Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de maradok mellette mert nem igazán tetszik a chrome.
meg már megszoktam a firefox ot.
Linux Mint 13 Cinnamon
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
anno még rengeteg hibája és biztonsági kockázata volt.
Most mi a helyzet ?
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#pias>#pias>
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://www.antispyware.com/install.php
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
WOT is.
Nod32: A cím le van tiltva.
<#idiota>#idiota>
Linux Mint 13 Cinnamon
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Linux Mint 13 Cinnamon
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
engem ne figyelmeztessen már hogy ki van kapcsolva az update a win en meg milyen frissitéseket kellene letölteni. stb.
Linux Mint 13 Cinnamon
hát elégé fogja a bongészõt. kár érte mert 597 napos kulcs van hozzá.
Linux Mint 13 Cinnamon
nem tudom melyiket válaszam a beállításokban Novice , intermédia, expert mode ?
Linux Mint 13 Cinnamon
PC Tools Firewall Plus,és ZoneAlarm Free-rõl,mi a véleményetek,biztonság,és megbízhatóság terén?...
Azt valaki megtudná mondani, hogy lehet-e az Avastban (Home) kivételt beállítani? Egy program dll-je nem tetszik neki, ezért nem engedi indítani a progit. Na most tudom jól, hogy a dll nem kártevõ, ezért gondoltam, hogy hátha be lehet neki állítani, hogy ne macerálja. (Tudom, ha letiltom az állandó védelmet, akkor indul a program, de ezt a megoldást nem szeretem)
Elõre is köszi
myers