41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Be lett betonozva.
  • L7wy
    Tán be lett gipszelve? XD
  • Doomista
    Mint a farkam.
  • goodspeed
    Ez kemény :)
  • gergely1991
    link
  • gergely1991
    #26618 hszre gondoltam csak nem így fogalmazva :DD
    #26617 : Ha lehet ne magadból indulj ki htx
  • Doomista
    Nem értelek ?
    Ha arra gondolsz, hogy ezt a tutorialt én csináltam, akkor tévedsz.
  • kl24h
    Milyen szépen el tudod magyarázni...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tarthatnál ingyen orákat is ilyenekből...
  • Pano
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Andr0
    gondolom a tökön rúgásra gondoltál:)
  • Doomista
    Azt akarja ezzel mondani, hogy buzi.
  • Pano
    Oké, rendben. Akkor ezt még egyszer, mert én nem értem a lényeget.
  • gergely1991
    Elég ha megcsaljátok/szakítotok a bnőtőkkel majd mutálódni fog majd a hangotok :DDD
  • Narxis
    Én ugyanilyen voltam, aztán kérdezte a tanár így viccesen, hogy mutálok-e? :D
  • Doomista
    Nekem olyan 3 éve olyan a hangom hogy változó, néha mély néha nem annyira, 3 féle hangnembe beszélek :D Szerencsére nincs közte irritáló vékony kis pöcshangnem, ámen...
    Kíváncsi leszek rá meddig marad ilyen :D
  • Pano
    Jaja, én pl rohadtul rühelltem amikor mutáltam, mert irtó cink volt. Főleg az órai felelés, hogy egyik percbe dörmögő dömötör, a következő bekezdés meg szoprán :D
  • Doomista
    Emberfüggő,de az is fent áll, hogy egész fiatal korában, felnőtt korában ugyan ilyen hangja lesz...de vannak olyan emberek, akiknek [legalábbis 15+ évesen, hogy hány évesig azt passzolom] nincs egy féle hangjuk, ezt úgy értem, hogy egy nap akár 3 hangzással is tudnak beszélni, és nem színlelnek vagy színészkednek ezzel, szóval pl reggel vékony hangon tudnak beszélni, míg este mély hangon...ez érdekes dolog :D
  • Pano
    Háát, nálam 13 évesen kezdődött és eltartott 14 éves korom közepéig, gyerekkori barátomnál meg 15 évesen kezdődött. Emberfüggő...
  • Narxis
    Originally Posted by Paul Wilders
    A note: personally I do regard tests performed by any "group" that has a conflict of interest not to be taken serious.

As for the MRG, it is known one of their members is member from the Comodo-MRG as well, uploading a massive numbers of samples from MRG to Comodo, before MRG testing. In my opinion, this is a conflict of interests, since Comodo software is tested by MRG as well.

For that reason, I would suggest not to rely on tests like these, but focus on real independent testing organizations like for example av-comparatives.

ejnye-ejnye Comodo...
  • Krystalx
    na még szerencse h csak a hajad áll fel LOL
    elképzeltelek...alapon - videó nézés közben->
    /pár év múlva majd mutálni fog a hangja és lehet h akkor jobb lesz.
    nem tudom h a pasiknál ez mikor kezdődik.gondolom változó, kb 17 éves kor után? xD/
  • gergely1991
    Elegendő lett volna ha kisebb felbontással vagy a teljes ablak egy részét vette volna fel :/
  • Doomista
    A hangja annyira irritál, hogy fel áll a hajam.
  • Krystalx
    OFF
    neeee...azt a videót csak a hangja miatt mutattam...de ha érdekel ,akkor már fél éve (July 12, 2009) win7-et IS használt xD

pl: How to speed up Windows 7
  • Narxis
    Teszt
  • Doomista
    XP már a múlté, Win7 ! :D
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
  • Krystalx
    köszönöm...

• L7wy
    TÉK
  • Doomista
    Egy kis help.
  • Doomista
    Sose lehet elég korán kezdeni.

Ismerek olyan gyereket aki 16 évesen már pascal (más néven imperatív nyelv),delphi,C++ban (más néven objektum orientált nyelv) is tudott annyira programozni, hogy egy komoly programozási versenyen 2. lett C++ használatával, az első gyerek meg delphit használt, szóval így végül is elsőnek tekinthetjük őt is, mivel azért a c++ nehezebb. Asszem ő 8 éves kortól kezdte használni a számítógépet, anno olyan 10 évesen kezdte tanulni a BASIC imperatív nyelvet, szóval tényleg sose lehet elég korán kezdeni...azért ez előny ha nagyon korán elkezd egy gyerek ilyen programozási nyelvet tanulni, az agyát is nem kicsit megdolgoztatja, ami a későbbiek során előnyben részesítheti.
  • Narxis
    Jaja. :DD
  • Krystalx
    hát általában így kezdődik :)
    durva ,mert eddig 67 videót nyomott fel és PC-hez és Mac-hez is "ért"
    2008-ban regelt, akkor még csak 13 éves volt !
  • Krystalx
    a karácsonyi ünnepek alatt 26 vagy 27.-én hétvégén frissítettek...emlékszem, mert nekem is feltűnt h ünnep + hétvége és volt frissítés :) szerintem azóta kezdődött a hétvégi update :)
  • Doomista
    De látod, ez is nagy kocka lehet :D
  • L7wy
    Akkor hazudnál XD
  • Krystalx
    persze bármilyen kamu adatot meg lehet adni, de a hangja alapján sztem hihető :) / tuti h nem magyar, a külföldi meg ált. nem nagyon szokta szégyellni a származását :)/
  • Doomista
    Örökbe fogadnád ?:DDD
  • Doomista
    Ha azt mondom, hogy e hét óta ?
  • Narxis
    Kis édes. xD
  • Charun
    Nem tudom mióta van,de örömmel vettem észre,hogy Avirá-ék már hétvégén sem hagyják a felhasználókat update nélkül.Hajrá csak így tovább...