Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Most is hazucc, akkor mi az hogy nem szoktál hazudni ? :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Én tényleg nem iszom. Sosem iszom.
És nem szoktam hazudni. <#boxer>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Ez jó válasz volt, csak kár, hogy a hazugság szól belõle :D:D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Dehonnem. Ugyanis sosem nem iszom alkoholt. Hehehe.<#nyes><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
A 2009 szeptembere során a legtöbb hazai fertõzést okozó kártevõk a SunbeltLabs adatai alapján:

1. Ál-antivírusok (Trojan.Win32.Generic!BT)
2. Trojan-Spy.Win32.Zbot
3. Trojan-Downloader.Zlob.Media-Codec
4. Általános trójai szoftverek (Trojan.Win32.Malware)
5. Trojan.ASF.Wimad
6. Trojan.Dowiex
7. MyWebSearch Toolbar
8. INF.Autorun
9. Trojan.DNSChanger
10. Trojan.Win32.Tdss.aal

Doomista
De az alkoholra még mindig nem vagy immúnis :s

Már a legújabb - H1N1 - vírus ellen is védve vagyok. <#eplus2><#eplus2>

<#boxer><#mf1><#mf2><#pias>

Aztán sokra is mész vele... (még van ilyenbõl úgy kábé harmic darab) <#hehe><#beka3><#wave>

Remélem megbocsájt a Kaspersky nekem ezért a bizalmatlanságért. Megígértem neki, hogy soha többet nem fog ilyen elõfordulni. <#hehe>

Centurius
Már ne is haragudj meg ETELE de az nem okozott lelkiismereti problémát a Kasperskyd felé, hogy az általad használt Kaspersky védelmet egy másik (vagy bármilyen mással) antivírussal leellenõrizteted? Fõképpen pont a Pandával?
Ha talált volna a KIS után/mellett valamit is egy másik antivírus az legfeljebb a KIS+ lett volna, de ilyen program egyelõre (még)nincs. Egy nála gyengébb képességû antivírus szoftverrel hogyan is képzelted az ellenõrzést?
Bocsi ha bárkit is feldühítettem ezekkel a mondataimmal, de nem tudtam szó nélkül hagyni.

Doomista
Itt az én eredményem! Vagy még se az enyém? Vajon félnem kellene ? Vagy nem NEKEM kellene félnem ? Sok a kérdés...lássuk az eredményt!

Doomista
Mi a jó abban, hogy egy nigger mosolyog a pofádba ?:D:D

Doomista
Elõször úgy láttam, mint ha Obama lenne a képen :D

Most már tudjuk a gmailes címedet is.

Doomista
Persze, hogy az...sok vírusos oldalt néztem meg, tegnap reggel lefutattam egy full Avira scant, és talált a mozilla profilesben,megy egyéb kuka helyen HEUR/Malwaret...

[url= ]Ajjaj!

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Narxis
De fog találni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
ha sok foglalt területtel rendelkezel a winchestereden akkor ne csodáld.Esetleg addigra talán minimumra vehetnéd a kis teljesítményét...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Akkor az nem lesz jó eredmény a Panda ActiveScan-tól, ha nem talál nálam semmit? Azért futtatom a macit mert a hétvégén direkte csak azért is rámentem egy jó rakás kínai oldalra, amik köztudottan szinte egytõl egyig vírusosak. Lássuk KIS mit hoz ki a dologból. Nem tudom mennyire mentem rá de mindegyiket azonnal blokkolta. A vége felé - úgy 20 oldal - már kezdtem unni amikor egyszer csak egyet meg tudtam nyitni. De amit azon az oldalon rákattintottam egy valamire, nem tudom mi volt mert nem értem a nyelvet akkor azonnal KIS megszakította az oldalt. Itt hagytam abba. Most várom, hogy a híresen fertõzött kínai oldalakon mit szedhettem össze a maci szerint. Szerintem semmit, de megvárom az eredményt bár átkozottul lassan keres a Panduska. 36 perc keresés után még alig a 14%-on tart.

Ez teljesen normális.A virusos oldalak túlzásba vitt látogatásakor mindíg számolni kell ártalmatlan maradékokkal a rendszerben.
Az elsõ a Security Esential karanténjában visszamaradt fájl.Azután két cookie.Végül a windows átmeneti tárolójában egy gyanus fájl.Ezek mind inaktív hulladékok.

Most fut a Panda maci az AktivScan (eddig még sosem próbáltam ki) de felesleges idõpocsékolás lesz az egész már látom elõre, mert úgy sem fog találni semmit. SEMMIT!

Hehe...
Egyet kivéve ... nevét nem is írom már le mert teljesen egyértelmû kell, hogy legyen <#eplus2><#pias><#integet2>

Ehhez mit szólsz? Egy másik fórumban ezen görcsöltek és úgy de úgy örültek amikor végre valahára a NIS 2010 megfogta. <#eplus2>

Narxis
<#wow1>

RBJ
ugy látom megfeküdte a bambuszrügy a foltosmedvét mert elég lassan keres.
majd ha steril leszek akkor majd rákérdeznek , hogy mit használok majd leég a fejük ha bemondom ,hogy AVIRA t.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
vizsgáljál pandamaci dagadjon beléd bambusz.
anno az elsõ virusirtom volt de érdekes a pandához nem igazán van törés vagy kulcs.
sõt elégé fogta a gépet anno. most nem tudom mi a helyzet.

Linux Mint 13 Cinnamon

Máté94
Ok.Ha eljár akkor meg regizzek a másik e-maillemmel és akkor megint?:D
Doomista
Infected or not ?
Gyerünk gyerekek! Növeljük meg a nem fertõzött gépek statisztikáját! Hajrá!

Doomista
Nem rossz.

A "bemakkolt" szó továbbra is minden vírusirtóra érvényes.

Ariane
Gratula.
Mindig is tudtam, hogy nagyon jó a Kaspersky és ez ebbõl(is) látszik. Ezért használom én is.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

MINDENKINEK AKI KÉTELKEDIK A KASPERSKY-ben.
Felismeri ezt a kártevõt már 2009.07.24.-e óta. <#nyes><#wave><#eljen>

Az elõbb küldte a Kaspersky Labs. a hivatkozási linket. Hehehehe ...

Doomista
<#integet2><#pias>

#20465 : De persze. <#wave><#vigyor2>

#20466 : Teljesen biztos vagyok benne, és még annál is biztosabb. <#hehe>

#20467 : Ez nem álom, hanem maga a valóság. <#wave><#nevetes1>

Jó reggelt mindenkinek. <#wave><#pias><#integet2>

L7wy
Jönnek aviráék és leitatnak 2L abszintal... ezért kell fake adatokat megadni XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

Pano
ne higgy neki.. sör függõ, sose tudni mikor józan.<#mf2>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Semmi, mert totál legális :)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Azon kívül, hogy elkaphat a warez rendõrség warez tevékenység miatt, semmi.

Máté94
Mi bajom lehet,hogy most az igazit adtam meg:(
Vagy ne nyúljak a mélhez?
Doomista
Sok volt a sör :(

Máté94
Hát ha elõbb szólsz akkor fake lett volna:(
Doomista
Avira free-t leszeded a Win7-rõl, felrakod az Avira SS-t,aztán itt ez az oldal...az e-mail cím kivételével a többi adat legyen fake (e-mail címre küldi ki azt a linket, ahonnét letöltheted a licencet), betallózod a programba, és kész.

Máté94
Akkor csak egy link kellene hozzá és itt se vagyok.....<#vigyor>
Persze addig amíg nem tudok valamit:D
Doomista
Akkor a szerverek túlterheltek, vagy épp átállnak, vagy valami egyéb probléma merült fel...Fizetõsre meg nem kell pénz, csak egy keyt kell letöltened, és 90 napig tudod használni, aztán újra 90 napig az új keyvel.

Máté94
Lehet:)
Máté94
Nem azért vagy azért de eggig maxxal szedte a frissítést.Pénzem meg nincs rá:D
Narxis
Túlterheltek a szervereik.

Narxis
Szerintem ez annyira nem releváns, legyen egy e-mail cím és/vagy egy webform ha valamilyen fájlról nagyon nem tudod eldönteni, hogy kártevõ-e vagy sem aztán kész kalap. Persze az ember azért is küldhet be fájlokat, mert szeretné ha jobb lenne az a termék ami mellett elkötelezte magát, de ha belegondolok, hogy ezért õ ingyen dolgozik, fizetõs termékért még kulcsot is vett akkor már túlzásnak tartom. Ismerek olyan srácot(külföldi) aki szinte mindegyik cégnek elküldi amit gyûjt. :S