Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Foxit readert használok.Engem nem érint.

Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Azt a kúrva.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
http://sunbelt.hu/VIPRE-virusirto-mukodese

A bugos Windows csapdája résznél.

Pianista
Ezen a gyereken/topicon SÍRVA RÖHÖGTEM!!!X_D

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pano
hol van ez a honlapon?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Hmm, viselkedésblokkoló helyett inkább a Norton Sonar-hoz hasonlítanám. Ugyanaz?

Narxis
Nem tudjátok, hogy hogyan mûködik ez a Vipre MX-V technológia? Vagyis elolvastam Vipre magyar oldalát csak azt nem értem, hogy ez hasonló mint a Kaspersky safe run és manuálisan kell használni vagy inkább olyan mint egy viselkedésblokkoló és teljesen automatikus?

Narxis
Nálam nincs ilyen, nem tom mi lehet. :S

Krystalx
igen sajnos tegnap éjjel óta eddig 5x schannel error-ok vannak az eseménynaplóban...
Event Type: Error
Event Source: Schannel
Event Category: None
Event ID: 36881
The certificate received from the remote server has expired. The SSL connection request has failed. The attached data contains the server certificate.
nem tudom mi okozhatja és miért pont tegnap éjjel óta. nem telepítettem semmit és nem is töröltem semmit. nem tudom milyen hitelesítés nem jó...win update nem jelzett semmit.
pár órája feltettem még ezt -> Update for Root Certificates (KB931125) de most feljöttem és ismét volt egy error 😞
bocsi az off miatt, de az xp-s fórumban semmi válasz...

A tudással nő a kételkedés is...

L7wy
Szevasztok gyerekek... lenne egy érdekes dolog, állandóan naponta többször megjelenik egy error, vagyis kettõ az eseménynaplómban.
1.
2.
3.
Szerintetek mi lehet ez? Krystalxnél is jelentkezett a hiba... Nálatok?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Még vársz egy pár napot, aztán megint felküldõd analízisre.
Doomista
Gondold át újra.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gondolom igen, mert csak 1 detektálta.
Doomista
Az? TE-t nem néztem :\

False alert!!!
VÍRUS!!! ami kikapcsolja a vírusvédelmet.
Polonic
De ugye rögtön elküldted elemzésre?
Nyugi, hétfõn benne lesz az elsõ adatbázisban. <#vigyor1>

Doomista
Ekkora makkot, wáááááá, egy világ dõlt össze bennem.

Narxis
Jaja.<#vigyor2>

Pedig már hogy örültem... <#eplus2><#eplus2>

Szia!
Köszi Neked is. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Szeretted volna ugye? <#eplus2><#eplus2><#nyes><#gun><#violent>

Köszi a tanácsot. Végül aztán egyszerûbben oldódott meg a probléma mint azt gondoltam volna. Kikapcsoltam a laptopot és elmentem meccset nézni (Ghana-Korea). Az elõbb lett vége, bekapcsoltam és most már rendben van a BK. szerint is. <#vigyor0> >> Katt ide. <<

Narxis
Megfertõztek.<#wow1>

lck
Így lehet rávenni a wint hogy újra korrekt módon leellenõrizze a gépen lévõ védelmeket.
Vírusirtó letelepítése után szokott elõfordulni, hogy a win mégis azt hiszi nem lett letelepítve. ( Talán éppen egy régebbi AVG letelepítése után volt jellemzõ ez a probléma, és ez volt rá a megoldás akkor. De talán nálad is jó lesz. )
A repository.old - mappát utána majd ki is törölheted.
Köszi.
Ez a 'winmgmnt szolgáltatás' lehet a bûnös nálam úgy gondolod? Ezért hülyült volna be a Biztonsági Kp-m? Ezekhez én nem értek ezért kérdezem.

lck
Ha a sima újraindítás nem volna elég, akkor:

Nyitsz egy parancssort, lehetõleg jobb egér futtatás adminisztrátorként opcióval. Aztán egyesével kiadod a parancsokat.

net stop winmgmt - Leállítja a winmgmnt szolgáltatást
cd /d %windir%\system32\wbem - Belép a system32/wbem könyvtárba
ren repository repository.old - Átnevezi az állományt
net start winmgmt - Elindítja a szolgáltatást
Pl.a szolgáltatásoknál meg keresed a biztonsági központot.Leállítód,majd utánna ismét el indítod a szolgáltatást.

?? Valami ötleted?

Anomália.

Nofene! Ez meg mi akar lenni?! <#fejvakaras><#fejvakaras>

Narxis
lol

Én az összes belépési adatomat fejben tárolom. Van néhányszor tíz belõle az is igaz, de tudom mindet fejbõl. Ott biztonságban vannak.

Én igy szoktam tárolni a belépési adataimat:Kép.

offoljá csak offoljá...

Jellegzetes, könnyen azonosítható tüneted van. (SPEED)
A speed az amfetaminok családjába tartozik és ez a legjellegzetesebb stimuláns és látható hatása. Több is van. Naponta több pácienst is hoznak be hozzánk ilyen és hasonló tünetekkel kezelésre. <#eplus2>

Doomista
Én már ennyire szédülök!

RBJ
doomista kuldtem a file t.
megnéztem virustotalon ott is fertozottnek irták igaz kevesen.
suparantispyware patch

Linux Mint 13 Cinnamon

Köszönöm az info-t 😄

gergely1991
Bár azt észre vehetnéd amikor ezt írtam akkor még ezek a hsz-ek még nem voltak érvényben(nálam).A 2.hsz kezdésé-nél csodálkozva néztem hogy megelõztek <#hehe><#hehe>.(Idõközben infót keresgélek<#crazya>)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
!! 😄

Pano
??

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
De mondom, ha nem akarsz veszõdni, akkor ott a Microsoft Security Essential, a microsoft új víruskeresõje. Hozza azt a detektálási szintet mint bármelyik ingyenes megoldás és még a nod32-nél is gyorsabb.
De természetesen ha a detektálási szempontokat nézzük az ingyenesek között, akkor avira bõven az élen jár és fog is jó ideig.

Doomista
Hackelt oldaláról.

Pano
Az Avira promo kulcsa nem lopás, teljesen legális. Mindig kapsz újabb próbaidõt, nincs semmilyen crack meg illegális dolog menne, mivel maga a gyártó honlapján igényled a kulcsot és õk adják oda neked.

Doomista
Ha nem akarod lopni a programot, akkor Avira Free.