Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaaj Doomista képes lennél vírust küldeni nekem? amikor én pont neked szántam a sörös képet. van ott választék rendesen 😄
A tudással nő a kételkedés is...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
régen sok spammer volt(mostanság is van egy pár) és azok miatt van, asszem a modik kérték.
Türelem. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
már értem a 30napot LOL , 30napos próbaverzión vagyok még,demo mód <#nyes>#nyes><#circling>#circling>
minden szar miatt 30nap még 30 nap mééééég 30 nap...
milyen biztonsági ok ez ?? egy kép?? áááá
http://i9.photobucket.com/albums/a60/dad2paisley/beer.jpg
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A LinkExtend kiterjesztés meg neked felesleges, igen.
WOT-nál nem kell adatbázis frissítés, mert nem arra épül.
WOT az frissíti magát, ha új verzió jelent meg.
Még egyszer. Ha valóban gyorsat akarsz használni akkor használd ezt.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
[merlinw.org]
Linux Mint 13 Cinnamon
Olyan problémám akadt,h valami oknál fogva az ESS4-em összef.sta magát. Nem tudom uninstallálni,és újratelepíteni sem,mert mindkét folyamat megszakad a következõ hibajelzéssel:
Hálózati hiba történt a file olvasásakor...
Megköszönnék egy jó tippet,h hogyan oldjam ezt meg!
Linux Mint 13 Cinnamon
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom a mániád(ami lényegtelen) meg hogy melyik böngészõt használod.
<#bee1>#bee1>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)