Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krystalx
Levi gyere vissza msn-re! megtaláltam a killeres game-et, kivi vagyok végig tudod-e vinni 😊hát a klubbokban megszoktam a VIP tagságot ,lehet h itt sem ártana...majd megnézem milyen + szolgáltatást kapnék érte 😊

jaaj Doomista képes lennél vírust küldeni nekem? amikor én pont neked szántam a sörös képet. van ott választék rendesen 😄

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Vírusos megfelel ? 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Elõfizetsz VIP tagnak 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
tud vki erre egy patch-et ? <#kacsint>

Narxis
XD

régen sok spammer volt(mostanság is van egy pár) és azok miatt van, asszem a modik kérték.

Türelem. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Krystalx
OFF de nem érdekel 😊
már értem a 30napot LOL , 30napos próbaverzión vagyok még,demo mód <#nyes><#circling>

Krystalx
azt hiszem tudomásul kell vennem h itt nem vagyok egy közkedvelt személy, ez az oldal utááál engem !!!
minden szar miatt 30nap még 30 nap mééééég 30 nap...
milyen biztonsági ok ez ?? egy kép?? áááá

Krystalx
hol a kép ???? amit beraktam ?? <#boxer>
http://i9.photobucket.com/albums/a60/dad2paisley/beer.jpg

Krystalx
egészségetekre !

Szerintem korrekt program , bár a 3 - s verziók szerintem jobbak voltak .

Narxis
Na! Ez nagyon nem így van!

Doomista
Na! Csak megérte az a sok reklám!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Na ez szép teljesítmény!

Szponzorok között azért ott virít a nagya ESET logó . <#buck>

Hír : Link

Narxis
Miért nem nézed meg a videot? 😊

Doomista

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

LOL <#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Persze hogy nem, hisz csak akkor teszi a dolgát, ha kártékony oldalra kerülsz. Ha létre hozol egy accountot az oldalon, és ha kérdõjeles oldalt látsz, tudod hogy ez az oldal tiszta, vagy kártékony spam vagy vírus szempontjából, akkor te is ratingolhatod az oldalt.
A LinkExtend kiterjesztés meg neked felesleges, igen.

Akkor jó gondoltam hogy hülyeséget kérdezek , azt hiszem hagyom véglegesen , nem is lehet észrevenni . <#nyes>

Narxis
LOL

Kösz , NOD32 - rõl rossz tapasztalataim vannak . NIS2009 - l jól megvoltam vírus nélkül majd 1 évig ( Avirával ellenõriztem általában , amikor olyan kedvem volt ) . Most Avirával is jól elvagyok . Kasperskyvel is jól ellenék , ha használható lenne mellette normálisan a gép .

Doomista
WOT az a FF home gomb mellet foglal helyet, máshol nem foglalhatja el az ikonját.
WOT-nál nem kell adatbázis frissítés, mert nem arra épül.
WOT az frissíti magát, ha új verzió jelent meg.

Na ez látszik, hogy nem az én napom. <#eplus2><#eplus2>
Még egyszer. Ha valóban gyorsat akarsz használni akkor használd ezt.

[url=]Ezt.

Ha valóban gyorsat akarsz, akkor használd inkább

[url=]ezt.

WOT hogy frissíti magát ? Kell nekem bármikor rá néznem , vagy manuálisan updatelni ?

RBJ
semmihez nem nyultam

Linux Mint 13 Cinnamon

Nem lehet , hogy ezt bekapcsoltad , nálam is szürke volt ekkor .

Kép : Link

RBJ
gyorsan regiztem . semmi változás

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nem csak feltettem.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
REgisztráltál WOT accot?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

MerlinW
Igaz, de a sajtó szerint alaposabb mint a régiek a teljesen új technika miatt. Namármost, ha a sebességet és a hardverigényt nem nézzük, az elõzõ Symantech írtók eddig is az élmezõnybe tartoztak alaposság terén.

[merlinw.org]

Nálam zöld a WOT kaspersky.com - n . <#kacsint>

RBJ
Hát probálgattam ezt a WOT ot de nagyon kevés az oldal ami minõsítve van általa. érdekes a kaspersky.com ra nagy kérdõjelet rak.

Linux Mint 13 Cinnamon

WOT ikonját nem lehet valahogy az Adblock piros ikonja mellé rakni ? <#pias> ( lehet hülye kérdés volt )

Elismerem hogy a Kaspersky nagyon jó program , de hagyne linkeljem be a legújabb AV-Comparatives tesztet , ahol a Norton 98 % fölött volt , kevés téves riasztása volt és emelett baromi gyors a keresõje . ( csöndben jegyzem meg Kaspersky 94 % - t kapott ) Attól hogy elvakult Kaspersky fan valaki , léteznek más jó alternatívák . <#kacsint>

A gyorsaság még nem minden.

Üdv!
Olyan problémám akadt,h valami oknál fogva az ESS4-em összef.sta magát. Nem tudom uninstallálni,és újratelepíteni sem,mert mindkét folyamat megszakad a következõ hibajelzéssel:

Hálózati hiba történt a file olvasásakor...
Megköszönnék egy jó tippet,h hogyan oldjam ezt meg!
Szerintem is korrekt program , bárki bármit mond . <#kacsint>

Köszi . Adblock - t eddig is használtam , idegesítenek a reklámok és a hírdetések . WOT - t feltelepítettem , télleg nem lassít . Optimális beállításon hagytam , remélem úgy jó . A 3. - t nem hiszem hogy feltelepítem , bízom ezekben . <#wink>

RBJ
nagyon komoly lehet csak úgy nyekerget a gépem tõle felraktam tíz percig nem volt fent . kivágtam mint a taknyot

Linux Mint 13 Cinnamon

MerlinW
Komoly ez a Quorum (Norton 2010). ~10 perc alatt megvizsgálta 2millió állományomat (Kaspersky-nek hosszú órák kellenek), emellett összesen 12MB memórián ül😊 Ha lejár a Kaspersky elõfizum, lehet váltok.

[merlinw.org]

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aha már 2X-er is elárultad magad.
Tudom a mániád(ami lényegtelen) meg hogy melyik böngészõt használod.

<#bee1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#violent><#gun><#eplus2>

OFFoljatok csak OFFoljatok.

Narxis
<#violent><#gun>