Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen jó, hogy NIS-t használok, nincsenek ilyen gondjaim, máskülönben ezért is tettem fel az Avira helyett, mert nagyon sok hasznos oldalt blokkolt az Avira.
gergely1991
De az ember csak lehet kíváncsi ugye?XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
De akkor felesleges feltöltened a Skype-ot virustotal-ra mert nem fájlra riaszt hanem a címre. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok !

Nem teljesen témába vág, de megkérdezem.
Win XP-n a saját tûzfalát tesztelve a grc.com-on a 135 és a 139-es portok nyitottak. Hol tudom megnézni hogy miért vannak ezek nyitva és hol tudom azt elérni, hogy zártak legyenek. Valami szolgáltatás biztosan használja ezeket gondolom én. Csak ASC-vel tudtam megnézni. Az elsõ három sor.Kép.

Köszi ha valaki tud segíteni.

gergely1991
#32485:
"A webguard visít az url-re."
Erre céloztam😄
#32484:
Igen a Free-be nincs webguard😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
A webguard visít az url-re.

Pethy23
Free-be tudtommal nincs Web Guard 😊
gergely1991
Érdekes mert nálam a free nem jelzet rá át is néztem fájlt(elõttem direkt fríssitettem)Itt még nem is jelzi semminek se.Szerintem az Avira csak az automatikus letöltés miatt nyavalyog be nektek(mondjuk a heurisztika miatt)

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Ez szomorú, nem szabadna, hogy blokkolja.<#sir>

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

The requested URL was identified as a potentially harmful website.
For more information why this page has been blocked, please click here. A description of how you can unlock for this page you can find here.
Requested URL: http://download.skype.com/partner/trackable/387/SkypeSetup.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 10.0.17.0

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Skype.hu-ról ha megpróbáljátok letölteni a skype-ot Avira-val a gépen akkor nektek is blokkolja az oldalt?<#idiota>

Haló !

Ébresztõnek. Néhány pohár jeges feles.

Doomista
Haló!

<#integet2><#pias><#pias><#email><#wave>

Köszi, ma szabadnapom van, épp jó hideg Heineken-t iszok, akkor már koccintok az egészségedre is!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Haló !

<#wave><#pias><#pias><#pias><#integet2>

Egészségedre 1.
Egészségedre 2.
Egészségedre 3.

Wreck86
köszi😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

L7wy
Hát ez se 100%-os ahogy látom... Mert ez szerint elég sok ismerõsöm letiltott akivel szoktam beszélgetni...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Eszközök-->Beállítások-->Adatvédelem
Itt jobbklikk a névre. Ha szürke a "Törlés" funkció, akkor nem tiltott le.
Ha fekete (használható), akkor letiltott.

Doomista
Szia!

Nincs ilyen program, ha van, akkor az vírus, vírusmentes és vírusos sincs!

Wreck86
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy windows live msg-nél nincs e olyan program,amivel megnézhetem,ki tiltott le?
Mert haverom kapott egy ilyet,de az vírus volt,viszont agyalok rajta,hogy tényleg van ilyen vírusmentesben is?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nekem okozott gondot a Vipre Premium. Már majdnem kezdtem örülni és hátra dõlni a székemben, amikor lefuttattam a grc.com tûzfaltesztjét. Meglepetésemre a portok között egy sem volt stealth!
A levizsgált Portok össze-vissza voltak rendszertelenül hol pirosak hol meg kékek. Összességében a kisebb része, úgy kábé szemre saccperkábé megsaccolva a 2/5-e a portoknak piros volt azaz NYITOTT!, a többségük is csak kék, azaz ZÁRT volt! Stealth egy sem.
Fogalmam sincs, hogy hol lehet a programon belül bezárni ezeket a portokat majd láthatatlanná is tenni.
No itt és ekkor szedtem le a Vipre Premiumot de gyorsan. Nálam élt kábé egy órát.

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

JoeFromHun
Sziasztok!
Nagyon bejön az új Vipre (4 Premium)! Érdemes másnak is kipróbálni.. tetszik a tûzfala is...
Nem tudja valaki,hogy hol lehet nézni szignatúraszámot a VIPRE-ben?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
A Comodo annyit ér amennyit a user tudása, ha okos ember ül elõtte akkor tényleg nagyon hatékony, de egy átlag user szerintem sírva fakadna használat közben...még ha már kevesebbet is kérdez mint korábban.

<#wave><#pias><#pias><#wave>

lck
Mióta van Comodo, minden verzióját kipróbáltam - szerintem eddig ez a leghasználhatóbb. De mindenképpen szokni kell. Kb. 1 hete raktam fel, most már szinte soha nem zaklat. De mondom a hatékonyságról azért biztosat nem mondhatok, elvileg a HIPS sokat ér benne.
Pano
Akkor ezek szerint sok helyen a kezdõk hisztijérõl van szó. A tipikusan olyan felhasználóké, akik "csak fel keljen tenni és ennyi" programokat szeretik.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

lck
Egykét vírusos fájlt megmutattam neki a gyûjteményembõl - azokat felismerte. Az ismeretlen eredetû progikat ( crack-eket ) automatikusan homokozóban futtatja. De (sajnos) a használata mindenképpen több ismeretet igényel mint más védelem.
lck
Yess - sõt volt már fenn chrome is - de az nem jön be.
Igen a RamaRadio netes rádió. Szerintem a legjobb, a legtöbb rádió van benne - frissíti az adatbázisát az újakra. Ahol lehet mutatja az albumborítót és a számszövegét is. Fel is lehet venni vele. Sajna nem free - de van hozzá okosság. Winampot csak 2.6-ig szerettem - az online része annál sokkal jobb. Sima lejátszó viszont nincs benne. Arra most Jetaudiót használok, mert rohadt jó a hangminõsége.
Pano
Hát, CIS-re aléggé savaznak, hogy szar, meg nem akar normálisan mûködni, detektálása se a legjobb.
Lassan a CIS kezd átmenni a NOD32 csapdájába, hogy az ember nem tudja melyik véleményt higgye el, melyiket meg ne.

MeoH
Nincs vele semmi gondom, teszi a dolgat. Es nem zabalja a gepet, nalam ez volt a fo szempont igazabol.

fuck mmo's..i.,

Narxis
Zsír.

Am. hogy-hogy Firefoxot és Opera-t is használsz? És mi az a Rama rádió? Internetes rádiókeresõ? Jobb mint a winamp?

lck
Doomista
<#integet2><#pias><#pias><#integet2>

lck
Már túl vok rajta pár napja - a szürke van fenn. Alapszkin az katasztrófa volt.
Vannak hozzá skinek.
A skinek letöltéséhez be kell regisztrálnod a Comodo oldalán, majd a skinek letöltéséhez klikkelj a kívánt skinre. A skinek a lap alján találhatók zip formátumban.
A CIS mappájában van egy theme mappa, abba kell elmentened, majd a program felületén már utána át tudod állítani a skin-t.<#vigyor0>

Narxis
Emsisoft Anti-Malware-t Outpost 7 Pro tûzfallal, G Data lassítja a böngészést.

lck
CIS 4.1 - tesztelem - egész elviselhetõ - már alig kérdez. Hatékonyságát nem tudom. Mondjuk nekem egyikkel sincs soha vírusom. ( Eccer feldobom furkót - hátha az hoz valamit. )
Te mit használsz védelmi programnak?
GData?
bertino
jó a pc tools ?

nekem win7 HP 64 bit saját tûzfala megy, de olyan borzasztó az sem lehet, nem nagyon van gondom egyelõre.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bmate0007
Sry, visszavonom, avast+comodo kombó<#eljen>

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hogy a Chuck Norris AntiVirus 2011-et használod😛

MeoH
EmsiSoft AM + PCtoolsFW

fuck mmo's..i.,

bmate0007
CIS😄

KIS2011.

gergely1991
Miért te hogy csináltad?:S

#32439: Lásd aláírásom😊 (de már nem sokáig mert próba lejárta után váltani akarok)

Pano
Mert a 2011-es IS-t nem lehet modulonként telepíteni. Nekem meg szülõi felügyelet, tûzfal nem kell. Viszont csak IS-hez van kulcsom. Majd a CF 1-ben lesz javítva, hogy lehessen egyénre szabni mit akarsz feltelepíteni, várok addig vele.