Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem teljesen témába vág, de megkérdezem.
Win XP-n a saját tûzfalát tesztelve a grc.com-on a 135 és a 139-es portok nyitottak. Hol tudom megnézni hogy miért vannak ezek nyitva és hol tudom azt elérni, hogy zártak legyenek. Valami szolgáltatás biztosan használja ezeket gondolom én. Csak ASC-vel tudtam megnézni. Az elsõ három sor.Kép.
Köszi ha valaki tud segíteni.
"A webguard visít az url-re."
Erre céloztam😄
#32484:
Igen a Free-be nincs webguard😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
The requested URL was identified as a potentially harmful website.
For more information why this page has been blocked, please click here. A description of how you can unlock for this page you can find here.
Requested URL: http://download.skype.com/partner/trackable/387/SkypeSetup.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 10.0.17.0
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias><#email>#email><#wave>#wave>
Köszi, ma szabadnapom van, épp jó hideg Heineken-t iszok, akkor már koccintok az egészségedre is!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#wave>#wave><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Egészségedre 1.
Egészségedre 2.
Egészségedre 3.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Itt jobbklikk a névre. Ha szürke a "Törlés" funkció, akkor nem tiltott le.
Ha fekete (használható), akkor letiltott.
Nincs ilyen program, ha van, akkor az vírus, vírusmentes és vírusos sincs!
Az lenne a kérdésem,hogy windows live msg-nél nincs e olyan program,amivel megnézhetem,ki tiltott le?
Mert haverom kapott egy ilyet,de az vírus volt,viszont agyalok rajta,hogy tényleg van ilyen vírusmentesben is?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A levizsgált Portok össze-vissza voltak rendszertelenül hol pirosak hol meg kékek. Összességében a kisebb része, úgy kábé szemre saccperkábé megsaccolva a 2/5-e a portoknak piros volt azaz NYITOTT!, a többségük is csak kék, azaz ZÁRT volt! Stealth egy sem.
Fogalmam sincs, hogy hol lehet a programon belül bezárni ezeket a portokat majd láthatatlanná is tenni.
No itt és ekkor szedtem le a Vipre Premiumot de gyorsan. Nálam élt kábé egy órát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nagyon bejön az új Vipre (4 Premium)! Érdemes másnak is kipróbálni.. tetszik a tûzfala is...
Nem tudja valaki,hogy hol lehet nézni szignatúraszámot a VIPRE-ben?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igen a RamaRadio netes rádió. Szerintem a legjobb, a legtöbb rádió van benne - frissíti az adatbázisát az újakra. Ahol lehet mutatja az albumborítót és a számszövegét is. Fel is lehet venni vele. Sajna nem free - de van hozzá okosság. Winampot csak 2.6-ig szerettem - az online része annál sokkal jobb. Sima lejátszó viszont nincs benne. Arra most Jetaudiót használok, mert rohadt jó a hangminõsége.
Lassan a CIS kezd átmenni a NOD32 csapdájába, hogy az ember nem tudja melyik véleményt higgye el, melyiket meg ne.
fuck mmo's..i.,
Am. hogy-hogy Firefoxot és Opera-t is használsz? És mi az a Rama rádió? Internetes rádiókeresõ? Jobb mint a winamp?
A skinek letöltéséhez be kell regisztrálnod a Comodo oldalán, majd a skinek letöltéséhez klikkelj a kívánt skinre. A skinek a lap alján találhatók zip formátumban.
A CIS mappájában van egy theme mappa, abba kell elmentened, majd a program felületén már utána át tudod állítani a skin-t.<#vigyor0>#vigyor0>
GData?
nekem win7 HP 64 bit saját tûzfala megy, de olyan borzasztó az sem lehet, nem nagyon van gondom egyelõre.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#32439: Lásd aláírásom😊 (de már nem sokáig mert próba lejárta után váltani akarok)