41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Hát valahogy nem foglalkoztam azzal, hogy kimentegessem. Vissza akartam végre kapni a rendszerem.
  • L7wy
    megvan vírus valahol még?
  • Pano
    Nos emberek, kapaszkodjatok meg a karfában vagy az egérben.
    Vírus gebaszom volt, mást ültettem a gép elé erre beszed valamit, marha jó. Soha többet még1x.
    Éreztem, hogy valami gebasz van, mindenem sorra állt le, a programok szabálytalan művelet stb stb. Lefuttattam kaspersky, vipre, avira, bitdefender, a-squared, malwarebytes, norton (!!), avast, semmi.. há mondom mindjárt elsírom már magam.
    Nekiálltam bújni a gépet de nem találtam semmit, nem tűnt fel rendellenesség. A feladatkezelőbe se volt ismeretlen folyamat, semmi. Már majdnem hisztiztem mint egy gyerek, mondom perverz leszek.
    Akkora durva, hogy félve merem leírni is...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Feltettem a nodot, az meg megtalálta és le is szedte. Azt hittem a bokám lefosom. Ritka pillanatok egyike. De már le is szedtem, ettől függetlenül :D
  • L7wy
    Nem tudom hány megás, de küld el pl Avirának vagy Kasperskynek elemzésre és 10 perc-1 nap és megtudod.

Amúgy az új beta Avira most már kezd jó lenni, de csinál érdekes dolgokat hangkártya driverem összezavarta így nem volt hang még nem töröltem és plug 'n' playeztem egyet, sandboxie is hirtelen nem akart működni, az uninstall elsőre nem ment, és az üdvözlőképernyőnél befagyott, szóval sok sok bug van még benne :D
  • Krystalx
    üdvii
    letöltöttem az UltraISO portable változatát...gondoltam jobb lenne ha nem kell telepíteni stb, mert kva ritkán vagy egyáltalán nem használom (pendrive miatt próbálgattam, mert ez tud arra is írni...)
    tudom h a portable cuccokat átírják és sok esetben ez megtéveszti az AV-ket. de most honnan tudjam 100%osan h ez az exe jó vagy nem ? csak egy jelzés volt rá,de jobb lenne a 0:)
    novirusthanks
    virustotal
  • cserre
    Szasztok!

Az avastnak elküldtem a két megmaradt file-okat, kíváncsi vagyok mikor írnak vissza
  • Pano
    Azért ez k***a nagy false

Windows Tour egyik htm fájlja, úgy detektálja annak, hogy az utolsó hozzáférés 2007-be volt a fájlhoz.
  • Polonic
    A lomtár szövegét valamelyik norton cucc állítottá át, ha jól emlékszem régről.
  • gergely1991
    Hmm a lomtár szövegét a regisztrációs adatbázison keresztül írtad át? Mi a fene is lenne a tálcán a FF-el meg nyitva? Amúgy látom tudtál ám dicsérni :DDD
  • Doomista
    Az a baj, hogy ez még így se elég biztonságtalanabb ! SP1 kell ide, non windows updatevel !!
  • Polonic
    Megvan, kiszúrtam.
  • kl24h
    Az nem olyan jó mint az SP2.
  • kl24h
    Jól tudod!!!
  • Polonic
    Én is így értettem. . .
    Azért van ott a smiley, azt hittem le fog jönni belőle.
  • Doomista
    Csak érdekesség kép...kotorásztam most így pici szabadidőmben a régebbinél is régebbi mappákban, amiket több éven át lementettem (4-5 éves képek, videók)...találtam egy régi videót, abból mentettem le ezt a képet...ez olyan 4 éve volt kb...látszik hogy pandát használtam védelemként, épp tesztelgettem házi módra...aztán feltűnik az a sok sok program ott középtájon :DD [már ezt is írtam egyszer ide hogy régen sok spyware elleni programot IS meg minden kutyafülét letöltöttem, hát íme egy példa:D] az fix hogy már akkor sem kíméltem a rendszert...persze csak nekem adott olyan fura érzést ez az egész, mert nyilván akkoriban mikor ez készült, olyan 12-13 éves kis ***** voltam :D aztán feltűnik ott 2 kép is érthető szöveggel, ha valaki nagyon figyel :D
  • Narxis
    Nem valami okos döntés. :D
  • Polonic
    Ez is egy okos döntés.
  • Doomista
    Ha jól tudom egyszer írta, hogy nem tölt le semmilyen windows frissítést, vagy mi.

• Narxis
    Van már Service Pack 3 is.
  • Doomista
    A windows tűzfalat is lőd be.
  • kl24h
    Nálam olyan nincs, hogy "behülyül a rendszer".
    Microsoft Windows XP Professional
    Version 2002
    Service Pack 2
  • kl24h
    A Windows tűzfal ki van kapcsolva, mert az Avira telepítéskor megkérdezte, hogy mi legyen a Windows tűzfallal és én úgy adtam neki, hogy kapcsolja ki és használja az Avira saját tűzfalát.
    Itt is ír a Windows tűzfalról: Configuration (Expert mode)/Firewall/Settings
  • gergely1991
    EN? Tényleg english nyelvűt használsz vagy egyszerűen néha behülyül a rendszer?:D
    Gondolom az alaplapi hangkártyát használod...
  • Doomista
    De a windows tűzfal is be van lőve nem ?
  • kl24h
    Egy kérdés.

Egy idő útán, ha nem járok a gépnél, megjelenik a Windows Security Center risztása, hogy az Avira tűzfala ki van kapcsolva, de az Avira nem úgy mutatja. Ha kétszer-háromszor felnyítom az Avira Antivir Control Center-t, akkor már eltűnik a Windows Security Center riasztása.
    Ezt hogy magyarázod?
    Én egy olyan dologra gondoltam, hogy ha nincs használva a számítógép több ideig (10 percnél több), akkor az Avira tűzfala olyan Stand By-ba kapcsol és akkor már a Windows Security Center úgy észleli, hogy ki van kapcsova. Ez csak egy tipp.
    Itt a kép:
  • bojti
    Kettő fájl maradt a mappában végül . Tehát az Avast kettőt hagyott.

• RBJ
    hitman pro mindet megtalálta.
    a-squared egyet hagyott a live player setup ot
  • Fernando001
    Küld be nekik, az is fertőzött!
  • RBJ
    avira egyet hagyot csak fedback.php
  • bojti
  • Fernando001
    Sziasztok csináltam egy kisebb malware packot! Tessék tesztelni és közzé tenni az eredményeket!

Letöltés: http://www.2shared.com/file/10964490/6cb6a241/malware.html
    Jelszó: infected
    24db kártevő van benne
  • Doomista
  • Narxis
  • Doomista
    Mert te más vagy, mint mi, csakazértis.

• Narxis
    Én mást ajánlok, csakazértis.
  • Polonic
    Ott írtam, hogy avira miatt ilyen. . .
    Hibás a mérés. Miért olvasnak felületesen egyesek?!
  • Doomista
    Az megint az user balfszsága miatt van :D
  • kl24h
    Biztos
  • kl24h
    1 hónap nem is elég, ha nem tudod hol kell keresd.
  • kl24h
    És amit ott ír, az tényleg úgy is van gyakorlatilag, tehát próbáltad?