😄😄

Doomista
Biztos 😄

Hello Doom <#integet2><#wave><#pias>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Inkább hagyjuk. Túl tettem magam rajta, bár még nem teljesen.

L7wy
Azt írja h átnézték Avirával, Avira heurisztikájával, Kasperskyvel és Bitdefenderrel, mindenhol 1 mappát, 2 fájlt vizsgáltak, és 0 riasztás lett az eredmény... biztos jó helyre küldted, és nem a supportra?

Doomista
Izé...érdekes dolog történt...szal mint mindig, küldöm nekik e-mailbe azokat a vírusokat, malwareket, amiket nem ismer fel...ma viszont egy ilyen levelet kaptam...sosem küldtek ilyet, valaki érti ? Csak mert nem írták, hogy teszteljem le, vagy valami...semmi konkrétat...ötlet?

L7wy
Te is a topik régi látogatója vagy, így nyugodtan mondhatsz szinte akármit. Ja és nyugodtam leírhatod h mi is volt ez...mert így nemigen értem (akár priviben)

Doomista
lol <#integet2><#pias><#pias>

De legalább ezért nem kaphatok (nyomatékosan)egy privátban küldött figyelmeztetést, mert csak azt írtam le amit már más is leírt. Bõvebben errõl most inkább nem kívánok semmit sem mondani, így marad ez a változat.

L7wy
Elég legyen most már az utánzásokból 😛

Miért is példaértékû ez? <#fejvakaras>

L7wy
Miért is példaértékû ez?

Meg kell mondanom,hogy a Michrosoft Malware Protection Center munkája példaértékû.Tallóztam egy párat az elemzésre küldött mintákra érkezett válasz levelekbõl.
Thank you for your submission. Analysis of the file(s) in your submission (MMPC09093056088197) is now complete and this is the final email that you will receive regarding this submission.
The Microsoft Malware Protection Center (MMPC) has investigated the following file(s) which we received on 9/30/2009 1:03:30 AM Pacific Time.
If you were to scan the files you submitted using Microsoft's Forefront Client Security product, you would see relevant detection information similar to what is displayed below.
The detection results for the file(s) in your submission are as follows:
Submitted Files
file.exe
eghknorwx2.exe
hkoqt5.exe
n-bss.exe
ftpext.jpg
svchost.exe
DDR_ibks_bss.exe
setup.exe
DDR_ibks_bss.exe
czsj.exe
gnc.exe
Thank you,
Microsoft Malware Protection Center.

Régi, elavult az összes :x

Doomista
Régi, elavult az összes :s

gergely1991

Doomista
VT
False.

Ez az oldal nagyon kevés és komolytalan.Ráadásul még ez a Michrofostos csodairtó is riaszt rá.Az ilyen oldalakat nem is tartom érdemesnek,hogy belinkeljem.Amatõröknek nagyon jó,had élvezkedjenek rajta,hogy a vírusvédelmük riasztott rá.

Doomista
Vissza gondolva...a gyerek lehet tök komolyan írta mind azt...nyilván a hozzá nem értésbõl adódott az információja...annyi, hogy rámész a linkre, egy ablak elõjön, rákattintasz, semmi...kicsi összehúzza a böngészõt, és máris scannol, adja az exe fájlt...

"Vigyázat veszélyes oldal, csak saját felelõségre tesztelni!"

Eddig igaza volt...aztán:

"semmire ne kattintsatok az ablakokat az ALT+F4 billentyûzet kombinációval kell lelõni!"

Itt nyilván sok volt sör...ne kattoljunk semmire ? Ennyire veszélyes lenne egy elõugró ablak, amit egy gomb nyomással ellehet tüntetni ? alt+f4 ? wtf ? egy cursor bal click az egész...

Elõtte a böngészõt át kell állítani, hogy induláskor üres vagy egy alapértelmezett oldal jöjjön be!!

Mivan ??? Hee??? Itt már én is elvesztettem a sör poharamat !

Vigyázat, nagyon erõszakos!!!

Hát nagyon nem...

Semmi ok a nyugalomra, mindenki õrizze meg a pánikot!!!

😄DDASD😄😄S::

lck
Ja, nem olvastam #20429-et ott már emlegetve volt.
lck
Van ám a gépemen egy olyan vírusvédelem amelyik mellett bármelyik oldalt meg merem nyitni: Norton Ghost a neve. Az mindegyik felett áll - tökéletesen kitakarít minden vírust.
Noddal én netre se mernék már csatlakozni

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Doomista
Nyugodtan megnyithatod...csak szivattuk egymást, volt aki elhitte, volt aki nem, a másik fórumon is a gyerek jokerkedett...sima oldal, le akar töltetni veled egy kártékony *exe fájlt, ami csak akkor okozhat kárt, ha elindítod. Ennek a malwarenek már vannak korábbi változatai...jó sok ilyen fajta oldal van mostanság...ugyan az a windows xp ikon, xp-s scan flash az oldalon.
Rakatnyi új variáns jön ki belõle...

Doomista
Nem félek se a vírusoktól, se a malwarektõl, se egyéb kártékony dologtól...itt akik értenek ehhez a "hobbi" szakmához, azok tudják, hogy ha be is kapnak valamit, hogyan távolítsák el...Például:
-Rendszer visszaállítás
-Rendszert már lementetted e teszt elõtt, vagy régebben, azt visszatöltöd, és vissza is kapod a tiszta rendszeredet. (norton ghost,etc program segítségével)
-ThreatExpert - feltöltöd, és megnézed, hogy hova férkõzik be, majd próbálod törölni, hatástalanítani...pl feladatkezelõbõl,rendszer leíró adatbázisból..
-Felraksz olyan vírusirtót, ami letudja törölni, ha az éppen nem, amit használsz.
-Etc, etc, és etc...

Én noddal nem mertem megnyitni.
Doomista
*exe fájl természetesen az, ha elindítod...(mondatom végén figyelj fel a ";P" smiley parancsra)
VT 2/41

TE

De ha elsült, akkor tanulsz is egy jót.
Tehát csak elönyben vagy.
RBJ
Hát ha sokat játszok a pö...mel elõbb utóbb elsül.

Linux Mint 13 Cinnamon

És ez szerinted veszélyes? Számomra nem.
Doomista
Amúgy ez jön be...WOT jelez azonnal, ignorezem...ne ugasson már nekem...Szal nagyon veszélyes oldal, igen...meg ne nyissa senki ;P