Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az is megérne egy misét, hogy melyik antivírus cég meri bevallani a normális hardverkövetelményeket a termékéhez.
Itt a ZAEX-é, nincs odaírva, hogy minium, tehát ez inkább AJÁNLOTT követelmény:
Microsoft® Windows® 7:
# 32-bit / 64-bit , 2 GB RAM
# 2 GHz or faster processor
# 250MB of available hard-disk space
Microsoft Windows Vista SP1 or SP2 Business / Home Premium / Ultimate:
# 32-bit / 64-bit, 2 GB RAM
# 2 GHz or faster processor
Microsoft Windows, XP SP2 or SP3 Home / Professional:
# 32-bit, 1GB RAM
# 1 GHz or faster processor
Lehet hûledezni, de visszafizetik a pénzed ha neked tényleg nem jó.
Ellenben pl. Avast vagy G Data 512MB RAM-ot ír minimumnak, na most kipróbáltam mindkettõt 512MB RAM-al és elég komoly lassulást vettem észre sajnos. De Aviranak vagy Nod-nak tényleg nem jelent gondot a gyengébb gép sem. Én mondhatom, hogy xy termék jó vagy rossz, de úgyis az a legjobb ha kipróbálja a saját rendszerén, saját gépén saját szokásai mellett.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Antivirus - To protect and to serve
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://steamcommunitynvidiafreegift.tk
Steam adathalász oldal!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha valami gondod van a KIS-el vagy valami nem úgy megy rajta, ahogyan szeretnéd akkor a Kaspersky Internet Security topikba(mivel van külön topikja, de ezt ti is tudjátok) írj vagy inkább egy picit olvass vissza benne olyan 3 oldalnyit max. és elég jól át van nyálazva a KIS2010.
Ha a géped picit gyengébb a mai kornak megfelelõtõl akkor alapjáraton eléggé lassítja a gépedet de a másik fórumban megtalálod rá a megoldásokat.
Erõsen ajánlom, hogy cseréld le a NOD32-t mindegy, hogy milyen IS-re(Avira, Norton, Kaspersky, Panda stb.) Azt hiszem itt az állandó fórumozók közül nem igazán használják az ESET termékeit. Meg ne sértõdjön aki mégis használja mert nem sértegetésként írtam.
A ESS-nek amúgy is gyenge a tûzfala a többi IS-hez képest.
3 kategóriába sorolja az oldalakat.
Piros-blokkolja
Sárga-ráenged de megjelenik egy villogó figyelmeztetõ sáv, hogy ne írjunk be személyes adatot, ne töltsünk le semmit róla és gyõzõdjünk meg az oldal eredetérõl.
Zöld-biztonságos
Site status-ra kattintva amúgy meg lehet nézni mikor regisztrálták az oldalt és melyik országba való.
Tehát azonnal már a rákattintás után visít és nem kell jobbra-balra kattintani még rajta.
A lényeg, hogy racsitson a védelem a gépen, ugye?
A jó kis antivirusokat és IS-eket igen nehéz átb@szni.
<#hawaii>#hawaii>
Érdekesség...ha bal oldalt felül a facebook szóra kattintunk, az által átirányít az eredeti oldalra...na de a facebook okos, és észreveszi az elõzõ oldalt...azaz ez jön be elõször a beléptetõ home oldala helyett. +1 a facebooknak.
Na meg fincsi HTML/Infected.WebPage.Gen script vírusra is bejelez nálam az Avira...+ ha a "Entrar" gombra kattintasz, vagy simán entert nyomsz, átirányít egy letöltõ oldalra, ahonnan a photo.exe fájlt letöltheted, mondanom sem kell, hogy vírus. Avira mindent fog, e 2 oldalt alapból blokkolja.
Szóval nem csak adathalász tevékenységet folytat, hanem még egy vírust is megpróbál rád sózni. <#integet2>#integet2><#pias>#pias>
Sznorbi:Igen de még beta volt akkoriban...(gondolom legalul nyomozhattad ki😄)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Jó gyors volt a felfogásom! <#smile>#smile>
Van amelyik antivirus nem foglalkozik vele még ha azonosítja is.
Ezek szerint mindenki értette amit írtam, csak te értetted félre, mivel egyáltalán nem voltál semmilyen formában sem a történetben csak amit már leírtam 2X ezért én is úgy voltam vele, hogy nem értem mire és miért pont én! <#wow1>#wow1>
De inkább lépjünk már túl ezen az értelmezési problémán és inkább a hozzászólásokra koncentráljunk, okés?
#29168 RBJ
Ezeket nem lehetne spoilerben inkább? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én próbáltam a KAV2010+Outpost párost is és remekül meg voltak egymás mellett.
Csak elõbb a KAV-ot kell feltenni és utána az Outpostot mert így érzékeli az Outpost, hogy már van a gépen Antivirus program és emiatt a valós idejû kémprogram védelmet automatikusan kikapcsolja.
nem igazán volt személyeskedés kettõnk között ha jól értem.
igaz késõn jöttem haza de akkor se értette , hogy miért pont mire és miért én.
doomistának eltudom nézni biztos ivott.<#nyes>#nyes>
Linux Mint 13 Cinnamon
Tanács. Ha fel akarnád telepíteni a KIS-t akkor elõtte távolítsd el az Outpost tûzfalat mert totál biztos, hogy rendszer lefagyás lesz a vége. De elképzelhetõ, hogy a KIS nem is fog addig települni amíg fent van az Outpost. Ez a valószínûbb verzson.
Ha jót akarsz akkor szedd le az Outpostot mert a KIS-el hihetetlenül össze tud akadni( totál belassul a gép vagy inkább állandóan lefagy).
Mivel a KIS-ben benne van minden ami kell, tûzfal, rootkit kergetõ, antivirus, e-mail figyelõ stb stb... <#eljen>#eljen>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Routerembe én sem tudom, hogy van e ilyen védelem (D-Link DIR-300). Neked mi a típusa 'Polonic'?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Olyan mint a malwaredomainlist csak adathalász oldalakkal. Lehet tesztelgetni a víruskergetõk anti-phishing hatékonyságát. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszem ágába nem jutott volna olyan, hogy bárkit is pofán vágjak.
Tisztelt RBJ idézem "Én már tegnap mondtam, hogy a Comodo-nak igen jól megy a felismerés.
Viszont már a mai frissítéssel több antivirus is még ismert fel a csomagból fenyegetéseket." engem ezért szidtál!
Köszi szépen. De semmi gond majd rájössz, hogy egyáltalán nem volt okod azt mondani nekem, hogy kapjam be.
<#hawaii>#hawaii>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egyébként én még soha nem láttam ezt a figyelmeztetést. Úgyhogy a hatékonysága megkérdõjelezhetõ szerintem.
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://planete-medias.com/www.paypal.com/paypal/
Category/categories:
Phishing URLs
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0