Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Nos, meg van a legördülõ menü. Azokat beletettem amik így hirtelen eszembe jutottak. Ami esetleg még kimaradt, vagy szerintetek jó lenne, ha benne lenne privát üzenetben küldjétek el nekem.
Köszi!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem az a baj, már az is kidobta a biztosítékot h Doomistát beköpte a modiknak, ez még egy lapát volt rá...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pano
Muszáj ezt? De most komolyan?
Rendesen megbeszéltük kettõnk közt a dolgot és elintéztük kulturáltan. Apo megtehette volna, hogy nem keres meg engem és csinálja maga amit kell, nem? Õ csak jót akart, ennyi, csak szarul jött ki.
Amikor meg látta, hogy én jobban tudnám csinálni a házigazdai feladatokat a HTML ismereteim miatt, kérdés nélkül átadta a jogát.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Nem kell a bocsánatod, ments Isten... Ha te a kis pisisek árulkodó világát éled, hát oké... Kérem én is akkor a 3!jelet...Had díszelegjek mint Doomista.. lassan ez már kitüntetés lesz és nem büntetés jele, mert valójában te vagy a gerinctelen, és nem tudsz beilleszkedni, de akkor nemhogy elmennél, hanem itt lököd a hülye szöveget... Én itt befejeztem a vitát, írhatsz akármit, mindenki lássa h nincs igazad...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
De érdekességként tegnap került ki...XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy bocsánatért fogok esdekelni neked. A topik rendbetétele miatt vállaltam volna el, és azért hogy megszûntessem a sorozatos offolásaitokat (ami már a jó ízlés keretein kívül volt). Természetesen ha eldurvul a dolog ezek után is fogom jelenteni a moditopikba a hsz-ket.

De úgy látszik csak én akarom fenntartani a normális fórumozási szintet. (Tudniillik az sg fórum színvonala folyamatosan csökken jó ideje.)
Doomista
Ezt már 2 hete ismerjük szerencsére 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Fake Antivirus akár e-mailen is...link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

dragon11
Nekem is jó.

Pano
Nekem megjelenik, megnéztem több böngészõbe is. Ha van fenn ad-blockered, lehet az szedi ki.

gergely1991
Hogyan is gondoltad? JavaScriptként vagy frame-ként(keret)?

Doomista
Vasárnapig estig legyen kész, nem kell mindennek kész lennie holnap 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

simon7012
A kép nem jelenik meg..

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Pano
Megoldható, csak azt majd meg kell írni, nem lehet sitty-sutty. Most nincs rá idõm, majd holnap megcsinálom.

Doomista
Pl az avira promo kulcs igénylésnél több támogató van, az összeset kellene 😄
Aztán virushirado,biztonságportal...aztán a tesztes oldalak, kb mindent bekéne rakni, de akkor ezt mind egy lenyilo script ablakba, vagy külön oldalral.

gergely1991
Hûûûhaa mirõl maradtam le.....
Tudom hogy már nem lényeges(felesleges) de ezt nem bírtam ki de......
+1 Pano
Amúgy Apocalipto: nem volt jó húzás ilyet csinálnod szerintem sem legalább jelezted volna elõre ahogy mások is leírták...
Legközelebb ezt jelezd....légyszíves..... (ha pano esetleg már nem bírná idegekkel)
<#ejnye1>

dragon11
V. egyszerû lenyíló script.

Pano
Külön szoftvergyártók linkjeit úgy akarom megoldani, hogy külön csinálok egy oldalt, amin sorba lesz az összes, feltöltöm egy tárhelyre és majd kilinkelem az oldalt ide.

Pano
Linkek is betéve.. tegyek még ki valamit?

Doomista
Lássuk a linkeket...majd ha valamit kihagytál, szólunk. Mert ugye vagy 40 linknek kell lennie ^^

Narxis
Az Antivírusok és antispyware-ek Tanács meghozta döntését, Apocalipto-t halálbüntetés terhe mellett számûzzük a topikból. Rituálisan mindenki adjon hozzá a tûzfalához egy blokkolt Apocalipto.exe process-t.

Uff, beszéltem!

(Csak vicc! 😄)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
<#worship>

simon7012
Sziasztok szerintetek melyik jobb tûzfal a win7 beépítettje vagy a panda is-é?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Pano
Ne lovagoljatok ezen. Apoval ezt egymás közt le dumáltuk és elrendeztük. Ti megszavaztatok engem, így én lettem a házigazda és igyekszem rendbe szedni a topicot, térjünk vissza a rendes kerékvágásba.

dragon11
Szerintem jó lett a banner.=)

Grat!:-)

Én meg megyek.
Köszöntem.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pano
Így van, felesleges lovagolni ezen tovább.

Megcsináltam a bannert. Most jönnek a linkek

Szerintem sincs ez így teljesen rendben, mert van egy ki mellék zöngéje ami miatt ... na de hagyjuk inkább. Ilyen országban élünk. Sajnos. Még mindig.

-----------------------
Történet még a háborús évekbõl való. Két orosz katona járõrözik éjjel az utcán. A túlsó oldalon egy késõi járókelõ sötét alakját látják, mire az egyik oda ereszt egy sorozatot. A futó árny alak összeesik. Most meg miért kellett lelõnöd? Kérdezi a járõr társa. Még két perc van este tíz óráig amikor is kezdõdik a kijárási tilalom. Miért miért - válaszol a másik azért, mert már úgysem ért volna haza.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
Hja, csak elromlott a billentyûzete.<#idiota>

L7wy
Nem is lovagolok... csak
"Már minden rendben van : :-)"
nincs rendben... egy túlzó példa: megver valaki egy baseballütõvel, idõvel meggyógyulsz teljesen, akkor ez is rendben van?

Doomista
Szervusz neked is, és nincs mit, ezért megvagyok hívva egy sörre ^^

Sajnos ez a zöngéje megmarad a dolognak és ezért nem érzem magam teljesen jól most ezek után itt.
Lehet, hogy elmegyek ... elmegyek ... valahová ... elmegyek...

Szervusz мой вечный друг!
Я благодарю Вас за то, что помог в переводе приятно.

Értem mire gondolsz , de mostmár felesleges ezen lovagolni . Az kapta a házigazdai jogot , akinek kellett kapnia , és kész . Helyre állt a világ rendje . <#circling>

L7wy
Nincs... Attól h már Pano a házigazda, neki ez a szándéka még megvolt

Már minden rendben van : :-)

Doomista
Etele azt akarja ezzel mondani, hogy csatlakozik az elõtte lévõ hozzászólóhoz, azaz egyetért vele.

Я присоединяюсь к тому, звучащему передо мной аналогично. <#eljen>

L7wy
Vártam rá hogy visszaírjanak az sg-tõl...addig nem akartam szólni, mert ha nem kapom meg akkor tökmind1. Nem írtak, csak ma reggelre megkaptam a jogot.
Nem értem én ezt a dolgot... Eddig is beszéltünk már a házigazdaságról, de senki nem vállalta el, vagy aki elvállalta volna azt meg nem akartuk, és ezt mindenki elfogadta, harag nélkül, mint egy jó kis közösség, erre jössz te VIP-es ként és írsz modinak h legyél te :S és addig nem is akartál szólni még meg nem kaptad volna, nehogy legyen ellenvetésünk... Elõttem leírtad magad<#szomoru1>

Pano
A bannert megcsinálom majd photoshopban este felé.

Pano
Már ha megoldható, persze 😊

Pano
Nos, ez totál véletlen egybeesés volt. Most lényegtelen, megbeszéltem a dolgot Apocaliptoval.
Úgy döntöttünk, hogy együttmûködünk és a jogokat átadja nekem, lévén, hogy jobb a HTML programozói tudásom.

Doomista
Ez tényleg nem volt szép húzás, de semmi gond. Új bannert kéretünk és sok sok linket a fejlécbe 😄

Vártam rá hogy visszaírjanak az sg-tõl...addig nem akartam szólni, mert ha nem kapom meg akkor tökmind1. Nem írtak, csak ma reggelre megkaptam a jogot.
Narxis
Teljesen véletlenül nem tudtál volna szólni, hogy feleslegesen szavazunk? Ez azért szerintem szemétség volt, én biztos nem örülnék Pano helyében.

Amúgy számomra tök mindegy ki takarítja a topikot, csak most úgy érzem hülyét csináltál abból a pár emberbõl akik azt hitték házigazdát választanak.

Jó estét, jó szurkolást!<#zavart1>

Még mielõtt Pano házigazdasága felmerült volna, elõtte délelõtt írtam az sg vezetõségének (megjegyzem, teljesen véletlenül). Ahogy látom, a házigazda jogot mára megkaptam. De mivel ilyen sokan Pano-ra szavaztatok, megegyeztünk hogy mi ketten fogjuk alakítani a totyikot, ha már ilyen érdekes módon alakult a dolog. Szóval lényegében 2 házigazdátok lesz, Panoval beszéltem, támogat engem, és segíteni fogjuk mindketten a totyikot. Csak gondoltam szólok, nehogy sztrájk legyen mer az én nevem van oda fenntre írva. <#zavart1>

Písz.
Pano
köszönöm a szavazatokat!

Ez még viccnek is rossz , fizetõst az ingyenesek ellen . <#levele><#violent>

Narxis

+1 Pano