41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #34125 A Comodo Internet Security nagyon jó választás (sőt, hogy hivatalosan is ingyenes, mert épp annyira nincs nagy jelentősége a Pro verziójának, nem sokkal jobb), mert nem fogja a gépet és elég jó védelmet ad. A hátránya, hogy kell érteni hozzá.
Comodo Internet Security
Comodo Internet Security Pro -
#34124 Comodo Internet Security 5.0.162636.1135 final
NEW! Extended spyware scanner and improved malware cleaning
NEW! Cloud Based Antivirus Scanning
NEW! Cloud Based Behavior Analysis
NEW! Cloud Based Application White-listing
NEW! Game Mode
IMPROVED! Application Control
IMPROVED! Default Deny re-engineered to improve application compatibility
IMPROVED! Application user interface
x86
x64 -
Oantes #34123 Nekem csak 29 napot adott hiába írtam be a kapott kulcsot. Így már le is szedtem.
Ezt küldik mindenkinek azt hiszem: E3VQ-P1GP-2BLR-5521-8TG9 -
#34122 -
#34121 F-secure 6 hónapos promó -
#34120 :P örülök, hogy tesztelgeted, remélhetőleg nem fognak csalódást okozni :) de még mindig nem került minden technológiájuk integrálásra, ahogy hallottam a végcél egy szorosan a cloudhoz kapcsolódó védelmi alkalmazás lesz, amely valós időben fog elemezni cloudban, azért szerintem a fejlesztési elveik eléggé logikusak és elméleti alapon kizárják a fertőzés lehetőségét, így csak a bugok kihasználásával fertőzhető meg a rendszer :) -
kl24h #34119 Fejlett kártevő sújtja az Adobe Acrobat programot -
kl24h #34118 A detektálásra mondtam (Kaspersky jobb a Norton-nál). -
#34117 Egyenlőre én is csak tesztelgetem, a használhatósága, a korábbi verziókhoz képest ég és föld. Így elsőre úgy néz ki hogy a normális használatához már csak icipici jártasság kell.
A memória igénye meg olyan kicsi hogy az már gyanús. Lehet hogy nem is véd ??? :))) ( cpf.exe : 3 mega + cmdagent.exe: 10 mega )
Nálam sandbox probléma eddig nem volt. Amit biztonságosba tettem ott is hagyta és utána normálisan futtatta.
-
#34116 Rengeteg legális programot tett automatikusan "sandbox"-ba és sokszor hiába adták hozzá a megbízható listához, akkor is beletette. Ez a 4.1-nél így volt, de úgy emlékszem még az 5-ös beta/RC-nél is voltak ilyen problémák. Pont ott automatizál a Comodo ahol nem kellene és ott nem teszi ahol kellene(Defense+). Számomra ez olyan mint a Panda AV, ahol a kritikus besorolású vírusos cuccokat törli(!!!) és csak közepes besorolásúakat teszi karanténba, ez már túl automatizált még a kezdő felhasználóknak is.
Persze értem miért így csinálja a Comodo, így lehet villogni a teszten, hogy bevág minden gyanús cuccot a "sandboxba" és, hogy milyen királyul védi a felhasználót. Ha azonban az 5-ös végleges verzióban már javítottak ezen az dicséretes, én azonban távol maradok tőle. -
#34115 Persze, a többi cég is gyűjt adatot, de ők inkább abból a célból, hogy jobb legyen a termékük, a Comodo az EULA-ja miatt, illetve a CEO nyilatkozatai miatt már belefutott pár kényes szituációba.
Amúgy nem kell komolyan venni mert nincs rá bizonyítékom, csak elmélkedtem.
A Linux egy kicsit más mert opensource, ott nagyon gyorsan kiderülnek a turpisságok ráadásul nincs egységes központilag irányított Linux, rengeteg disztrib van. -
#34114 Az 5-ös kezelés egyáltalán nem bonyolult:
1. Programot ismeri: Engedi.
2. Felismeri hogy vírus: Tiltja.
3. Programot nem ismeri: Sandboxban futtatja. És ebben az esetben megkérdez téged. Ha azt mondod neki hogy biztonságos, engedi futni normálisan és nem zaklat többé.
-
#34113 És Norton esetében, vagy például az egész Cloud technológia esetében, mindezek a dolgok fel sem merülnek ? Másrészt ha így nézed ilyen alapon minden amit ingyen adnak gyanús. Akkor már a Linux is gyanús :) -
#34112 Vajon miért éri meg a kapitalizmus fellegvárában(Amerikai Egyesült Államok) egy teljes értékű* védelmi szoftvert ingyen adni? Hmm-hmm, csak nem azért, hogy a terroristáktól rettegő amerikaiak megfigyelés alatt tudják tartani az embereket és az internetet? :)
* nem teljes értékű, csak annak tűnik, nehézkes kezelni, bugos, a sandboxa se egy tradicionális sandbox csak a már régóta meglévő Defense+ kibővítése.
Nem értem ezt a nagy hypeot a Comodo körül, semmivel sem jobb a többi vírusirtónál, de szerintem az lehet a háttérben, hogy ingyen adják. -
#34111 Isten bizony meg fogom kérdezni újra ugyanabban az időben :D :D -
#34110 Ha holnap estefele újra felteszed ezt a kérdést, ugyan abban az időpontban, isten bizony megfogom válaszolni. -
#34109 biztos azért mert használatban vannak.
Próbáld meg csökkentett módban vagy a hijackthis-el (open the misc tools section>delete file on reboot) -
#34108 Na ne már, mi a bajotok vele? xD -
#34107 Nagyon gyenge... :D 200%? Jó lesz az 20%-nak is... :P -
#34106 nem tudok törölni 2 fájlot, valszeg vírusok...
az a nevük , h: dwrbeowm.sys és xnhqz.sys . nem műkszik sem az Unlocker, sem a malwarebyte, sem a superantyspyware, se az iobit unlocker,... -
#34105 Szerintem nem csak én, de más se akarja azt, hogy szembesítsenek a saját végzetünkkel :D -
#34104 Ez nem is az :P ez szembesítő videó xD -
#34103 Nem írtad ki, hogy reklám! :-) -
#34102 Hmmm :D holnap jön ki a 200%os AV :D -
#34101 Nortonhoz egyelőre csak 90 napos OEM van. Am. nem hiszem, hogy azt mondtam volna, hogy Kaspersky-nél jobb a Norton. :D Kaspersky jobb, már csak a sandbox miatt is.
Szerintem arra gondolsz, hogy Norton kevésbé fogja a gépet, ezt lehet, hogy mondtam, de ez így van már a 2009-es verzió óta. -
#34100 Helyes, bölcs döntés a nem vétel :D -
kl24h #34099 Valamikor azt mondtad, hogy a Kaspersky esik lennébb a ranglétrán, akár a Norton.
Hogyhogy Kaspersky-t használsz? -
#34098 Nem. Am. most jut eszembe, hogy van még egy fél éves nem aktivált liszenszem hozzá tavaszi lengyel promóciójukról. Mindegy, egyelőre Kaspersky-t használom, hogy ne vesszen kárba a Win 7 launch party promo liszenszem. Annyi kulcsom van már, hogy azt se tudom milyen antivírust használjak. xD -
#34097 Vedd meg... -
#34096 G Data ajándék liszenszem lejárt és nincs hozzá okosság se ami működik, úgyhogy hanyagoltam. -
#34095 Első linkre a válaszom hogy a alapértelmezettként beállított jó öreg Ismert fájl kiterjedések elrejtése opciót aknázta ki(kikapcsolása xp-n:sajátgép>eszközök>mappa beállítása>nézet fül) illetve a jól megszokott felhasználói figyelmetlenség.Tovább olvasva letiltani a ini indítófájlok elérését(pl a 10 avirába vagy egy reg fájl szerkesztéssel).A Host-on pedig csak törölni kell az alsókat(lehetséges hogy nem a localra irányít). -
kl24h #34094 Azért az kör ismerős volt (Antivirus 2010 Security Centre útán), csak épp nem mondtam, de tudtam, hogy a Kaspersky-nek van olyan jelzése, csak nem ismerem annyira a Kaspersky-t.
Mi lett a GData-val, mert valamikor GData-t használtál? Vagy most is? -
kl24h #34093 Ezt mondtam én is valamikor, és gondolom, ha jelszóval védett, akkor nem tudja a vírus kikapcsolni.
A Prevx-et azért emlitettem, mert azt nem tudja a vírus megtalálni, mert a fájlai random nevezésűek. -
#34092 Jóvanna :P Kaspersky Safe run-ban szórakoztam vele, szerintem aszerint változtatja a kinézetét, hogy milyen antivírus van telepítve a gépre. 18.46-os frissítéssel pedig már fel is ismeri Kaspersky. MBAM is ismeri. -
Arkon #34091 Az első linkre a válaszom, hogy erre jó, ha van a telepített antivirusban olyan lehetőség, hogy 'Hozzáférési beállítások jelszavas védelme'.
ESS-ben szerencsémre van ilyen lehetőség (is). -
kl24h #34090 Ezt meg honnan szedted össze?
Inkább vírusnak néz ki, mint antivírusnak. -
#34089 Nektek nincs ilyen jó antivírusotok:
-
kl24h #34088 Az első linkre válaszolva, csak azt tudom mondani, hogy erre jó a Prevx, mert annak random fájlneve van (ha úgy telepíted) és akkor nincs mit kilőjön a féreg.
Nem tudom, ha van ilyen lehetőség a Dr.Web-nek is (gondolok a teljes csomagra). -
#34087 Kimeletlenul tamad az ev leggyorsabban terjedo ferge!
Lájkolják a lakásod :D -
#34086 A 2011 is minden bizonnyal free lesz, ez annyira egyértelműnek tűnt, h eddig rá se kérdeztem sehol :P A védelme nagyon erős, viszont többet kérdez mint egy átlagos antivírus. De ez részben jó, mert nagyon erős védelmet ad, cserébe egy kis felhasználói tudást igényel.