Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyanígy a Quick ,Full és Custom vizsgálatnál
Sucked Security++
Tedd fel a Furko Antivirus-t. Tud magyarul is és nem lesznek ilyen problémáid többet. Mindent fog engedni. <#nyes>#nyes>
Az egyik legjobb (placebó)antivirus a piacon.
Am. a crackekre sok vírusirtó riaszt, add a kivételekhez a beállításoknál.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Olyan gondom van a Kaspersky IS 2010el hogy ha elinditok egy crackelt játékot és van a crackben egy dll file azt rogton torli mg masonli semmit sem enged
Hol tudom vhol beallitani hogy ne csinalja ezt?
Vagy ilyen fos a KIS? Me kurva sok gémnél csinálja ezt sajnos
De lehet te másra gondolsz?
Sucked Security++
No mindegy viszaáltam átmenetileg Personal free-re.
Sucked Security++
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ugye volt ez a promo kulcsos gondja (lásd:#32006). Na aztán hiába mondtam, a franc az érthetetlen fejébe, felteszem.
Elsõ körben feltettem a Security Suite-ot, csak az antivirusal megegyezõ kompontenseket (tehát tûzfal, sz. felügyelet nem).
Aztán ugye annál screenshotokba bemutattam a barmának, hogy ez miért nem csinálja ezt a "riogatást" és ugyan az, mint a premium csak a fõ ablakban nem az van odaírva. Utána feltettem a premiumot és ott is megmutattam a hasonlóságot.
Aztán hoppá, talán mégsem ugyan az, hiába totál ugyan azok vannak csak telepítve?
Ha a security suite van fenn, ugye van ez az internet sebességes gondom, aminek kiforgatására nagyon rácuppantatok a napokban. A sima Premiumal meg nincs ilyen gond.
Na erre varrjatok nekem gombot.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Srácok, PDA-ra ( winmo 6.5 pro ) nem tudok valami olyasféle okosságot mint PC-re az avira promos kulcs?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
akkor ezek szerint az nem jó😞
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elvileg úgy van, hogy ha 30 nap van hátra, akkor minden rendszerbetöltéskor elõjön egy ablak az adott nappal, hogy ennyi nap van még hátra a licencbõl, leokozod, és kész.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Egy kis elõzmény: Még múlt hét közepén ajánlottam neki promo kulcsal a Security Suite-ot. Aztán ugye ment itt a vita, hogy neki nem kell tûzfal stb, én meg ugye nyomtam, hogy akkor egyéni telepítést csinálj és vedd ki a tûzfalat, meg a szülõi felügyeletet és kész, csak sima AV és csak 3 havonta kell cseszekedni a kulcsal. Nem, õ szerinte nem ugyan az, inkább felteszi a sima Premiumot. Jó, nem vitáztam, max havonta cserélgeti.
Azzal keresett meg, hogy az Avira mindig feldob neki egy figyelmeztetést, hogy le fog járni a licensze mióta a 31 napos kulcs lement 30 nap alá. Azt kérdezte, hogy ezt a figyelmeztetést ki lehet-e kapcsolni, mert szerinte hülyeség, hogy minden nap figyelmezgeti még 20 nap felett is (szerintem is). MEgmondom õszintén erre jómagam nem tudtam válaszolni. Ti tudtok errõl valamit?
Narxis Emsisift Anti-Malware-t trialba hsználod vagy van lisence-d valahonn?
Sucked Security++
Sucked Security++
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A másik súlyosabb gond az hogy a csatolmányok megnyitásakor lefuthat víruskód általában:exe dat bat vbs formájában(persze ha kompatibilis a verzióval a) ezt többen meg is nyissák.
na mindjárt átbogarászom a nodot, elvileg van benne valamilyen mail-védelem, csak ezzel én eddig nem sokat foglalkoztam...
Asszony is kapott a saját e-mail címére tegnap egy levelet ilyen címmel, hogy 'Fontos'!!! Nos ezt az e-mailt megnyitva - hiába mondom el Neki milliószor, hogy ne nyisson meg mindent -, azonnal települt (volna) a vírus és származékai a számítógépre, mivel maga az e-mail volt a vírus! Mert "sajnos" FF a KIS védett módjában futott (biztonsági megelõzés) így nem tudott aktíválódni, de megfogta a KIS is egyébként azonnal. Kilépve a FF-bõl ugye a védett mód miatt azonnal törlõdött is minden FF elõzmény. Kaspersky jól vizsgázott. (újfent)<#vigyor0>#vigyor0>
Mondd el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük
valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre is felkerül majd.
Ez a Hacker meg tudja találni a te számítógép azonosító címedet és
ellenõrzés alá veheti az e-mailedet.
Ez a tájékoztatás közvetlenül a Microsoft és Norton-tól származik és
mindenkit érint!
Küldd el mindenkinek, aki Internet-t használ.
Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak tûnõ e-mailt `Mail Server
Report´, ha kinyitod a következõ üzenet jön fel a képernyõdre:
"It´s too late now, yourlife is, no longer beautiful" - "& amp;
amp; amp;#8230;& amp; amp; amp;#8221;
Már túl késõ! Az életed többé nem..
Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a számítógépeden van és az a
személy, akitõl ezt az e-mailt kaptad birtokolni fogja a nevedet,
e-mailedet és jelszavadat.
Ez a vírus szombat délután óta van a hálón és az AOL már igazolta a
jelenlétét és még egyik Anti-vírus szoftware sem tudja
ártalmatlanítani.
A vírus készítõje "élet ura"- nak nevezi magát.
Küldd el ezt a figyelmeztetést mindenkinek, hogy õk is tovább
küldhessék azonnal!.
__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 5124 (20100518) __________
Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenõrizte.