Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ez jó kérdés, mit tettem...Vajon nálam tényleg 45 db-t talált? Vagy talán még se ? Vicceltem, vagy komolyan gondoltam ? Csináltam e valamit egyáltalán ? Csak az Avira programra bíztam a fájlokat, vagy én turkáltam meg? Hm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Amúgy hogy/mit csináltál, vagy semmit, hanem viccelsz? Én mindent maximummal ellenõriztem...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Most lebuktam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Hmmm... érdekes...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Máté94
Mert?Van nála jobb?😄
Doomista
Hát én nem...

Le vagyok nyûgözve.

Doomista
Mit szólsz hozzá ?

Ó igen.Szeretném.

Doomista
Szeretnéd, hogy az Avirával bescannoljam ?

Nem törölhetnéd, nem bannolhatnál, mert idevág. Inni ihatsz, megengedem. Neked már amúgy is mind1. <#hehe>
Öt napos Security Essential zsonglõrködéssel maradt még 51 fájl amit nem detektál.Jelszó a kicsomagoláshoz"infected":Link.

Egyetértek veled, igazad van.
Én egyszer használtam NOD-ot, de akkor is csak azért, hogy tisztitsam ki a gépet, lescaneltem..., minden ok.
Azután pedig lefuttattam az AVG ingyenes verzióját, az meg kapott egy pár speciál kártevõt, amelyek problémát okoztak.
Szerintem még most sem éri utol a NOD az AVG, csak egy probléma van az AVG, hogy nagyon fogja a gépet
Doomista
Ha topik házigazda lennék, most azon nyomban törölném ezt a hsz-t.
Ha moderátor lennék, azon nyomban bannolnállak errõl a fórumról.
De mivel te vagy te, és én vagyok én, ezért iszom erre is.

Csak neked: Klikk

Kód: wh28rc
Regisztrácio:link
Érvényességi idõ 2009.11.15
Doomista
Hát ha nem, akkor te anyatejet kapsz ivászatra....pici rumot lehet teszek bele...a rumos anyatej fincsi.

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már kezdem unni az Avirát...ahogy mondták itt régen..."ha izgalmat akarsz, térj át a NOD-ra" Lehet, hogy még megfogadom...vagy mégse...vagy lehet mégis...

Én tuti nem.
Azért a NOD is halad, nem lehet azt mondani, hogy épp olyan rossz virusõlõ. Én gondolom, hogy nem fog mostanában az Avira elé kerülni.
Ahogy látom hamár valakinek nem tetszik az Avira, akkor még az AVG Internet Security is jobb védelmet ad, mint a NOD, a jelenlegi helyzet alapján.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén még csinálsz nekünk egy olyan meglepetést, hogy áttérsz az ESET termékre (ESET Smart Security vagy ESET Nod32). Ha esetleg egy ilyen meglepetést fogsz velünk csinálni, én azt hiszem, hogy itt majdnem mindenki leissza magát!
Doomista
Lemaradt a NOD, mi már elõttük tudtuk ^^

Doomista
Neem vitázom vele, mert sikerült feltolnom az agyát az elõbb 😄

L7wy
Oda is bírtál volna szerintem ékezetesen írni😄 kis trükkel (angol karakteres betûket vinni be ott is van á hoz hasonlító, szinte 100%ban azonos betû)

Narxis
Ne hagyd magad!<#violent>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Nem tudom.

gergely1991
pl #17477-esnél csak ékezet nélkül fogadta el.Csak ezért kérdezem hogy esetleg sikerül-e....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Na de dúúúúm, miért vársz vele annyit?
L7wy
Hát öööööööö, az úgy nem magyarítás XD De azt írja h módosult a fájl, és nem azt h bajai vannak az ékezetekkel, annál a bizonyos dllnél elég egy betût megváltoztatni és már nem megy...

gergely1991
ekezet nelkul esetleg?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
"de így hogy bizonyos exe-k észreveszik h módosítva van a dll és azért nem nyílnak meg"
Szvsz nem azért nem nyílnak meg mert nem mûködnének... csupán azért, mert az exe érzékeli hogy változott a dll, és így úgy tartja kedve hogy akkor nem indul el, inkább kiírja hogy módosult a dll...

L7wy
Hát nem tudom igazából XD kimásoltam a dll-eket, és lassan fordítgatom, ha tudnám h van értelme, 1-2 nap alatt meglenne, de így hogy bizonyos exe-k észreveszik h módosítva van a dll és azért nem nyílnak meg, ez így nem fer XD Szóval mindenképpen kellene Avira támogatása is, mert az exe-khez nem tudok és nem is akarok hozzányúlni 😄

gergely1991
Miért hogy haladsz vele?(ha egyáltalán hozzá kezdtél😄)

Doomista
Pontosabban:
Windows XP SP3 2002 Professional
Így szeretem, ahogy van <#integet2><#pias>
1-2 hónap és áttérek Win 7-re. <#worship>

Doomista
<#pias><#pias><#ticking><#integet2>

Polonic
Nyugodj már le öcsém. Én leírtam, amit olvastam. Ennyi, ez is olyan teszt volt mint a többi.
De viszont a védett módba már nem tudsz belekötni...

L7wy
OMG, pedig Win 7 sokkal jobb...

Wáó..
Doomista
Nem akár melyik ! SP3 !

XP még mindig?
Doomista
Amúgy egyszerû megoldás van erre...

OK , nekem eddig is azon volt . <#vigyor3>

Doomista
Hülye kérdés, persze hogy nem baj 😄 Most én is felraktam high-re...nem fogod túlzottan megérezni.

Doomista
Nem tudom leírni angolul, azért. Nem veled van bajom, stb.

Scanner priority nem baj ha high beállításon van az Avirában ? Láttam te normalon hagytad .

Doomista
Bocsi, de kevés false riasztást fogsz tapasztalni, vagy egyet se! <#integet2><#pias>

L7wy
Szóval nem szólsz nekik Doomista? 😛

Jó , azt csak túlzásból írtam . Tõlem jelezzen a program mindenre ami neki nem tetszik , legalább nem lesz baja a gépemnek . <#vigyor2>

Doomista
Jaa.

<#smile><#eljen>

Mármint , hogy letörli a Winfost ? <#wow1>

1 hete tértem vissza Avirára , mostmár legálisan . És tökéletesen megvagyok elégedve vele , 2 évig nem nagyon lesznek vírus problémáim , netet úgyis ésszel használom .

Doomista
Rosszul ítéled, nem történik olyan az Aviránál.