Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1596
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kérd le az információkat és úgy gépeld be
futtatás>cmd>ipconfig/all
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Annyira azért nem érdekel - ha lenne is-, hogy figyelemmel kövessem.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A magas ára, az orrbaszájba mindenütt nyomuló marketing, (de minek?) és ehhez hozzá adva az átlagos felismerési képesség és az átlag alatti eltávolító képesség.
Ezek azok amitõl jó és minõségi egy antivírus szoftver.
Teccik érteni...?
"A bekerült kártevõk nevei nem egy fertõzött fájlt jelentenek, hanem az adott családon belül több kártevõt, amelyek ugyanazon elven mûködnek. Be lehetne tenni ezeket a fájlokat külön-külön is, hogy nagyobb legyen a látszatja, de igazából nem ez határozza meg egy víruskeresõ minõségét."
Áhá...
Na már most, nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a nodot használják a legtöbben, azaz a legtöbb számítógépen. Már csak az újságos kódok miatt is. Akkor kérdem én.. hogy ha ekkora a háttérbázis, miért nem kiemelkedõ a detektálás? Nem adódik ebbõl nektek az, hogy elvileg több mintának kéne bemennie hozzájuk, már csak az elterjedtség végett is? Nem értem... no mindegy, csak egy röpke eszmefuttatás volt.
Azért arra, mert/mivel azt használom. (mindenkinek a saját "gyermeke" a legkedvesebb)
Azért arra, mert sok próbálgatás és összehasonlítgatás után végül ennél maradtam. Gépigénye ugyan kicsivel több mit az AVIRA-é vagy a NOD32-é vagy avast!-é vagy az éppen a most trendi MSE-é, de - én legalább is úgy tapasztalom - nem fogja a gépemet. (laptopon használom)
Deeeeee elhagytam a G-DATA-át,mert letiltották a próba kulcsot..
Azt írta,hogy már egy másik számítógép használja a kódomat és vegyem fel a supportal a kapcsolatot..
De kérdem én milyen supportal?
És promóciós kulccsal?
Most az Avastosok táborát erõsítem, mellette állandó védelemmel megy a SuperAntispywear plusz kiegészítésként winpatról Scotty vigyáz rám!
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Rövid elemzés:
Detailed report of suspicious malware actions:
Defined file type copied to Windows folder: C:\Windows\temp\nula.exe
Defined file type copied to Windows folder: C:\Windows\winmbu.exe
Defined registry AutoStart location added or modified: machine\software\microsoft\windows nt\currentversion\winlogon\Userinit = C:\Windows\system32\userinit.exe,C:\Windows\winmbu.exe
Defined registry AutoStart location added or modified: machine\System\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List\C:\Users\Win7\AppData\Local\Temp\sysconfig32.exe = C:\Users\Win7\AppData\Local\Temp\sysconfig32.exe:*:Enabled:Userinit
Defined registry AutoStart location added or modified: machine\System\CurrentControlSet\Services\WinSock2\Parameters\NameSpace_Catalog5 = created registry key
Defined registry AutoStart location added or modified: machine\System\CurrentControlSet\Services\WinSock2\Parameters\Protocol_Catalog9 = created registry key
Defined registry AutoStart location added or modified: user\current\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\sysconfig32 = C:\Users\Win7\AppData\Local\Temp\sysconfig32.exe
Hide file from user: C:\a.txt
Hide file from user: C:\Windows\winmbu.exe
Risk evaluation result: High