Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Írd le!!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Írd le!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
KIS topikban mar leirtam 1x meg1x nemfogom... van kep is.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Saját védelmi zóna -> Alkalmazástevékenység, itt kapsz egy kisablakot és a bal felsõ sarokban egy legördülõ menü alatt vannak kategorizálva.

A Kaspersky-n(Kaspersky internet security 2010) belül gondoltam az elõzõ kérdésemet.

gergely1991
Attól függ melyiknél akarod:Win tûzfal
Vezérlõpult>Win. Tûzfal>Kivételek fülön....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hol tudom beállítani a programok szabályozására?(én engedem meg a programnak hogy ki mennyen vagy sem, a netre)

nandorb
55sec bekapcsolási idõ nem sok azonkivül, hogy jó antivirus és sokkal megbizhatobb, a legújabb verzióban gamer profil(nincs update,scan játék közben) a többi meg ahogy az ember beálitsa...

Ja és mért lassitaná,nekem megfelel ahogy müxik...

Játek,film,zene,rajzolásra...

A Kaspersky nem lassítja a gépedet?
Mikor én használtam tapasztaltam lassulást...

nandorb
Kaspersky Internet Security + Hardweres Firewall-t 😊

Pano
Hát, kattints rá duplán és írd be nekünk mit jelez ki hibának. A "piros x" sok mindent jelenthet: vírust észlelt, nem tudott frissíteni, védelmi komponens leállt, stb stb

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nincs vírus, nem jelezte.

Ezen az oldalon ki milyen vírusírtót használ? (tûzfalas..)

nandorb
virus,biztos bena torolni😊

Hello!

Gyors segítség kellene..
A Norton-om behülyült, piros X van rajta. Mi a baj?

nandorb
mar nem kell megoldottam... lehet nyelvet valasztani... nekem horvaton volt.

nandorb
vkinek nincs meg angolba ez a Dragon? veletlenul a nyelvi filet ide birna adni mert berakta ez a szar magat horvat-szerb ocsdi nyelvbe... nekem meg angolba kene.

Doomista
És mint tudni illik, a béta, azaz a B, élszöget jelent. Szóval egy élszög programról van szó. Nem alfa, azaz nem L, mert az hátszöget jelenete.
BÉTA = B = ÉLSZÖG.
Tetszik érteni ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
hü-hü-hü-hü-hülyegyerek

<#hehe>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Csak hozzáértõknek?

De hát tehetünk mi arról, hogy egy BÉTA program buggos ? 😞

Béta azért béta, mert nem alfa.
A béta nem alfa, nem gamma, nem delta, nem epszilon, nem zéta, nem éta, nem téta, nem ióta, nem kappa, nem lambda, nem mû, nem nû, nem kszí, nem omikron, nem pí, nem ró, nem szigma, nem tau, nem üpszilon, nem fí, nem khí, nem pszí, nem nemómega, hanem BÉTA.

Pano

CounterSpy Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1239
Beta License Key: DK5Y5-4DUWD-NTRQQ-B5MMM-5GADK

VIPRE Antivirus + Antispyware Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1240
Beta License Key: 411R7-TWJRP-VNEAM-EQMZX-U3X7H

VIPRE Antivirus Premium (with Firewall) Beta 4:
http://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=1241
Beta License Key: 405P9-DRME2-3D4AR-MABUM-RLQ29

Ezek béta verziók, nem stabil mûködésûek! Csak hozzáértõknek!

Narxis
Neeeeeeeeeeeee, elhagytad a G Data-t? 😞((

Am. fel lehet, Malwarebytes és SuperAntispyware csak kiegészítõ védelemként hirdeti magát.

simon7012
Az MSE mellé fel lehet tenni valósidejû védelemmel a SUPRAntiSpyweart?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Nem biztos, hogy valaki pont azt ajánlana, amit épp használ!
Vegyél példát tõlem, ha még emlékszel.
Doomista
Elemzés róla...ez a szar wewapet több mint 1 órán át still processedelte az oldalt...azt hittem sosem fog végezni...szal ezért külön köszönet nekem....

Doomista
Azt ajánlaná, amit épp használ.

gergely1991
Te zone alarmos & Gdatás kocka <#mf1>
#28695:Mert te melyik sz*rt ajánlanád? -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na elmentél érte? Mi lett vele? Mesélj már😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

Doomista
Örülsz te zonealarmgay ?

Narxis
Ezaz, összecsapnak a Kasperskysek az Avirasokkal. 😄

Doomista
TÉK

Doomista
Hagyjad rá, nem tehet róla hogy szellemi fogyi ;D

Polonic
Legalább megindokolnád a véleményed.
Én is így tetem a kasperskyvel szemben.

Polonic
Pfffff micsoda vélemény. . .

Narxis
Miért tegyen fel 2 vírusirtót? Nagyon nem ajánlott.

"2 dudás nem fér el egy csárdában."

nandorb
de mert ajanlod mindenkinek azt a szart...

Éppen most téma.
Tedd fel avast mellé MSE-t.

Narxis
Kérdezd meg budspencer-t. 😄

Viccet félretéve, próbáld ki az Avirat.

hello
tudnátok ajánlani valami vírus írtót ami mellett valami egyéb(trójai behatoló elleni védelem)is mûködik .
Eddig avast ot használtam de nem igazán nyerte el a tetszésemet
Hmmm ... érdekes. Én azt hittem, hogy az MSE keményen AV és nem sok köze van a Win.Defenderhez.
Akkor ezek szerint (legalább próba képpen) feltehetem a KIS mellé?

Pano
Hát, lehetséges. Pl Vista, Win7 alatt, ha külön a feltelepítendõ avir nem kapcsolja ki a windows defendert, akkor háttérben aktív marad. S elég sok nem kapcsolja ki automatikusan. A MSE és a Windows DEfender hasonló alapokon nyugszik

Másik fórumon olvasom, hogy többen is használják PÁRHUZAMOSAN másik AV (NIS/KIS ...) mellett az MSE-t és probléma nélkül.
Lehetséges ez? Két AV, mindkettõ mûködõ állandó védelemml egy gépen?
Vagy már csak én maradtam le az idõvel és ez már nem gond mostanság?

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint a pendrive-.- ...Majd szólok ha lesz valami(mert nincs nálam).Illetve van pár ötletem ezzel kapcsolatban....

Krystalx
igen, itt a fórumban a -Hasznos oldalak- között is megtalálható az aktuális cím, ahol újabb 3 hónapot lehet regelni...
link 1
link 2
a lényeg h ne azt az emailt add meg,amit már korábban.../az sem baj ha nem valós cím.../

A tudással nő a kételkedés is...

Krystalx
igen kb 3-4 perc...😊 /egy régebbi p3-mas noti,tehát alapból is lassú/
elmentem megnézni...
Servicesben az Avira Guard és Scheduler is Automatikus.
Nem szokott leállni !csak indításnál szerintem lassabban indul el és csak akkor írja a win eseménynapló.
Config>General>Security>Prod.Protection-nál mind2 be van pipálva.

/az is lehet h azóta írja ezt a hibát ,mióta gyorsabb netet kértünk.../ igazából a lényeg h mûködik, csak nem szeretem ha vmi hiba található az eseménynaplóban. és gondoltam rákérdezek ,hátha tudtok vmit...

ui : pendrive-od ok lett ? 😊

Régebben regisztráltam még egy ilyen 3 hónapos Avira cuccot. Viszont holnap lejár, ezt meg lehet hosszabbítani ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gergely1991
3-4 perc?Nálam kevesebb😄
Hát nem tudom:futatás>services.msc Avira antivir Guard megkeresése indítás
Vagy avira reinstall.
Szokatlanul azért nem kellene csakúgy leállnia.
A Beállításoknál(Configuration) General>security-nél A Product Protektion-nél mindkettõ pipálva van?

Krystalx
üdvi, Avira felhasználók segítségét szeretném kérni...😊
pár hete apu gépén az eseménynaplóban ezt a hibát látom.

minden gép indításkor írja be a bejegyzést. kártevõ nincs, minden mûködik és ha megnézem az Avira-t (free),akkor látom h az AntiVir guard is aktív.
Ami furcsa még, Avira telepítés óta /lassan egy éve/ h a rendszer gyorsan betöltõdik, de kb 3-4 percet kell várni mire használni lehet, mert olyan lassan nyílik ki az esernyõ és addig net sincs.

Köszi!