Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
A rendszerhez való hozzáértéssel, és a programok ismeretével évekig kibírja a windows xp sp3. Tapasztalat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nálam sem lassít a webguard , hasít a böngészés , WOT is fent van már , jó kis kiegészítõ az is . Én CCleanert és Disktrix Ultimate Defragot hsználok , így szinte nem lassul a rendszer semmit a késõbbiekben sem . Havonta újra szoktam rakni az XP - t , de most megfogadtam nem telepítek semmi szit szart , nem próbálgatok semmit sem . Kíváncsi leszek meddig bírom ki reinstall nélkül . 😊

Doomista
Így jártak. Nem az én problémám. Amíg nálam megy, addig nyugodt vagyok.
Nálam például az Outpost Firewall dobta a biztosítékot. Ezért pár óra múlva le is lett törölve.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Jaja, erre mások is panaszkodtak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bojti
Nem turkásztam semmit . Volt hogy krvára belassult a net . Akkor kikapcsoltam a webguardot , majd vissza és rendezõdött . Ha van kedved próbáld ki az új Avast-ot . Rendszerterhelés kb 0.

Doomista
Érdekes. Webguard beállításokban gondolom turkásztál?
Csak mert nekem az Avira webguardja nem lassítja a weboldalak betöltését, és maga az Avira sem lassítja a rendszeremet <#email><#pias>

bojti
2 évig használtam Avira Prémiumot promóciós kulcsokkal . Most ezt meguntam . Semmi fertõzés semmi izgalom ....<#vigyor5>
Nagyon jól szuperált, szó se róla . Azért néha ez után is talált a Malewarebytes ezt-azt . De azért elégedett voltam vele. Fõleg , hogy ingyé vót 😊
Hozzáteszem a webguardja kicsit lassította a weboldalak betöltését . Jó , azért ez is bõven tûréshatáron belül volt . Szoktam tesztelgetni Antivírus progikat . Mindnek van valami hibája , hátulütõje . Egyik sem tökéletes . Legjobbnak Avirát és Kaspersky-t tartom .

Most az új 5-ös Avast-ot próbálgatom . Ez eddig a leggyorsabb antivírus ever 😊 A weboldalak csillagászati sebességgel töltõdnek be . <#papakacsint> Olyan , mintha nem is lenne a gépen . Tudom , hogy az adatbázisa nem a legerõsebb , meg béta program . De beleuntam abba , hogy a biztonsági programok lassítják a gépemet . Ellenõrzésre ott fityeg az a-squared Free és a Malewarebytes . Tûzfalnak a PC Tools Firewall Plus -t használom . Tapasztalataim szerint ez az egyetlen tûzfal ami nem lassítja a netforgalmat . A 6-os megy Win 7 -en is . Magyarítás még nincs .
Internet Explorert nem használok , elsõdleges Opera .

Doomista
Több mint 1 év után én is újra raktam a windows xp sp3-t...egyenlõre semmi baja nem volt, se kék halál, se semmi...semmilyen tisztító programot nem használok már, még töredezettségmentesítést se...Elõbbi rendszeremnél alap, hogy fent volt a perfect disk,tuneup,registry valami...Most ezek nélkül élek...de a perfect disket biztos vissza fogom rakni, és le is futtatom, mert a winyót mindenféleképp érdemes karbantartani...Cookie,elõzmény törlést meg program nélkül is végre lehet hajtani...mind1 én is áteztem e korszakon, most már nem tisztítom a windowsomat...Amúgy is nemsokára Win7 op. rendszerrel fogok élni.

Néha az sem árt . 😊

Amúgy nem szeretném , nem rég húztam újra az XP - t , nem kellene minden héten telepítgetni . <#vigyor2>

Doomista
Te most komolyan szét akarod fertõzni a rendszered ? 😄😄

Milyen programot használsz védelemre ?

Az szép . 😊

bojti
Elõtte majd csinálok mentést a rendszerpartíciómról 😊)

Doomista
Nem...2007-2009 évjáratú vírusokat fog tartalmazni...minden fajta fájltípus van benne, amibe egy vírus megél. Csak fel kell valahogy töltenem holnapra...lehet extra tárhelyre fogom, még nem tudom...de már külön winyómon tartom, és gyûjtõm õket 😄 Most több mint 1200 db fájl van ebbe a pakkba. Még az Avirát én se engedtem rá, majd elsõként fogom 😄

Az kemény lesz , kíváncsi leszek . Remélem olyan lesz , ahol az Avira mindet kiírtja . <#buck>

Doomista
Fogod te még ezt bánni <#eplus2><#eplus2>

bojti
IgenIgenIgen <#eljen><#mf1>

Doomista
Mit szólnátok holnap egy 400 MB méretû malware pakkhoz, amire rá lehetne engedni az antivírusokat...?

Doomista
<#pias><#worship><#eljen><#phone><#nezze><#smile>

Nincs panasz az Avirára részemrõl , komoly program . 😊

Doomista
És jól végzi a munkáját ?

Engem sem érdekel a design , lényeg hogy jól végezze a munkáját . 😊

Hát nekem 8 . Nincs 100 % - s védelem , ezt jól tudjuk . Õ sem hitte el , hogy mit írt ki neki az MBAM az ellenõrzés után , inkább ráeresztette a másik programot is . Mindegy , sok mindent neml het levonni ezekbõl a tesztekbõl , de meglepett ez a NIS eredmény , rosszabbra számítottam . 😊

Narxis
Ja érdekesen tesztelt, a kártevõt tartalmazó linkek többsége nem mûködött. Nem értem miért nem állította meg a videot amíg újakat keres. Van amikor megcsinálta így van amikor nem, érdekes...

A NIS 2010 meg hallgatott, semmit nem jelzett, én inkább arra gondolok, hogy ami bejutott azt se malwarebytes se superantispyware nem detektálja.

Doomista
Hát én élõ bizonyíték vagyok...Avira designje egyenlõ a fapados nullával, és látod, hogy egy szót nem ejtettem róla, hogy milyen ocsmány, és pár hónapok óta használom mint hûséges fan. Szóval ennyit rólam.

Ok , akkor utólag is neked címezem az elõzõt . Szép a Norton , tapasztaltam 1 éven keresztül , de én inkább használtam a gépet és nem a vírusírtót lesegettem , hûû de szép , de jó . <#vigyor2>

Doomista
Héhé, álljunk megy egy szóra kedves barátom! ÉN fikáztam a Nortont, nem Narxis arany barátunk, és ÉN vállalom a felelõsséget a tetteimért, igen ÉN fikáztam, de nem komolyan. Elhiszem, hogy jó a Norton is, de azért a dizájna akkor is odabssza a többit 😄

Ezt az oldalt még te linkelted nem rég , azóta megjelent a NIS 2010 tesztje is a srácnak : LINK , és szerintem bõven jó a védelme sõt , MBAM után még Superantyspyware - el is átnézte a gépet , egyik sem talált semmit . Szerintem érthetõ mire akarok kilyukadni . Tudom divat a Norton termékeket fikázni . <#beka3>

Doomista
#21702 nekem. Ez a pont beváltható sörre is...ebbõl 2 korsó sörre fut.

Narxis
:o

Doomista
Ahhoz én is értek...sg.hu az én mûvem.

Narxis
Jaja, a dizájnhoz értenek.<#hawaii>

Doomista
Ezek miért nem mentek a flash,reklám,design szakmába ? û
Nah meg az a sárga fény...mint ha isten jönne elõ a mennyországból, és tisztelné a Norton 360 .40 antivírus szoftvert. Káprázatra méltóó.

Narxis
Norton 360 4.0

Doomista
Etele barátunk merre lehet? Nagyon rég nem láttam, kezdek aggódni érte, hogy egy vírus bezúzta az internet kapcsolatát/rendszerét/vagy egyéb kárt okozott, és ezért nem tud megjelenni...tegnap sem jött este az egyik sarki kocsmába egy jó hideg korsó sörre, szóval hajaj.

Doomista
Haha, ez jó. De itt pár ember olyan elvetemült, és olyan veszélyesen ritka ragadozó kan, hogy õk maguk keresik a vírusokat, mert különben sosem fog megjelenni a rendszerükre egy vírusos fájl se.

Könyvtáros
Jó Reggelt!
Én vádalkut kötöttem a vírusokkal. Amennyiben elkerülik a számítógépemet úgy békén hagyom õket. De ha nem ..., akkor a Kaspersky levadássza õket egyenként és élvezettel. <#vigyor>
Övék a választás.

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

Doomista
Ébresztõ álom szuszékok! Reggel van, és a virusok várnak titeket!

Ariane
Közben találtunk egy másik LeakTesztet de el sem tudom indítani mert szinte azonnal amint a futtatásra kattintok a KIS azonnal dobálja az ablakokat, hogy 'Hibakeresési jogosultságok beállítasi megtagadva'. Hogyan lehet ezzel leellenõrizni a tûzfalamat?

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Doomista
Támogatja a Windowsot havi lóvéval.

Help and Support Center Service(súgó és támogatás)?

Wreck86
Sziasztok!
Mi lehet ez a "helpsvc.exe" folyamat a gépen?
Mert a feladatkezelõben nézve párszor a cpu 95 öt mutat,de aztán eltûnik.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

dragon11
aha.😄

Centurius
Na még aztán csak az lenne a szép ha a maga gyártotta (és magára hangolt) teszten elbukna!
Vagy nem érné el az elérhetõ maximum pontot. <#eplus2>
Ezek a tesztek valóban alig érnek valamit és csak arra jók sajnos, hogy tisztességesen de ige jól felépítve összezavarják az átlagos felhasználót.

Doomista
lol
Continure kattolj.

Narxis
Na jó, itt van az Engine D:

Doomista
Érthetõ, hisz vasárnap van, pihenõ nap, te is krva sokat dolgozol, ki kellene venni egy kis szabadságot, mondjuk Olaszba.

Narxis
Azt már nem volt kedvem bemásolni.

Doomista
És mi van a híres Engine D-vel ? Az nem reagál ?

Narxis
Virus: Application.Keylog.Ardamax.DLT (Engine A)