Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké. Köszönöm a segítséget.
Még gondolkodom melyiket választom, de 1 biztos a Pandát nem.😄
Most a Norton-t használom.
Az a furcsa, hogy a kaspersky olyat vesz vírusnak amit a norton nem, és fordítva...
És kiemeli hogy eltávolította a coke-t a másik nem.
És egyéb különbségek...

lck
Ne tedd már ezt velünk ! Ikonja más - annyi biztos.
Alapból természetesen mindegyik egy jó szintû védelmet nyújt.
( Valószínûleg a Kaspersky a legjobbat. )
Felrakod - kipróbálod. Amelyik tetszik fennhagyod.
Doomista
Hogy mind a 3 szoftvert más cég csinálja.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mi a különbség a Panda Internet Security a Norton 360 V2 és a Kaspersky Internet Security közt?

Doomista
Hatodik érzék. <#pias><#eplus2><#ravasz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
A régebbieknél lényegesen gyorsabb - és csak 8 megát eszik.
Csak hááát az isten tudja. Nem tudom miért de nem nagyon bízok benne.
Pedig van 1 éves kulcsom mégsem használom 😊 ( Ettõl még lehet jó. )
A Panda rendesen mûködik?
Pár éve próbáltam és nagyon lassú volt tõle a gép. Kikapcsolni is csak úgy tudtam, hogyha kiszedtem a internet kábelt a gépbõl.
A Legújabb verzió már gyorsabb?

lck
Magyar és tûzfalasban még a Panda vagy F-secure lehetne. De akkor már leginkább Kaspersky. Bár néha lassíthatja a rendszert, mert túl összetett a védelme.
Narxis
Tök mindegy, azt a komponenst telepíted ami neked kell, teljesen személyre szabható.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez a kérdés XP-re és Win7-re vonatkozik.

lck
A feltelepített Avira mappájában lévõ avnotify.exe - fölött rendszergazdaként jobbegér > tulajdonságok > Biztonság fül > System felhasználó > Olvas & Futtat és az Olvas-hoz pipa a tiltáshoz.
Így ugyan avnotify.exe -t szinte minden frissítéskor újra letölti, de nem írja felül. Nem túl nagy fájl így a letöltés nem nagy idõ, és nincs felugró ablak. A módszer csak 7 alatt mûködik.
Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem.
Norton 360 V2 vagy Kaspersky Internet Security ? Vagy mindkettõ vagy egyik sem? És ha egyiksem akkor melyik? (kikötés: Magyar és tûzfalas.)

Köszi elõre is a válaszotokat.

Ez a Security Suite-hoz van viszont én ( mivel nekem elég ennyi ) az AntiVir personalt használom 😉

**--**

Hogyan ?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

lck
Ha Windows 7 alatt használod van rá módszer hogy ne legyen felugró ablak.
Narxis

Doomista
Huh, most nézem, nálam is ezt irja ki, de én most dolgozom, nem vagyok otthon, igy nem tudom odaadni az angol oldal promociós kulcsot...pedig régen szóltam hogy a török helyett rakják be, de figyelmen kivûl hagyták.

Szia!

Próbálom de egyrészt török az oldal ami annyira nem gond mert ugye nem kell kisregényt írni viszont ha kérek kulcsot akkor ezt írja

Doomista
Üdv!

Inkább Avira! Tedd fel a Premium változatot, csak egy keyt kell letölteni hozzá, ami 90 napig elég. - Hasznos oldalak - menüpont = Avira promo kulcs Premium. Fake adatokat adj meg.

Hali!

Srácok, egy egyszerû kérdésem volna.
Avira vagy AVG ?
Most az avirat használom de a legrosszabbkor szokott felugrani az az izé ( ingyenes a szoftver csak valami reklám ugrik néha fel ) és már marhára idegesít.Leszedném és feltenném az AVG-t ha ennek nincs ilyen felugráló izéje meg ha tényleg jó mert egyébként az Avira szerintem nagyon-nagyon jó kis cucc!

Kössz szépen!

RBJ
Az áradozás a comodo felé csak a tûzfalának szól.
senki nem mondta ,hogy jo az antivirus része.
csak tûzfalként szerepel jól.

Linux Mint 13 Cinnamon

betyarr
pl?

avira premium über alles!

betyarr
annak nyoma kellene hogy legyen valahol.a karantén üres,a report sem jelzi,hogy valami történt volna.egy ideje csak damaged file-t tudnak mutatni.ja és a munkahelyrõl is toltam fel,ott pedig nem avira van hanem nod és az sem riasztott fel/letöltéskor.itt valami más bibi lehet...

Doomista
Több lehetõség áll fent, én nem kapok visszajelzést, hogy milyen a fájl.

Narxis
Pano ezt lehet betehetnéd bannerba: ingyenes G Data BootCD 2010

Gondolom letöltés közben megtisztította az avira,így a fájl sérültnek számit és nincs mit vizsgálni rajta.

betyarr
no,lényeg hogy mindig a "damaged file" üzit dobja ki.vagyis sztem nem vizsgálnak a fijúk. <#rolleyes><#wilting>

Amúgy meg a tûzfal részét nem kell felrakni és akkor nem kérdez.
Narxis
Egyetértek. 😄

Legjobb detektálási aránnyal rendelkezõ vírusírtó.
JoeFromHun
Sziasztok!

Kipróbáltam ma a kicsi gépemen a Comodo-t (CIS)
Istenem,hogy ez mekkora egy kula... Feszt szövegel.. és sok a hamis risztás. Senkinek nem ajánlom.Pláne ha valaki kezdõ.
Én nem vagyok már kezdõ de ez a progi amit csinált idegesített. Arról nem is beszélve,hogy a felülete borzalmas.
Sokan amennyit áradiztak róla .. nah kb. annyira xar. <#levele>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
Rámegyek a linkre, és ez jön ki...

betyarr
sõt az alkohol is tiszta(szesz)

betyarr
betyarr
mostanában mi kínja van aviráéknak?amit feltöltök,azt nem vizsgálják meg rendesen,hanem állandóan ezt az üzit kapom

Narxis
Te mindentudó... :p

Doomista
Kb az volt benne, amit eddig is tudtam 😞(

Narxis
Á asszem vége, vírusirtókról, tûzfalakról, vezeték nélküli internet hackelésrõl volt szó. :p

Narxis
Spektrumot nézzétek!

Doomista

Doomista
Elsõ link tiszta...2.-ra várhatok 9 percet a letöltésig...

betyarr
mik ezek?tesztek a vírusírtónak? <#banplz>

betyarr
max olyan van az ebayes kódoknál,hogy 7 napon belül alkalmazni kell,különben fújhatod.ezeknél nem tudom,hogy lehet-e többször alkalmazni.

betyarr
elvileg a lejárat elõtt annyiszor használod,ahányszor csak szeretnéd ugyanazon a gépen.

Narxis
lol

Doomista
Hát akkor te félreértettél, mert tudom hogy nem úgy értetted lol.

Nem úgy értettem, hogy a Norton a DriveSentry-vel együtt müködjön, hanem vagy az egyik vagy a másik. Mindekettõ elég jó.
Arra most nem tudok választ adni, hogy elférnének egymás mellett.
Mindig úgy ajánlatos, hogy egy védelem legyen a gépen. Ha kettõ van, akkor már felléphet az a gond, hogy egymást blokkolhatják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó két mondatot azért írtam, hogy akik több antivírust használnak egy idõben valós védelemként!! "Akinek nem inge, ne vegye magára!!!"
Doomista
De hát a DriveStentry-vel uncsi lenne <#pias><#merges3><#ijedt>

Maradunk a Norton-nál bevált<#nyes>

Narxis
Nov. 31-ig kerülhet blacklistre, addig cseréld el egy olyanra amit tuti nem deaktiválnak. 😄

jóakkor ha kell valakinek kishez 1 éves kulcs, küldjön pmet<#pias>