Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Melyikrõl beszélsz? Panda szerintem azért szed ki mindent belõle mert free, Trend Micro meg nem tudom miért... H utánozza Pandát 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Szerintem jó, csak azt a sor amelyekben a név van, az is lehetne olyan kék mint a szövegek háttere. A betû színe is tök jó, csak egy picit kéne h kiemelkedõbb legyen, de lehet h az is, csak a jpg rontott...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

A cloud antivíruokból miért kell kivenni az összes configolási lehetõséget? Még csak 1 kivételt sem tudok hozzáadni..
Doomista
Most már innen is lehet facebookra loginolni!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hát ez kész...már irritált, hogy így belebámul a pofámba ez a robomoto.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nem rég olvastam a playboy újságot...és hát...figyelmes lettem valami reklám szagra...sajnos agresszív cselekedetet is végre hajtottam, elnézést kérek, de néha az indulatok eljárnak.

bertino
egész jó.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doomista
Itt egy anti phishing oldal...érdekes statisztikákat, grafikonokat, stb információkat oszt meg...Elõ oldalon láttok grafikont, ha kattoltok a képre, jön egy pdf dokumentum, azt nézzétek meg.

Doomista
Azért észrevettem, hogy szereted a világos kék színt 😄

Doomista
Tetszik, jó lesz 😄

lck
A lényeg hogy háttérkép ne legyen - mert pl. az Ubuntu topicban megõrülök hogy nem lehet normálisan görgetni.
Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ehhez a Spoiler is jó😊

Pano:pm-ed van😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
értem
akkor az OFF-nak mehetne pl szürke színû szöveg...

A tudással nő a kételkedés is...

Pano
Ha arra gondolsz, amibe a linkeket küldted, igen. Köszönöm.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
PM-t megkaptad? Csak mert az elküldött üzenetekbe nem mutatja :s

Pano
Persze-persze, elfogadom 😊 Nem vettem negatív kritikának, vagy ilyesmi. Örülök, ha jönnek ötletek.

Pano
Köszi 😊
Jó, ez ezzel jár, belefér most, hogy errõl beszélünk, mert véüglus a topicunkról van szó. Meg nem akarok totál önfejûen csinálgatni dolgokat, nem csak én írok ide és használom.

Krystalx
tudom és megértem...én is csak egy saját véleményt írtam le és próbáltam ötletet adni ,de természetesen elfogadom bármilyen is lesz a kép.
jó ami van és ha közben jön egy jobb ötlet, majd lehet cserélni...
További kellemes estét !

Pano
Vaskezû azért nem leszek 😊

gergely1991
Off:
hehe a pano alig vette át a topicban az irányítást és egybõl átalakította a (hogyis mondjam) a régimódiból egy elfogadhatóbb változattá..
<#taps> Tényleg gratula pano<#taps>
Bár az átalakulás során lesz még off e topicban

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Jah, ugye bár ezt VIP tagsággal el lehet érni egy kis ideig...én meg voltam VIP nagyon régen, mikor még SMS és kész...most viszont bankártya...ami nekem nem sokára meg lesz, de egyéb okok miatt eddig nem volt, pedig akkor még most is VIP lennék 😄 Néha írok valamit, aztán klikk a mehet! gombra, 20 mp múlva meg bánom hogy még se kellet volna, de könnyebb megnyomni azt a gombot 😄 Bocsi az offért, szerintem pano elnézi ezt is mára 😄

Pano
Lévén, hogy az VIP jogi kiváltság (ami ugye pénz az SG-nek), másrészt pedig a motor tartalma/funkciója, amibe én nem nyúlhatok.
Ha még meg is lehetne oldani (bár nem jut eszembe semmi, hogy hogyan lehetne ennyi hozzáféréssel), az SG biztos belekötne.

Pano
Hmm... szerintem az házigazdai jogokkal nem megoldható.

Krystalx
OFF
tudom, szoktam olvasni a kis sörös történeteket 😄 nem mondom h néha nem volt sok, de a jó munkához kell a lazulás is . nem igaz ? 😉 kis így ki úgy teszi.
ON
amit javasolnék az a hsz szerkesztõ gomb lenne !
és akkor mi is tudnánk javítani, amit rosszul írtunk vagy megbántunk...

Pano
Olyat úgyse fogok tudni csinálni, ami mindenkinek megfelel. Lehetetlenség.

Pano
Okés 😊
Ugye próbálgatni kell, mi hogyan néz ki. De ahhoz jobban idevág akkor cserélem

Krystalx
a másik jobb volt...itt bele lehetne kötni h miért hiányzik xy AV jele !
a kis fickó meg olyan mintha az irtókat akarná elpusztítani...
én talán a vírusoknak csinálnék másik ábrát...mert õk sokkal rondábbak mint egy piros kis csipkebogyó 😄
PEACE

Pano
Köszi 😉 Igyekszem normálisat alkotni, ha már elvállaltam. azér túlcicomázni se akarom, mint ahogy a legtöbb topic van. Szerintem az totál felesleges, meg lassabb is tõle az oldal.

Az off persze belefér, csak szoktak itt lenni "most sörözök" és társaik beszélgetés, arra gonoldtam a chatet.

Doomista
Hallod, ez sokkal jobb. Gyorsan váltsd, és ez remek lesz. <#eljen><#eljen>

Jah, és szeretnék mindenkinek boldog halloweent kívánni! Tudom nálunk nincs, de én olyan online játékokban vagyok, ahol él ez az event féleség, és ott kiélvezem ezt a szokást 😄

Doomista
Hát igen, meg topikok között is van különbség...van ahol egyáltalán nem lehet semmilyen off, mert:
1. modetáror topik
2. nagyon olvasott, népszerû topik, ahová rengetegen írnak, pl , így ott sem fogadható el semmilyen off, ám ezért van a házigazda, hogy törölje.

én meg nem akartam rosszat a szpemmel, csak hát néha ki tör belõlem a hülyeség 😄

a másik meg az a fajta, mint ez, hogy nem vagyunk olyan katona számon, akik meg értenek ehhez valamit, azok írnak, olvasókból is nyilván több van, pl te is új vagy számomra, na meg házigazda se volt, még moderátor se, én persze kérvényeztem hogy legyen házigazda, de hát nem jött össze 2. alkalomra se, az legalább törölte volna az ÉN offjaimat is, na meg az is igaz, hogy ha nem offolnék, offolnánk, akkor nincs mit törölni, de szerintem simán belefért mindig az, hogy etelet hívom kocsmába vagy ilyesmi, ez hülyeség, de bírom az ilyet, ha meg valaki ártani akart nekem, valamilyen okból kifolyólag, az megtette, aki meg nem akart, az elnézte, vagy folytatta. Bocs az offért.

Krystalx
áá a csótányok ellen nem kell ilyen keményen védekezni LOL

Pano

Krystalx
látom már van külön ilyen kérdés h legyen-e off vagy ne 😄
sztem egy kis off néha belefér...ha nagy a szigor ,akkor az is tönkreteszi a topikot ! a sok off sem jó ,de néha jó ha van ,és abból is lehet tanulni...általában a legtöbb off-ot is az adott téma váltja ki.
pl most is 😊

Krystalx
FF
Etele34ne ám már h 1 ember miatt lelépj! nem érdemli meg, csak neki teszel jót ! vannak fura helyzetek. nem szoktam minõsíteni senkit 1 "hibája" miatt ,de most olvasom h Doomista, beköpés miatt kapott !!! jeleket pfff vicc, no comment! gratulálok az illetõnek !
Vannak helyzetek, amikor megtudhatjuk kit és milyen embert takar egy név az adott fórumon. Ezért sokalltam be a ph AV-s topiktól...és regeltem ide.Itt lazább a "csapat".Lehet h sok az off ,de a tapasztalatok és a hozzáértés is ! Nekem sokat elárult ph-n a múlt heti win partys kódos szitu. Sokan kimutatták kik és mik is valójában...beköpések ,meg beszólások h börtön járna annak, aki nem veszi meg ezt a sok bugos szarfos AV-t ? egy vicc...mindig utáltam a seggnyaló embereket! de "a csúszómászók sosem botlanak meg" ilyen az élet...és sajnos õk vannak többségben.
Csak az vegye mindezt magára ,akire ráillik !
fasza h már itt is van ilyen, jobb is ha maradok olvasó módban...
ON
Pano: látom alakul az oldal, Sok Sikert hozzá !jó lett a kép is 😊 sajnos lassan már ilyen cuccban kell a kártevõk ellen védekeznünk 😊a virtuális és a valós életben is <#gonosz3><#duma>

Doomista
Szépen megkérek mindenkit, hogy ne menjen el senki a topikból, ne játssza senki azt, mint slime, mert nem tetszett neki hogy volt van pár n00b, itt hagyta a topikot. Köszi.

me and a monkey
Az azért túlzás, meg aztán rég volt, már sok víz lefolyt Eteléék konyhai mosogatóján.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Doomista
Igen, a banner picit érdekes, de valszeg ebben a témába én sem tudnék jobb bannert készíteni...de majd megpróbálok, hátha összejön valami...addig tiszteletem ennek a dizájnak ami szép tiszta és jó. <#eljen>

Narxis
Kiátkoztak? 😮 Nem olvastam utána a hozzászólásokat, de akkor eleget teszek a népharagnak. xD

-fav

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

me and a monkey
A banner kicsit olyan csótányirtós design, legalábbis nekem...
Amikor a cégek logo-i voltak ott az talán jobb volt.
Én nem tudnék ilyet sem csinálni, ezt be kell vallanom, így hitelesebb a "kritikám".

me and a monkey
Látunk mi még itt biztos...
Ha annyi millióm lenne ahányszor már eltûntél majd visszajöttél akkor boldog(abb) ember lennék....
Felnõtt férfinek nem áll jól ha mimózát játszik.
Tegyél fel már végre egy jó vírusírtót (pl. ESS) aztán nyomás a konyhába... 😉
Apocalipto rossz döntést hozott de igyekezett helyrehozni, ez becsülendõ.Elõtte Narxist is kiátkoztátok (füllentõs Nod-szapuló), jobb lenne ha nem hozná, vinné a híreket?
Te is hiányzol ebbõl a topikból én szeretem a hozzászólásaid....

dragon11
Hja, gz.<#taps><#taps>

Részemrõl is gratula<#taps><#taps>

qetuol
hûûha dejó lett az "új" topik<#gonosz1><#taps><#taps>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Narxis
Aaa, ne én döntsek. Nem akarok a többség elé állni, szavazzuk meg, ha többieknek kell akkor felõlem legyen. Szóval akinek kell háttér az jelezze Pano-nak.

Viszont a többi újítás tetszik.

Pano
Okés, akkor nem lesz 😊 Kivettem

Narxis
Jaj, csak háttér ne legyen.... vagy már van és nálam blokkolja AdBlock mint többi topikban? Mert sima fehér az egész.

Úgy látszik a népharag Apo ellen indult. :o

dragon11
Hallod, ha nem lehet néha hülyülni, akkor ne is gyere ide.. nem hiányzik egy spicli nekünk, hidd el.

Doomistával is kibsztál..

OFF

Mondtam én nem is oly rég itt, hogy ez egy ilyen ország. Itt még mindig vannak akik szinte élvezik, és remegnek attól, hogy feljelentgethetnek embereket, elmehetnek árulkodni. Szánalmas.
Még nem nõttük ki, még mindig nem ezt ... nyuszó muszók. Sajnálom a dolgot, de ilyen légkörben, amikor feljelentgetõ van köztünk, szebb szóval besúgó, hát a magam részérõl nem szívesen társalgok itt bárkivel is a fórumon.

És az írás megmarad:
" ... Természetesen ha eldurvul a dolog ezek után is fogom jelenteni a moditopikba a hsz-ket...
ON
Köszöntem és maradok tisztelettel mindenkinek,
etele34

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem rossz . <#taps>