Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Mindenki használjon NOD32-t, mert az gyóóóó 😄😄😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Áh, csak hétvége van ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Néztem az októberi virustotalos eredményeket, és látom h Avira rengeteg helyen nem ismerte fel, mi a francnak köszönhetõ ez a hanyatlás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mostmár egészen biztos vagyok hogy Doomista leitatta õket, és még mindig nem tudták összeszedni magukat

ja és a link amirõl beszélek: itt látható

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Egy újabb ígéretes versenyzõ,ami a cloud alapú technológiára épül:http://www.youtube.com/watch?v=mNaLm8ApZkE
Elsõ ránézésre nem tûnik rossznak.

Doomista
AdwareAlert
VT
-----
Adware Professional
VT

Ad-adwaret szerintem verik...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Jó, de azzal sem fogsz bekapni semmit 😄

Ezt biztos, hogy @etele fényképezte amikor ott volt azon a szülinapi partin amirõl írt is. Hehehehe <#pias>

L7wy
Szerintem az AV AS keveset foglal magába, lehetne a topik egy mindent összefoglaló topik, mivel tûzfalakról is elég sokat beszélünk így a komplett IS kategóriára kéne nevet találni...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

simon7012
Azt is bepipáltam! Egyébként az elõbb elfelejtettem leírni,hogy 2 giga ramról van szó! Azért köszi....

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Pano
Vírus -és kémprogram védelem?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Rendszervédelem, Biztonsági szoftverek, vagy hasonló jelentésû ámde jól csengõ fogalom kéne 😄

Pano
Erõforrás problémák esetén van egy lehetõség arra, hogy a KIS limitálja a terhelést. Ez egy plusz beállítás, ami a Settings képernyõ Options menüpontja alatt érhetõ el: a "Concede resources to other applications” opció engedélyezésével a program idõben elnyújtva kiegyenlítettebb erõforrás kihasználtságot tesz lehetõvé és biztosítja a gördülékenyebb használatot. Ez az opció az alapértelmezett beállítások szerint nincs bekapcsolva, ezért gyengébb hardverû gépeken ez külön érdemes bekapcsolni.

simon7012
Na például a kis-t én is megvettem,nagyon jó minden,de ha pl;teljes rendszervizsgálatnál leveszem a tömörített tartalmak vizsgálatát 1MB-re (ami a minimum)akkor is úgy megzabálja a ramjaimat hogy használhatatlan a rendszer még a képernyökímélõböl is alig akar visszajönni.Ezért jelenleg kuka a kis! Utálom,ha egy vírusvédelmi szoftvert csak kompromisszummal lehet használni....

Pano
Mire?

Hát én tudok róla amit akarok, az nem is zavar hogy magyar honlapja nincsen. De angol se, ahol leírják hogy lényegében mi is ez 😊

L7wy: Mire akarod átneveztetni?
L7wy
A topik címét nem lehet átnevezni? Ez az antivírusok és antispywarek már túlontúl kinõtte magát... 😛

simon7012
Akkor valószínûleg intel allergia lesz......<#beka3><#beka3><#beka3>

Pano
Jelenleg VIPRE-zek most. S igen, az extra.hu-s baklövése nem volt gyenge 😄

Narxis
LOL 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Krystalx
már tudom 😄 , deee úgy gondoltam h belebújtál a bõrébe és.....szóval alkaváltó vagy na LOL

A tudással nő a kételkedés is...

Narxis
Nem én vagyok sajnos, Eugene Kaspersky élvezi a napsütést a képen. 😄

Na akkor most tegyél egy próbát az öreg Kaspersky-vel.Eddig én is kellemesen csalódtam benne.A 2010-es 736-os build-et használom win 7 32bit alatt és sokat javítottak a teljesítményén.Sokkal barátibb az erõforrás gazdálkodása.Kisebb hibák még vannak benne de én ezeket se vettem észre.Az 5-ös avast végleges kiadásásig tesztelgetem.

Krystalx
jóóóvilág ! igazán elvihettél volna magaddal 😄 Lewy is szívesen eljött volna hehe...

Krystalx
hát vannak progik ,amik nem mindenkinél mûködnek rendesen...
nekem van Intel-es és AMD-s gépem is és pl a KIS az mindkettõn használhatatlan volt. 2szer is próbáltam feltenni anno asszem a 2008ast és a 2009est is próbáltam, de bottolásnál megette a rendszert. volt egy kis ram felszabadító progim ,ami jelezte h mikor mennyi a szabad és azt láttam h a számláló a 0-ra lement tõle. és a gép is használhatatlan volt.Ilyen hibákról most is sok helyen olvasok, van akinél meg tök jól mûködik.

L7wy
Hehe

Narxis

Ha 512MB RAM-od van elhiszem,mert azt alapból megeszi akármelyik winfos.Ellenkezõ esetben más gondok vannak nem hiszem,hogy az avast lassítaná be a géped.De az is lehet az Intel allergiás rá.Nekem szintén AMD konfigom van<#nyes><#vigyor><#nyes>

Krystalx
hát ez az idézés nem lett a legjobb pfff 😊 hülyén mûködik a quote-s kód...máskor maradok a " "jelnél

Krystalx

amúgy errõl a trend micso security-rõl neten nem találni szinte semmit...még a hivatalos honlapom sem.

mit szeretnél tudni róla ? elég nagy cég ,nincs szükségük h orrba szájba reklámozzák 😊 és inkább külföldön ismertebb. talán mert nincs magyar változata, ami a magyaroknak nagyon nagy negatívum a nyelvismeret miatt. de engem ez nem érdekel...mindenbõl angolt használok.

Krystalx
le ne cseréld a Trend-et...azért mert nálunk nem ismert. Külföldön sok nagy cég használja, amerikai cég de már évek óta a japánok fejlesztik...ha õk nem értenek a számítástechnikához ,akkor kik ?
évek óta használom én is.Jelenleg a notin van csak fent,mert sajnos a kulcsom lejárt és háát...mostanában nem tudok hozzá "szerezni". Te nem tudsz hozzá mûködõ okosságot a reseten kívül ? a kulcsokat hamar tiltják...

bertino
ehh.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vaxi
szerintem is...
egyébként mától hozza be így, eddig behozta az oldalt is..
btw, amit használok az FF és chrome...
és az a baj, hogy megnyitja új tab-on, nem az hogy nem jön be az oldal.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

lck
YESSSS !!!
simon7012
Akkor te kivétel vagy....<#dumcsi>

lck
5 éves AMD Sempon 3200 gépemet semmivel nem fogja jobban mint bármelyik átlagos gépigényû vírusirtó. Ez van fenn pedig én nagyon kényes vagyok az ilyenekre. Állandóan azt lesem hogy melyik hány folyamatot futtat, mennyi ramot eszik, mennyivel lassul egy program elindulása.
EMESÉT pl. azért szedtem le mert a Total Commanderben lelassította a fájlikonok kirajzolását.
Fogadjunk internet explorert használsz? 😊 Mert nekem firefox be se hozza, ezt írja:

Amúgy milyen vírusírtód van?
Vaxi
Sziasztok!
A böngészõm néha behoz egy ilyen oldalt:
http://hosting32.com/imagehosr
Már minden szarral végignézettem a gépet, semmit nem talált, automatikus futtatásból is kiszedtem ami nem oda való, és továbbra is behozza.
hasonló probléma valakinek?
ötlet?
köszi 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

simon7012
Hát nekem bizony fogja P4-es 2.8-as dual core-os gépem.Ha levettem szinte megkönnyebült!
<#wow3>

Nincs olyan hogy legjobb, sokszor leírtuk már 😊 Igazából a védelem hatékonysága részben a programon múlik, de nagyon sok hangsúly van a felhasználón is. Én sem AVG-vel, sem noddal nem kapnék be vírust, pedig van köztük különbség.
nod32 legjobbe??
<#vigyor><#nyes><#vigyor><#nyes>

Aha azt tudom. Nem is arra mondtam hogy kilövik hanem a KAV/KIS-re 😊
Jelenleg most Trend micro security van, lehet majd leváltam Avastra ha kijön az új verzió...amúgy errõl a trend micso security-rõl neten nem találni szinte semmit...még a hivatalos honlapom sem.
"Valamit" - javítva , kár hogy nem lehet mindenkinek szerkeszteni a hsz-t . :-|

Valamivel nézni kellett régen . <#vigyor2>

gergely1991
persze csak szilícium lehet, bár... elégé márványszínûnek látszik <#hehe><#nyes><#crazya>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Túl sok Star Trekket néztél 😄

Krypton nevû bolygóról származõ kõ és kristány egyvelege . <#nyes>

Doomista
Ez milyen fajta kõbõl van ?

Ilyenem van ni , ezt fogja rendesen :

Mi az,hogy fogja a gépet? Baromság a P4-esek korában.De lehet neked még P2-esed van 256MB rammal.Na akkor fogja<#nyes><#vigyor><#nyes>