Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Vezérlõpult>Win. Tûzfal>Kivételek fülön....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ja és mért lassitaná,nekem megfelel ahogy müxik...
Játek,film,zene,rajzolásra...
Mikor én használtam tapasztaltam lassulást...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezen az oldalon ki milyen vírusírtót használ? (tûzfalas..)
Gyors segítség kellene..
A Norton-om behülyült, piros X van rajta. Mi a baj?
BÉTA = B = ÉLSZÖG.
Tetszik érteni ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#hehe>#hehe>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De hát tehetünk mi arról, hogy egy BÉTA program buggos ? 😞
Béta azért béta, mert nem alfa.
A béta nem alfa, nem gamma, nem delta, nem epszilon, nem zéta, nem éta, nem téta, nem ióta, nem kappa, nem lambda, nem mû, nem nû, nem kszí, nem omikron, nem pí, nem ró, nem szigma, nem tau, nem üpszilon, nem fí, nem khí, nem pszí, nem nemómega, hanem BÉTA.
CounterSpy Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1239
Beta License Key: DK5Y5-4DUWD-NTRQQ-B5MMM-5GADK
VIPRE Antivirus + Antispyware Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1240
Beta License Key: 411R7-TWJRP-VNEAM-EQMZX-U3X7H
VIPRE Antivirus Premium (with Firewall) Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1241
Beta License Key: 405P9-DRME2-3D4AR-MABUM-RLQ29
Ezek béta verziók, nem stabil mûködésûek! Csak hozzáértõknek!
Am. fel lehet, Malwarebytes és SuperAntispyware csak kiegészítõ védelemként hirdeti magát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Vegyél példát tõlem, ha még emlékszel.
#28695:Mert te melyik sz*rt ajánlanád? -.-
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
"2 dudás nem fér el egy csárdában."
Viccet félretéve, próbáld ki az Avirat.
tudnátok ajánlani valami vírus írtót ami mellett valami egyéb(trójai behatoló elleni védelem)is mûködik .
Eddig avast ot használtam de nem igazán nyerte el a tetszésemet
Akkor ezek szerint (legalább próba képpen) feltehetem a KIS mellé?
Lehetséges ez? Két AV, mindkettõ mûködõ állandó védelemml egy gépen?
Vagy már csak én maradtam le az idõvel és ez már nem gond mostanság?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elmentem megnézni...
Servicesben az Avira Guard és Scheduler is Automatikus.
Nem szokott leállni !csak indításnál szerintem lassabban indul el és csak akkor írja a win eseménynapló.
Config>General>Security>Prod.Protection-nál mind2 be van pipálva.
/az is lehet h azóta írja ezt a hibát ,mióta gyorsabb netet kértünk.../ igazából a lényeg h mûködik, csak nem szeretem ha vmi hiba található az eseménynaplóban. és gondoltam rákérdezek ,hátha tudtok vmit...
ui : pendrive-od ok lett ? 😊
A tudással nő a kételkedés is...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát nem tudom:futatás>services.msc Avira antivir Guard megkeresése indítás
Vagy avira reinstall.
Szokatlanul azért nem kellene csakúgy leállnia.
A Beállításoknál(Configuration) General>security-nél A Product Protektion-nél mindkettõ pipálva van?
pár hete apu gépén az eseménynaplóban ezt a hibát látom.
minden gép indításkor írja be a bejegyzést. kártevõ nincs, minden mûködik és ha megnézem az Avira-t (free),akkor látom h az AntiVir guard is aktív.
Ami furcsa még, Avira telepítés óta /lassan egy éve/ h a rendszer gyorsan betöltõdik, de kb 3-4 percet kell várni mire használni lehet, mert olyan lassan nyílik ki az esernyõ és addig net sincs.
A tudással nő a kételkedés is...