41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• RBJ
    attól függetlenul hogy angol win ed van minek nem magyar kav ot raktál fel.semmi összefüggés nincs közte.
    visszalehet görgetni az adatbázist ha nem sikerül az update stb
  • RETROB0Y
    Hali van egy kérdésem felraktam az angol Kaspersky IS 2010et mert angol Windowst raktam fel de mikor updatelem azt irja hogy succesfully finished és a START UPDATE alá bekerül ez a ROLL BACK marhaság most ez mi?

Most akkor sikerült vagy nem vagy ez most mit jelent?

• Arkon
    " ... nem is tudtam hogy asquared motort használ az ikarus ..."

Ööö izé ... inkább fordítva a szórend. Az Ikarus motort használ az A-Squared.
  • Pano
    Egyszerűbb lett volna kivételek közé adni és akkor nem piszkálja. DE te tudod :) Nekem nem volt játéknál se gondom vele.
  • belapeter
    Nálam ez a belassulásos dolgo már sok vírusirtónál bejött!
    Ott volt az Avast 5 ma meg az AVG. Most mi van szarul megcsinálva?
  • RBJ
    ne tesztelgessetek már engem false antivirnyákkal. amúgy jó darabig nem leszek csak pénteken ugyhogy pihenhettek.
    nem is tudtam hogy asquared motort használ az ikarus már lelövöm.
    ja és tényleg 14 perc alatt végzett. igaz vagy két hetes még a rendszerem úgyhogy nem sok minden van rajta.
  • Shep
    Na felraktam azt a threatfire-t és a GTA IV úgy belassult tőle, hogy diavetítés lett az egész, így aztán uninstall lett belőle.
  • Narxis
    Mindjárt jön nándi és beírja, hogy Avast is ratyi Avira mellett. xD
  • lck
    Persze - nincs ezzel semmi gond. Nekem egyikkel sem volt soha vírusom. Avast jó - Avíra meg jobbik jó, legalább is detektálásban.
    Avira jobban detektál, de zavar a free-ben a reklámablak.
    Avast meg jobb mint sok fizetős + még magyar is.
  • gergely1991
    Érdekes, te mint avastos az avirát ajánlottad?:D
  • belapeter
    Köszi szépen.
  • lck
    Avira free
  • belapeter
    Hali.
    Az ingyenes verziójú víruskeresők közül melyik a leghatékonyabb?
  • Shep
    Na feltettem az Avast freet, az mondjuk már szimpatikus ,hogy kb. 10-15mp-el gyorsabban feláll a rendszer, mint noddal. A többi meg majd idővel kiderül.
  • Pano
    Nekem bejött, mert nem vesz el erőforrást és mindegyik av mellett probléma mentesen megy. A Free antivirusok mellé szerintem pl kötelező darab. Ha azzal együtt van fenn, simán lekörözi vagy szintbe hozza a fizetős társakkal.
    Volt már pár alkalom, amikor ez riasztott az av helyett trójaira :)
  • Shep
    Kösz a tippet, érdekesnek tűnik ez a threatfire.
  • Pano
    Szerintem az Avast 5 sokkal jobb, mint a nod. DE ez saját vélemény.
    MEg már rendszerterhelés témába is bőven utolérte.
    Rakd fel mellé mondjuk a threatfire-t és tuti, hogy remekelni fog.
  • Shep
    Ha van malewarebyte anti maleware-em akkor ez a hiányosság jelent -e problémát?
  • lck
    Nagyjából.
    Elvileg a pro hamarabb frissít, van benne script védelem és a web védelme is jobb.
  • Charun
    Pluszba van még benne Javascript védelem kb ennyivel.
  • Charun
    A kódosokkal semmi probléma nincs ezt én is állíthatom,mert használtam sokáig.Az új Avast 5-ös nagyon jól van optimalizálva nagyon kicsi az erőforrásigénye kevesebbel is beéri,mint a Nod 32.A teszteken is jól szerepel és jó a detektálása is.Szerintem nem rossz próbáld ki és lesz viszonyításod a Nod-hoz képest.
  • Shep
    IS-t nem akarok felrakni, a Pro viszont mennyivel több, mint a free? Csak azzal a sandbox témával?
  • lck
    Avasstal minden rendben van.
    Kb. annyit tud mint a nod. Ha nod mellett nem volt vírusod akkor emellett sem lesz.
    (((csak nagyon halkan mondom, már van a pro hoz és az IS-hoz is működő crack)))

• Shep
    Hát nem tudom, nekem mióta win7 van a gépen állandó ez a probléma. Tört, kódos tök mindegy pár nap után mindig előjön. A másik meg az ,hogy szerintem a nod aránytalanul drága a többi progihoz képest.

Na de nem is ez az igazi kérdés hanem az, hogy az avast free-vel minden rendben van, tudja azt amit a nod?
  • Arkon
    Hali!

Gyorsan tettem egy rövid szemlét. Négy olyan gépet tartok karban amiken mindegyiken vagy NOD32 vagy ESS van. Igaz ezek mindegyike megvásárolt licenszel van, de egyiknél sem tapasztaltam ilyen frissítési problémát. A frissítési - szerverre felkerült adatbázist legkésőbb fél órán, de már le is húzzák. Több idő sosem kellett eddig. Vagy a kézzel indítás sem.
  • Shep
    Kódosnál is ezt csinálja, úgyhogy tök mindegy.
  • Arkon
    Igazad van és köszi a tippet. Hogy nekem miért is nem jutott eszembe ...
    Átadom a lehetőséget RBJ- nek.
  • Doomista
    Majd RBJ leteszteli ;D Ha már igy váltogatja az antivirusokat ;D
    Te pihenj, szükséged lesz rá hétvégére.
  • Arkon
    Nem valami kreekelt az a nodocska?

Dooomista!

Mit szólsz? Tegyem fel vagy ne?
    Katt.
    Egész jónak látszik ...
  • Shep
    Kezdem unni, hogy a Nod32 időről időre nem frissít és fél napokat kell kattintgatni, mire megint beindul és utána pár napig frissít, de utána meg újra behal. Érdemes lenne-e az ingyenes Avastra lecserélni, azzal nincsenek ilyen gondok? Gépet az mennyire zabálja?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Comodo program Defense+biztonsági szint modulja begyőjtött a gépemen 2 tucat fájlt, amelyeket minősíteni kellene; biztonságosak vagy sem.
    A fenti fájlokat lefuttattam a Virus Total programon. A fájlok döntő töbségénél a VirusTotal Symantec program eleme "Suspicious.Insight" fertőzést jelez.Egyetlen más program sem jelzett károkozót.
    Ezidáig nem tudtam eldönteni, hogy milyen veszélyt jelent a fenti minősítés.
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem szék az, hanem egy olasz drága eredeti bőrfotel, ami arannyal van diszitve.
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Húhhhaa!! Kezd billegni Pano széke?
  • sznorbi2
    Na tessék megint Krystalx-nek kedvez a nap.
    Mint tudjuk A Bitdefendert és a Trend Micro-t preferálja erre ma meg megjelent a Trend Micro IS 2010 1 éves promoja!
    Tegnap ugye a Bitdefender nyomta a promot.
    Úgy látszik a net világában szerencsésnek mondhatja magát.

Trend Micro IS2010
  • Doomista
    Nem vártál? Az idő nem hazudik!

11:17 - 11:22 = 5 perc várakozás :-(

ma 11:22 | privát | válasz erre | #31193
    ma 11:17 | privát | galéria | válasz erre | #31192

Ikarus mint antivirus, nem jó :-(
  • Arkon
    Nem várok ... Ikarus mint antivírus! :DDD
  • Doomista
    De várjál...Ikarus, mint busz ? :DDD
  • Arkon
    Ja ja.

Mármimint A-Squared és benne az 'Ikarus scanning technology ...'
  • Doomista
    Mármint Ikarus?
  • Arkon
    Inkább úgy mondanám, hogy nem is rossz kezdés az a-squaredtől. Hozta a (szokásos) formáját már a bemutatkozáskor.
    De RBJ topik társunkat megnyugtatom, hogy lesz az még több is. Mármint false riasztás.
    Csak használja néhány napig és majd úgy is észreveszi.

#31182 RBJ
    Mintha meg is akartad volna venni a G Dta-t annyira beleestél és mégis egy nap után lecserélted?