41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
KaBuTo666 #40571 Természetesen az előző antivírust rendesen eltávolítottam, rendszer tisztítást is végeztem. Úgy hogy több év után ismét avast...csak éppen free változat. :D Ki gondolta volna, mert én nem. :) -
kl24h #40570 Pont az Avast-ról meséltem, ha még megvan a privát üzenetem...
Én egyszer találkoztam ilyen esettel, hogy feltelepítettem az Avast-ot és egyszerűen nem indult el a rendszer (az üdvözlőképernyő előtt, amikor futkározik az a kis "kék kígyócska" leblokkolt, Windows XP SP3, 32 bit), de ez azért történt meg, mert még volt egy védelmi szoftver, ami valós idejű volt.
Ha ilyen történt nálad, akkor ott alaposan meg kell nézni mi a helyzet, nehogy más szoftver telepítése sem legyen sikeres. -
KaBuTo666 #40569 Melyikről meséltél? Nem emlékszem már rá.
Amúgy nagy szívás volt, felraktam az avastot és a telepítés végén kék halált kapott a rendszer. Aztán normál módban el se indult a windows, csak csökkentettben...uninstalálltam, de sajnos a kék halálok jöttek. Letöltöttem az avast eltávolítóját, azután helyreállt a rendszert. Nod-ot akartam felrakni, de sajnos az se ment fényesen...valami érdekes hiba jött elő a licencel kapcsolatban, így amit javasoltak, az szerint jártam el de sajnos nem sikerült egyik módszerrel sem megjavulnia, így a nodot is hagytam...avast free antivirus van védelemként. De nem az antivírus az elsődleges védelmem, így bőven elég ez is. :) -
kl24h #40568 Ha jól tudom december 7-én lejárt (ebben a hónapban) az előfizetésed/kulcsod az akkori védelmedre és akkor kipróbáltad azt az antivírust/IS, amelyikről meséltem neked?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerűen csak oda helyeztem az a mikulássapkát, erre két jó szoftvert használok: Paint és az Irfan View. Az Irfan View-et csak azért használom, mert a legjobb minőségű *.jpg fájlt készít *.bmp-ből. A képet Paint-tel készítem. Ajánlom az Irfan View-et mindenkinek, mert elcsodálkozol milyen *.jpg csinál *.bmp-ből, csak megfelelően kell beállítani. -
KaBuTo666 #40567 Nagyon kreatív a logód. Nem gyenge átváltozáson ment keresztül. :D -
gyűjtő #40566 Sszervusz!
Köszönöm a segítséget.Minden rendben működik.
Válasz #40564 re. Szervusz! Köszönöm a segítő szándékot és a privát üzenetben felajánlott segítséget. -
#40565 Szervusz! :)
Baromi egyszerű:
1.win+r(bill. kombináció) vagy futtatás (a 2 ugyanaz)
2.írd be: C:oot.ini
3.Töröld ki azt a sort (csak azt) ami a "Panda Cloud Cleaner..."-t látod,aztán mentsd el a konfigurációs fájlt. -
kl24h #40564 Biztos valamilyen komponense megmaradott és esetleg a boot információkban is benn van. Ki lehet törölni, de meg kell keresni. -
gyűjtő #40563 Szervusztok!
A közelmúltban letöltöttem a Panda Cloud Antivirus Free programot.
2 napja bizonyos megfontolásból eltávolítottam. Az eltávolításnál program weboldalán ajánlott generic uninstaller.exe programot használtam.
Az eltávolítást megelőzően - még jóval korábban - beállítottam a programban egy opciót - sajnos a pontos névre nem emlékszem, de a boot szektor tisztítására utal - amely opció eredményeképpen a számítógép minden indulásakor a program a a Windows betöltés kezdeti szakaszában (bootolás) elvégzi a boot szektor ellenőrzését/tisztítását. Sajnos a program eltávolítása óta a gép indításakor az alábbi képernyőkép jelenik meg:
Boot
Van valamilyen ötletetek a tisztítási opció eltávolítására?
Igazából sok problémát nem okoz a későbbiekben,de minden alkalommal el kell fogadni a megajánlott opciót.
-
#40562 Utolsó kettő helyett inkább egy avirát futtatnék mert azok a HitmanPro-ban "benne" vannak. -
Puhos #40561 Én futtatnék egy Mbam-ot, HitmanPro-t, Emsisoft Emergency kit-et, Kaspersky virus removal tool-t. -
#40560 Bekaptam valami okossagot. Mar evek ota van hotmailes email cimem de ilyen meg sosem volt. Egyfolytaban kapon az emaileket, hogy az emailem elkuldese sikertelen volt. Olyan email cimekre amikrol meg nem is hallottam) NOD32 telepitve van. De azert futattam egy search and destroy spybot progit. Nem lattam, hogy talalt volna valami high risk fertozest de mindegy.Persze hotmail kozben kerte, hogy csereljem a jelszavamat. Fingom nincs hol kerdezzed ra, tehat megteszem itt:
Szerintetek ha akarmilyen progi figyeli amit irok akkor biztonsagosabb ha a jelszavamat inkabb copy-pastelem valahonnan?? Sokszor nem kell jelszot leirnom mert be vagyok jelentkezve mindenhonnan. De azt is meg tudom csinalni hogy a fejlecbe be irok random betuket (OUHDFIE#JHEDFOijkuihehuf384973245) es csak kimasolom egyenkent azokat a betuket amik kellenek. Ha csak nem figyeli a spyware a clipboardomat is............. -
#40559 Van már 2014-es AVG is. Tűzfalból jah ott a Comodo vagy az Online Armor Free is. Esetleg Privatefirewall? -
#40558 AVG 2012.0.2242 mellé valami ingyenes tűzfalat tudnátok ajánlani? Csak tűzfal az AVG mellett kitartok :)
Esetleg COMODO Internet Security 5.9-ról vélemény?
rend.: WIN XP SP3 32 bit -
Noodlee #40557 Sziasztok!
Kereken 30 percenként a megnyitott ablakom teljes ablakból kicsibe ugrik, ami nem tud kis ablakos lenni, azt leteszi tálcára.
OP rendszer win 7.
Ezek nem oldották meg a gondot:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Eset
ad-aware
spybot
Valami tipp?
-
gyűjtő #40556 Szia!
Köszönöm a segítséget.
Egy kissé pánikba estem a hirtelen felbukkant és makacs kereső miatt, mert az gyorsan kiderült számomra, hogy nem túl jóidulatú.
Így sikerült gyorsan kiírtani. -
Blum #40555 http://forums.anvisoft.com/viewtopic-53-6417-0.html -
gyűjtő #40554 Szervusztok!
Egy DO SEARCHES nevű keresőprogram települt a gépemre.
Az IE és Firefox böngészőben is megjelenik.
Nem találom nyomát a gépemen.
Hogyan lehet megszabadulni tőle? -
kl24h #40553 Nem is próbáltam, csak egyszerűen linkeltem. Majd lassan elintézik a script tagot is.
A "Vírusvédelmi programok" listájából törölheted a DRIVEDENTRY-t, mert már nem létezik. -
#40552 Helló!
Sajnos linkelgetned kell még ahogy nézem a script tag még nincs még engedélyezve fórum szerte. -
kl24h #40551 Leellenőrzik a gépet a vírusoktól. Ezek bootolható cuccok (mint a Windows telepítő CD/DVD) és követni kell az utasításokat: pl. itt van a Kaspersky Rescue Disc 10, amikor pendriverről akarsz bootolni, szépen megmutatja hogyan kell. Én általában a Kaspersky-t használom, mert elvileg annak van a legjobb detektálása. -
#40550 Es pontosan mit csinalnak az ilyen helyreallito programok ? -
kl24h #40549 Nézz csak fel egy kicsit és itt ebben a topikban van egy csomó lehetőség, amivel az ilyent ki lehet seperni: "Biztonsági segédprogramok"-nál az ilyen "Helyreállító lemez/CD/USB" cuccok. Ezek Linux alapúak, a vírus semmit sem tud tenni, csak épp tudják detektálni a vírust. Majdnem minden antivírus adott ki ilyen "Helyreállító CD/USB" cuccok, de van amelyik nem ingyenes. -
#40548 Aztan probaltam csokkentett moddal, elindult a betoltes , de aztan ujraindult a gep, nem engedte elindulni csokkentett modba se -
#40547 De ahogy beindult a windows a kepedbe tolta ezt a beirast es CTR+Alt+Del-el behoztam a parancssort es egybol vissza rakta a kiirasra, igy nem tudtam semmit se csinalni, meg virusirtot se telepiteni -
kl24h #40546 Az ingyenes Avira-ban ezek mind benne vannak. Ott van az Avira toolbar, amit most újabban építettek be az ingyenes telepítő csomagba. Csak még Tűzfal kell, ami az ingyenes Aviraban nincs benne, mondjuk Windows 7 esetében jó a Windows Tűzfala is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért az egyszerű vírusért nem kell újratelepíteni a rendszert, az nem okozott kárt a rendszerbe, de majd egy kis gyakorlat/tapasztalat után majd rájössz, hogy ezek nem veszélyesek. Csak a profi vírus esetében kell újratelepíteni, de nem a vírus miatt, mert az egyszerűen kitörölhető, hanem a rendszerben végzett kemény módosítások/törlések miatt. -
#40545 Hello, ma kaptam egy virust, ujra kelett miatta telepitneem a windowst ( bejott egy kepernyo hogy illegalis programokat meg mittudomen mit hasznalok Rendorseg stb... ennyi meg annyi a buntetesem stb , szerintem egy virus volt) szoval ugy dontottem elkezdek antivirust hasznalni , antivirusnak Avirat valasztottam, melle tudtok mondani valami jo spy-adwaret ami ingyenes? Avira jo lessz szerintetek ? -
gyula1971 #40544 Kösz. Megcsináljuk. Nem tudom eldönteni a hibakódból, hogy hardver, szoftver vagy vírus esetleg valamely illesztőprogram hibája okozta a kék halált.
Először 2-hónapja volt kék halál, de újraindítással ment rendesen. Aztán egyre sűrűbben lett és a végén csak csökkentett módban ment.
Menet közben alkalmazáshibákra figyelmeztetett többször. -
kl24h #40543 2020 by TrendMicro -
#40542 Csinálj egy még az előtti időpont szerinti visszaállítást, és kapcsold ki az update-et. -
gyula1971 #40541 Sikerült ám elolvasni a tartalmát:STOP: (0XC0000005,0XEE97EA5,0XF7AECFD4,0XF7AECCDC)
Jó hosszú. Ma nem sikerült a rendszer visszaállítás, sebaj.
Ezt kaptam:
A visszaállítás nem sikerültNem történt módosítás a számítógépen. A rendszer-visszaállítási szolgáltatás nem tudta a megadott visszaállítási pontnak megfelelő állapotba visszaállítani a számítógépet. Jelöljön ki egy másik visszaállítási pontot, majd próbálja meg ismét végrehajtani a visszaállítást.
Lehet helyhiány miatt.
-
#40540 Kék képernyő fehér szöveggel:
"A windows a számítógép károsodása megelőzése érdekében leállt.Ha most látja ezt a képernyőt próbálja a következőket:.......
.....
Stop: 0X00000AE"
Legalul lévő hibaazonosító kód mely tudatja hogy vajon mi miatt állt le olyan hirtelen(hardver/driverhiba vagy vírus). Egy villanásra jelent meg vagy sikerült elolvasni a tartalmát?
-
gyula1971 #40539 Hát ezt majd megfigyelem, hogy milyen kódot ír ki legközelebb. Tulajdonképpen mi a "stop" kód(kékhalál) -
gyula1971 #40538 Majd leellenőriztetem ezekkel, amit írtál persze, de nem én egyedül.
Ma indításkor azt írta ki :helyrehozhatatlan rendszerhiba. De ezt már írta ki máskor is.
Normál módban régebben többször exp alkalmazáahibákat írt ki, le kellett okézni, hogy továbbléphessek. -
#40537 Helló!
Tulajdonképpen mi a "stop" kód(kékhalál)? -
kl24h #40536 Rendszer visszaállítást csak akkor kell csinálni, ha a gép tiszta, amíg nem tiszta a gép, addig semmi értelme foglalkozni vele.
Le volt ellenőrizve a gép azokkal, amit a #40532 említettem?
Egyszer ha visszaállítottad a gépet egy régebbi dátumra és megoldódott a probléma, akkor utána már nem szabad gond legyen, csak ha nincs rendben a gép (vírus,...)! -
gyula1971 #40535 Csak sajnos minden bekapcsolás után kell a visszaállítás, ami fél óra a fájlok visszaállítása -
gyula1971 #40534 Köszönöm! Ma volt ismerősöm, csinált egy rendszer visszaállítást, szombatig visszamenőleg lehetett maximum.
Rendszer visszaállítási pont, a fájlokat futatta ez eltartott egy ideig. De most jó a gép, szól a zene is, elvileg minden ok. De, hogy ez mitől lett nem tudom.
Kék képernyő hiba, kék halál volt, így mondják. -
kl24h #40533 És még valami, nem feltétlenül szükséges az egész gépet leellenőrizni (Full scan), elegendő csak a "gyorsellenőrzés" (Quick scan). -
kl24h #40532 Lehetséges!
Az a legjobb, ha leellenőrződ a gépet, egyelőre nem kell az újratelepítéssel foglalkozni, azt csak a legrosszabb esetben, de ha csak ilyen probléma van, akkor nem hiszem hogy szükség lenne.
Ha már csak csökkentett módban megy az internet (gondolom úgy is indítod el a gépet, mert ki kell választani Safe Mode + Networking), akkor ajánlom hogy futtasd le a következőket:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Van amelyiket kell telepíteni is de van amelyiket nem, majd meglátod és ha kérdésed van valamelyikkel írsz.