41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Nivea

Hello egy olyan problémám lenne h miután ez megjelenik, kb 2 oldaltb tudok megnyitni az egész világhálon se msn, de mindent megtudok pingelni commandbol. vmi ötlet? köszi
  • Narxis
    +1

Más:

Úgy látszik az Intel után a HP is gyúr a biztonságra:

http://biztonsagportal.hu/a-hp-felvasarolta-a-fortify-software-t.html
  • Rotyoka
    Kezd kikészíteni a 2011 es Bitdefender... Hol elindul hol nem
  • Doomista
    HAMIS-t el, de a helyesírás tényleg fail :D
  • gergely1991
    És a rendszer ezt elfogadta? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    e-mailban? nem e-mailben? (fail) :D
    Amúgy el kéne fogadnia:D
  • Doomista

Mai egyik kérdés.
  • lck
    Most hagyd abba ! Végre valami tartalom és nem buzi szmájli-linkelés.
  • RBJ
    Csókolom.
    elégé ellaposodott mostanában ez a fórum gyerekek. kevés a pia ?
  • Doomista
    Pár év e topik olvasás és a "hobbi szakemberek" között fog kitűnni figyeld meg királylala24óránál, sólyom végveszélyben, zéró bravo sssshhhhhh!
  • kl24h
    Kell probálkozni, mert csak úgy fogsz rájönni sokmindenre.
    Ebben a topikban sokmindent meg fogsz tanulni.
  • Narxis
    Letöltöd innen: http://www.surfright.nl/en/downloads

Aztán futtatod, települ kb. 2 másodperc alatt aztán elindítod és át fogja teljesen vizsgálni a rendszered.
  • Nana90
    Köszi, csak annyi a gond hogy én nem nagyon értek ehhez a "scan" dologhoz...hogy őszinte legyek fogalmam sincs mi ez :S
    Kicsit lehetne bővebben? :$ Vagy így inkább ne is próbálkozzak?
  • Apocalipto
    Nem.
  • qetuol
    esetleg vki tud aktivációs kódot Panda cloud antivirus pro-ra?
  • gergely1991
    Lemezkarbantartó vagy töredezettség mentesítés, vagy a rendszerhelyreállítás kikapcsolása(Figyelem:Az eddigi pontokat véglegesen törli ezért csak saját felelősségre) helyet szabadíthatsz fel:)
  • Doomista
    Ayu
    ?????
  • Andr0
    pff Trustport nagyon kimagaslik.. van hozzá vmi promó License? :D
  • Narxis
  • Doomista
  • Narxis
    Ezzel csinálj egy scant: http://www.surfright.nl/en
  • Plag
    Ez érdekes! Mindjárt nem olyan rossz a gyerek fekvése.
  • Nana90
    Sziasztok!
    Most regisztráltam csak az oldalra, úgyhogy nem tudom jó helyen vagyok-e, de remélem tudtok segíteni. A problémám az, hogy a 15 Gb-os C meghajtómon már csak 780 Mb szabad terület maradt, ami teljességgel lehetetlen, mivel már átfésültem az egészet és egyetlen program vagy fájl sem foglal ekkora helyet... Viszont ráakadtam 1-2 játékra, amiket nem én töltöttem le, és van amelyiket nem is lehet letörölni, úgyhogy vírusra gyanakszom... Hallottam olyan vírusokról, amik beférkőznek és csak "dagadnak" a meghajtón, észrevétlenül... Én sajnos valami ilyenre gyanakszom, vírusirtónak a nod32-t használom, már lefuttattam vagy 3-szor de nem talált semmit... Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet ez, vagy hogy milyen vírusirtóval próbálkozzak, vagy hogy vírus-e ez egyáltalán?
    Előre is köszönöm!
  • Narxis
    A legutóbbi VB teszten a Kaspersky és VirusBuster eredményei tévesek voltak.

Hír

• Narxis
    Igen, PrevX jó, de csak fertőzött gépek tisztítására mert amúgy egy FP gyár.
  • Narxis
    Azt gondolom, hogy ezt most te is belátod, hogy hülyeség. Minél egyszerűbben, minél kevesebb programmal oldjuk meg azt amit meg lehet oldani.

Ha nincs sandbox akkor Threat Expert + VirusTotal ami a legegyszerűbb.
  • kl24h
    A Prevx is gyorsan scannel, és még egy szuper tulajdonsaga, hogy telepítéskor meg lehet adni, hogy hogyan telepedjen, tehát, hogy random mappát hozzon létre vagy egy normális mappát.
    Ezelőtt mikor még fertőzött volt a gépem, akkor csak random formában tudtam telepíteni.
    Prevx1.jpg
    Prevx2.jpg

Hasonlo ellenőrző program a Dr.Web Cure It, amelyiket ha letöltőd, csak randomszerű fájlnevet ad, hogy legessen fertőzött gépen is futtatni.
  • gergely1991
    Ha kifogytál a sandbox-os ötletekből akkor ajánlom a virtual pc-t vagy a virtualbox-ot (+OS-al)
  • gergely1991
    türelmem már nem volt sajnálom:(
  • Doomista
    Sok mindent, de nem mindet!
  • gergely1991
    Lassította a netet sokáig töltött.
    Sok mindent kipróbáltam-.-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minek tapsolsz? Én csak egy magyarázatot írtam a problémádra.Vagy csak az AVG sztorimhoz gratulálsz?:D
  • Narxis
    Igen azokban amelyekben van viselkedés blokkoló, szvsz a Norton Sonar-ja és az Emsi Mamutuja ami blokkolhatja, bár a fene tudja, elvileg ez egy kamu antivírus, azok meg nem sok gyanús dolgot csinálnak...

Engem amúgy nem is ez érdekel hanem a safe run, szerintem ma már el kellene minden antivírusba egy sandbox. Attól, hogy blokkolja, még végezhet addig olyan módosításokat a rendszerben amiket nem kellene vagy létrehozhat olyan fájlokat amiket nem kellene, mire a viselkedés alapján a vírusirtó blokkolja és kilövi.

Persze ott van a ThreatExpert de az is mire elemzi, ha túlterhelt akkor órákba is telik mire megkapod a reportot, ezért tetszik a ZoneAlarm Advanced scan-je, az helyben, virtuális környezetben 2 perc alatt elvégzi a futtatást és vizsgálatot aztán világosan leírja, hogy veszélyes-e vagy sem az a fájl.
  • kl24h
    Szerintem még más antivírusok is észreveszik, mint gyanús tevékenység, mert látod, hogy a VT analizísben a Kaspersky sem detektálja, de ha futtatod, akkor már észreveszi.
  • kl24h
    Miért volt csak 10 percig fenn?
    Mi nem volt megfelelő?

Én amennyít használtam, elég jo volt a védelme.
  • kl24h
    Nálam az AVG Free (vagy AVG Internet Security) letőrlésével soha nem volt gondom, pedig vagy 10-szer feltelepítettem és az Uninstall-jával letőrőltem, mindig problémamentesen lehetett utána más antivírus szoftvert telepíteni.

Egyetlen egy antivírus szoftvernél találkoztam ilyennel, éspedig a BitDefender Internet Security-nál, hogy az Uninstall-ja nem távolítja el rendesen, a Windows Biztonsági Központ jelzi az antivírus jelenlétét, és a megoldás hogy feltelepítettem a BitDefender Free verzióját és azt pedig letőrőltem az Uninstall-jával.
  • Narxis
    Nem rossz, safe run-ban szórakoztam ezzel a FakeAV-vel:

VT 1/42

• Arkon

Helló!#33639
  • gergely1991
    Már kómás állapotomban elírtam az utolsó mondatott:D
    Nem tudta feldolgozni az ott lévő problémákat(de gondolom próbálhatott valamit),aztán (szerintem) a setup tevékenysége során felfalhatta a memoriát.Ami eredményeképp egy ablakhelyén csupa fehérség :D
  • gergely1991
    Biztosan azért mert már rajta volt és szépen futott:D
    Mivel a telepítője igen nagy fájl(kb 245mb) könnyen lefagyhat.:D
  • Doomista
  • Arkon
    Még annyit a G Data uninstallhoz, hogy mivel elsőre nem jött le rendesen, hát gondoltam (én naiv), hogy újratelepítem, hátha másodszorra majd le tudom szedni rendesen. Ekkor már majd csökkentett módban. Hát a második telepítés már nem is ment, mert állandóan dobálta az ablakokat, hogy milyen összetevőket nem tud telepíteni, aztán úgy félúton meg is állt a telepítője egy szép nagy lefagyás kíséretében.