Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F34R
Beállításoknál a Vizsgálat résznél van feladat ne az legyen bepipálva az after the scan után hogy delete egyszerûen vedd ki elõle a pipát és rakd alapértelmezetre viszont akkor mindig kérdeztgetni fog hogy mit csináljon.
Úgyanígy a Quick ,Full és Custom vizsgálatnál

Sucked Security++

Narxis
ejnye<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#eljen><#taps><#vigyor0>

Szedd le azt a Kaspersky-t. Nem való az neked.
Tedd fel a Furko Antivirus-t. Tud magyarul is és nem lesznek ilyen problémáid többet. Mindent fog engedni. <#nyes>
Az egyik legjobb (placebó)antivirus a piacon.

lck
Igen ilyen fos - minden szar trójait megtalál.
Narxis
Kurva sok gémet töltesz le. 😄

Am. a crackekre sok vírusirtó riaszt, add a kivételekhez a beállításoknál.

RETROB0Y
Hali!

Olyan gondom van a Kaspersky IS 2010el hogy ha elinditok egy crackelt játékot és van a crackben egy dll file azt rogton torli mg masonli semmit sem enged

Hol tudom vhol beallitani hogy ne csinalja ezt?
Vagy ilyen fos a KIS? Me kurva sok gémnél csinálja ezt sajnos

Pethy23
Nekem pl torernt kliensnél nem blokkol semmit, egyedül 3 süti nem tetszett neki.

De lehet te másra gondolsz?
Narxis
Nem, oldalakat blokkol.

F34R
Énis most raktam fel úgylátom az ip-ket is block-olja nem ??

Sucked Security++

Pethy23
Igen, olyan félig meddig magyar 😊
Narxis
A magyar nyelv még nincs az 5-ös verzióhoz igazítva, vagy igen? Pár szó angol nálad is, nem?

Pethy23
Köszi! Meg is kaptam a licence-t és le is cseréltem az Avirat. Igényes Gui-val és még magyar nyelv is van benne😊
F34R
nem mostani a hír hiába hogy a blogon most lett kirakva. Ezt én is láttam bár nem nagyon próbáltam ha mûködik megér egy misét 😊

Sucked Security++

F34R
"tûzfal" a beépített tûzfal vmiért nagyon fogja , nekem is volt mikor a böngészõ hihetlenül be volt lassúlva tõle + Úgytudom a Security Suite-ba van proactive , míg a premiumba csak a webguard.
No mindegy viszaáltam átmenetileg Personal free-re.

Sucked Security++

Ha valakit érdekel 6 hónapos Emsisoft Antimalware promó:

Emsisoft promo

Doomista
Nem és Igen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Igen.

Narxis
Nem.

Doomista
Bug.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
No, mivel drágalátos jó ember nem hagyott békén, kénytelen voltam Avirát telepíteni. De jó, hogy megtettem, mindjárt kifejtem miért.
Ugye volt ez a promo kulcsos gondja (lásd:#32006). Na aztán hiába mondtam, a franc az érthetetlen fejébe, felteszem.
Elsõ körben feltettem a Security Suite-ot, csak az antivirusal megegyezõ kompontenseket (tehát tûzfal, sz. felügyelet nem).
Aztán ugye annál screenshotokba bemutattam a barmának, hogy ez miért nem csinálja ezt a "riogatást" és ugyan az, mint a premium csak a fõ ablakban nem az van odaírva. Utána feltettem a premiumot és ott is megmutattam a hasonlóságot.
Aztán hoppá, talán mégsem ugyan az, hiába totál ugyan azok vannak csak telepítve?

Ha a security suite van fenn, ugye van ez az internet sebességes gondom, aminek kiforgatására nagyon rácuppantatok a napokban. A sima Premiumal meg nincs ilyen gond.
Na erre varrjatok nekem gombot.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... szerintem sem ...

Doomista
Szerintem se, sõt 1 havonta se.

Pethy23
Értem, rendben, bár nem lenne nagy meló akár 2 havonta kérni kulcsot😄
Doomista
Nem ám, ez bizony nem jó 😄

Üdv!

Srácok, PDA-ra ( winmo 6.5 pro ) nem tudok valami olyasféle okosságot mint PC-re az avira promos kulcs?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

gergely1991
Én nem azt használom amit te csak azért kérdeztem:S
akkor ezek szerint az nem jó😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Szerinted?

gergely1991
a configurationben a expert módba kapcsolva general warning résznél is nézted?:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Nem, én csak feltételeztem hogy a másik embernél állhat ez fent.

Elvileg úgy van, hogy ha 30 nap van hátra, akkor minden rendszerbetöltéskor elõjön egy ablak az adott nappal, hogy ennyi nap van még hátra a licencbõl, leokozod, és kész.

Pethy23
Tehát ha 30 nap van hátra akkor óránként zargat az Avira?
Pano
Jah, gondotlam, hogy valami ilyesmi lesz. Köszi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Nálam az van, hogy ha 30 naptól elkezd csökkenni, minden nap kiírja, de csak ha gépet bekapcsolom, szóval ha restartolom, akkor, de mivel nálam megy 24 órában a gép, meg 3 hónapos licence van, így nem igazán zavar be. Ezt nem lehet kikapcsolni, de hogy mindig, gondolom minden órában figyelmeztetheti...csak szólok, hogy ezt nem lehet kikapcsolni az Avirában. Újat meg nem mondanék azzal, hogy meg kell próbálni egy reinstallt.

Narxis
Van liszenszem még valamilyen tavalyi promo kulcs.

Pano
Na, az avirát használó réteghez szól a kérdésem. Jó barátom 7 óra felé felhívott, hogy "gondja" van az Avirával.
Egy kis elõzmény: Még múlt hét közepén ajánlottam neki promo kulcsal a Security Suite-ot. Aztán ugye ment itt a vita, hogy neki nem kell tûzfal stb, én meg ugye nyomtam, hogy akkor egyéni telepítést csinálj és vedd ki a tûzfalat, meg a szülõi felügyeletet és kész, csak sima AV és csak 3 havonta kell cseszekedni a kulcsal. Nem, õ szerinte nem ugyan az, inkább felteszi a sima Premiumot. Jó, nem vitáztam, max havonta cserélgeti.

Azzal keresett meg, hogy az Avira mindig feldob neki egy figyelmeztetést, hogy le fog járni a licensze mióta a 31 napos kulcs lement 30 nap alá. Azt kérdezte, hogy ezt a figyelmeztetést ki lehet-e kapcsolni, mert szerinte hülyeség, hogy minden nap figyelmezgeti még 20 nap felett is (szerintem is). MEgmondom õszintén erre jómagam nem tudtam válaszolni. Ti tudtok errõl valamit?

F34R
annyira nem zavar mer nem msn-t használok de azé "õk" akkor se kellenének

Narxis Emsisift Anti-Malware-t trialba hsználod vagy van lisence-d valahonn?

Sucked Security++

Narxis
😄DDDDDDD

gergely1991
eszközök>adatvédelem?

F34R
vki tudja hogy e-mal címbõl hogy lehet elérni hogy a sok bot ne vegyen fel mns-re ?? állandóan web cam sex-t akarnak és nem magyarok

Sucked Security++

morcosqtya
hááát... ha valaki ismeretlen eredetû email ismeretlen tartalmú mellékletét megnyitja az igen "buta" enyhén szólva is....

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gergely1991
Na látom ezek odafigyelnek😉

gergely1991
Szerintem a webvédelem-állandóvédelem betudná blokkolni...

gergely1991
Úgy bírom az ilyen körlevél stílust...körbe küldözgetik egymásnak majd visszajut a fõfeladónak több e-mail címmel aki ilyet tovább küld annak gratula majd késõbb csodálkozik hogy valami nem stimmel a fiókjával...
A másik súlyosabb gond az hogy a csatolmányok megnyitásakor lefuthat víruskód általában:exe dat bat vbs formájában(persze ha kompatibilis a verzióval a) ezt többen meg is nyissák.

Ok,köszi.Akkor már csak a PC Flank-ra mondjatok valamit.....Kicsit bassza a csõröm,biztonságos-e az oldal.

Rage47
és ha nekem nincs ilyen email kliensem bekapom a vírust?:S
Kaspersky azt csinálja, ha az alapértelmezett levelezõbe (nálam ez a Thunderbird) levél érkezik és megnyitom a Thunderbird-öt (de még csak azt, a levelet még nem!)akkor átvizsgálja, hogy van-e bejövõ levél és ha igen akkor feldob egy ablakot amiben jelzi azokat, jelzi, hogy az fertõzött-e vagy sem vagy spamként azonosítja. Amit azonnal a spamnak minõsít arra azért rákérdez, hogy meg akarom-e mégis nyitni az õ ellenére is? Ezt az ominózus e-mailt azonnal fertõzöttnek minõsítette és már meg sem engedte nyitni hanem közölte, hogy szigorúan karantén lesz belõle.

morcosqtya
thx.
na mindjárt átbogarászom a nodot, elvileg van benne valamilyen mail-védelem, csak ezzel én eddig nem sokat foglalkoztam...

Hogy folytassam a témát.
Asszony is kapott a saját e-mail címére tegnap egy levelet ilyen címmel, hogy 'Fontos'!!! Nos ezt az e-mailt megnyitva - hiába mondom el Neki milliószor, hogy ne nyisson meg mindent -, azonnal települt (volna) a vírus és származékai a számítógépre, mivel maga az e-mail volt a vírus! Mert "sajnos" FF a KIS védett módjában futott (biztonsági megelõzés) így nem tudott aktíválódni, de megfogta a KIS is egyébként azonnal. Kilépve a FF-bõl ugye a védett mód miatt azonnal törlõdött is minden FF elõzmény. Kaspersky jól vizsgázott. (újfent)<#vigyor0>

morcosqtya
Ma meg ezt kaptam spam-ben: 😊

Mondd el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük
valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre is felkerül majd.
Ez a Hacker meg tudja találni a te számítógép azonosító címedet és
ellenõrzés alá veheti az e-mailedet.
Ez a tájékoztatás közvetlenül a Microsoft és Norton-tól származik és
mindenkit érint!

Küldd el mindenkinek, aki Internet-t használ.

Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak tûnõ e-mailt `Mail Server
Report´, ha kinyitod a következõ üzenet jön fel a képernyõdre:
"It´s too late now, yourlife is, no longer beautiful" - "& amp;
amp; amp;#8230;& amp; amp; amp;#8221;

Már túl késõ! Az életed többé nem..
Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a számítógépeden van és az a
személy, akitõl ezt az e-mailt kaptad birtokolni fogja a nevedet,
e-mailedet és jelszavadat.
Ez a vírus szombat délután óta van a hálón és az AOL már igazolta a
jelenlétét és még egyik Anti-vírus szoftware sem tudja
ártalmatlanítani.
A vírus készítõje "élet ura"- nak nevezi magát.
Küldd el ezt a figyelmeztetést mindenkinek, hogy õk is tovább
küldhessék azonnal!.

__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 5124 (20100518) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenõrizte.