Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nem bizol meg 100%-ban az APSS?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát persze, hogy nem azok. Hogyan is lennének... Sõt! Ott sincsenek a gépeden éppen csak virtuálisan vannak jelen. <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
LEGACY EAMON
LEGACY EHDRV
LEGACY EPFWWFPR.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias><#wave>#wave>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
<#integet2>#integet2><#pias>#pias>
angol ul stabilan fut.
tud valaki rendes magyar nyelvi file t KAV 9.0.0.436 ra?
én KIS nyelvi file t nyomtam rá. de nem vált be.
Linux Mint 13 Cinnamon
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
- reset programot használnod
- gépi idõt visszaállítanod
- megvenned pénzért
- crackelni
- keyt letölteni hozzá
- patchelni
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Linux Mint 13 Cinnamon
és még a keresést se tudtam felfuggeszteni kifagyott a gépem. csak direktbe tudtam kikapcsonli a gépet.
nem tudom hogy a magyarosítás kavart be vagy tényleg ennyire kaka a kav.
mindjárt megmarom magam.
Linux Mint 13 Cinnamon
Egyébként én is váltani fogok KIS-re. Jövõ héten rendelem meg az egy éves liszenszet és remélhetõleg jövõ hét végére már az lesz a gépemen.
Most gyûlt össze rá a pénzem.
Köszi a vígasztalást. Le is szedtem és felraktam helyette a Microsoft antivírusát. Csak sajna az baj, hogy buktam a Kaspersky-n így 20 hónap licenszet, de így jártam. <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
egyrészrõl a system másik sany alatt megyen.
Linux Mint 13 Cinnamon
Köszi a linket. Érdemes elolvasni.
na meglátom mire jutok. de nemhagylak el avira készenlétbe leszel.
Linux Mint 13 Cinnamon
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Bocs ha volt már. De sztem elég tanulságos, a cikk és a hozzászólások is.
mert egy másik forumon beleakdtam pár gyokérbe.
Linux Mint 13 Cinnamon