Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt meg szerinted a többi vírusirtóban nincs proaktív védelem ami megfogja az adatbázis által még ismeretlen kártevõket? Az meg, hogy ki rakta be elsõnek az adatbázisába..háát..nagyon nem számít. Más vírusirtók is regisztráltak már új kártevõt amit meg õk raktak be elsõnek az adatbázisba. Ezen nem kell meglepõdni.
Most azt látom, hogy valamelyik infantilis ezt lehozta hírként, hogy egy új vírus kárt tesz a rendszerben(nahát? olyat is csinálnak?😊 és ijedjünk meg nagyon mert bebújik a mi gépünkbe is.
Mondom, ettõl még én nagyon jó vírusirtónak tartom a Kaspersky-t, de teljesen felesleges ezt úgy tálalni mintha csodát tettek volna. Mondjuk a linkben pedig a Nod-ot dicsérik, de sebaj. Ilyen hírbõl naponta több tízezret lehetne lehozni, mindig más vírusirtót dicsérve.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elõbb elnéztem a linket.
#21914 Narxis
Én csak azt akartam mondani, hogy lehetnek ilyen tesztek (idõtöltésnek nagyon jók és látom jól elvoltatok ezzel egy délutánt és estét) de mint a másik fórumból is látszik a rezidens védelmek sem fogták meg csak egyedül a (80%-os?) Kaspersky jelzett aki aztán még elsõnek is tette be az adatbázisába, még aznap néhány óra múlva. A többiek? A többiek meg amelyek megelõzték a proactív teszten azon amit #21911-ben betettem, csak a másnapi (14.ei elsõ frissítésbe tették be. Akkor melyik a jobb? Nem mindig a tesztek eredményeitõl eredményes(ebb) egy antivírus.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ettõl függetlenül jó az a Kaspersky.
De egy másik fórumon a napokban éppen ahhoz kértek segítséget, hogy beszedtek egy Daonol.F nevû vírust ami tönkre vágta az Windows sec perc alatt. Ez a kártevõ 13.-án reggel kezdte a ténykedését de ennek az ellenszerét csak 14.-én tették be az antivírusokba. Más valaki pedig ezt írta erre válaszul. Ennyit a teszteken szereplõ adatokról. Nekem többet ér és mond az, ha az antivírusom idõben megfogja a kártevõt, mint a teszteken való ragyogása vagy akárhányadik helyezése.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Direkt nem írtam le...😄
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Ha esetleg valamelyik részt vett valamilyen "kártékony "tevékenységben (pl:nálad) akkor azt elnézem<#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Igaz hogy felismerte bár elõfordulhat hogy false riasztás(az életben bármi megtörténhet)<#whatever>#whatever>
Mondjuk pl.:kép formátumúak,ini-k(pl:autorun.ini),vbs,bat,htm,html,stb. kiterjesztésûeket könnyen kilehet szûrni de hogy a futtathatóakat nem olyan egyszerûen....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Törlés után 267 fájl maradt.

Avirának ma reggel 7 óra táján küldtem be azokat a vírusos fájlokat, amiket nem detektált ma este éjfél táján. Látszik is a 21879 hsz-ben, hogy pótolta a sok veszteséget.
Csak Möbiusz kedvéért kiemelném, hogy a pakk nem tartalmaz fertõzetlen fájlokat, így a false riasztás ebben az esetben lehetetlen. Átnéztem, és kb 40-60 db fájlt találtam, ami ugyan azt a vírust és annak variánsát tartalmazza csak is Pano miatt, így az eredmények így is teljesen hitelesek, és vannak olyan fájlok, amik kbytre megegyeznek, de a víruson belül más variánsok, így azok nem tekinthetõk ugyan azoknak.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Szal 21808- as hsz-ben az adatok nem valósak .
Sorry . Valószínûleg vmi elõre aktivált buherált Winrar volt .
A-squared tényleg majdnem 1100.