Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még gondolkodom melyiket választom, de 1 biztos a Pandát nem.😄
Most a Norton-t használom.
Az a furcsa, hogy a kaspersky olyat vesz vírusnak amit a norton nem, és fordítva...
És kiemeli hogy eltávolította a coke-t a másik nem.
És egyéb különbségek...
Alapból természetesen mindegyik egy jó szintû védelmet nyújt.
( Valószínûleg a Kaspersky a legjobbat. )
Felrakod - kipróbálod. Amelyik tetszik fennhagyod.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Csak hááát az isten tudja. Nem tudom miért de nem nagyon bízok benne.
Pedig van 1 éves kulcsom mégsem használom 😊 ( Ettõl még lehet jó. )
Pár éve próbáltam és nagyon lassú volt tõle a gép. Kikapcsolni is csak úgy tudtam, hogyha kiszedtem a internet kábelt a gépbõl.
A Legújabb verzió már gyorsabb?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Így ugyan avnotify.exe -t szinte minden frissítéskor újra letölti, de nem írja felül. Nem túl nagy fájl így a letöltés nem nagy idõ, és nincs felugró ablak. A módszer csak 7 alatt mûködik.
Lenne 1 kérdésem.
Norton 360 V2 vagy Kaspersky Internet Security ? Vagy mindkettõ vagy egyik sem? És ha egyiksem akkor melyik? (kikötés: Magyar és tûzfalas.)
Köszi elõre is a válaszotokat.
**--**
Hogyan ?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Próbálom de egyrészt török az oldal ami annyira nem gond mert ugye nem kell kisregényt írni viszont ha kérek kulcsot akkor ezt írja

Inkább Avira! Tedd fel a Premium változatot, csak egy keyt kell letölteni hozzá, ami 90 napig elég. - Hasznos oldalak - menüpont = Avira promo kulcs Premium. Fake adatokat adj meg.
Srácok, egy egyszerû kérdésem volna.
Avira vagy AVG ?
Most az avirat használom de a legrosszabbkor szokott felugrani az az izé ( ingyenes a szoftver csak valami reklám ugrik néha fel ) és már marhára idegesít.Leszedném és feltenném az AVG-t ha ennek nincs ilyen felugráló izéje meg ha tényleg jó mert egyébként az Avira szerintem nagyon-nagyon jó kis cucc!
Kössz szépen!
senki nem mondta ,hogy jo az antivirus része.
csak tûzfalként szerepel jól.
Linux Mint 13 Cinnamon
avira premium über alles!
Kipróbáltam ma a kicsi gépemen a Comodo-t (CIS)
Istenem,hogy ez mekkora egy kula... Feszt szövegel.. és sok a hamis risztás. Senkinek nem ajánlom.Pláne ha valaki kezdõ.
Én nem vagyok már kezdõ de ez a progi amit csinált idegesített. Arról nem is beszélve,hogy a felülete borzalmas.
Sokan amennyit áradiztak róla .. nah kb. annyira xar. <#levele>#levele>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Arra most nem tudok választ adni, hogy elférnének egymás mellett.
Mindig úgy ajánlatos, hogy egy védelem legyen a gépen. Ha kettõ van, akkor már felléphet az a gond, hogy egymást blokkolhatják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)