41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#40611 Óriási, és akkor mi a javaslat ennek a problémának az orvoslására? -
KaBuTo666 #40610 Nem. -
#40609 Lenne egy amatőr kérdésem a Comodo IS ellenőrzi a Thunderbirdbe beérkező leveleimet, mert akárhogy keresem nem találok email ellenőrzéssel kapcsolatos beállításokat a Comodoban? -
kl24h #40608 Vagy itt van a Roboscan Internet Security Free, annyi különbséggel a többihez képest, hogy az ingyenesben nincs "No more Ads" és "PC Optimization", de ezt a két dolgot meg lehet oldani más ingyenes szoftverrel. Semmi értelme kiadni pénzt és közben ugyanaz a védelem. A "PC Optimization" nem is tartózik a védelemhez.
Tehát egyes antivírusoknál az ingyenes verziójuk majdnem ugyanaz mint a fizetéses verzió, de a kis különbséget meg lehet oldani más ingyenes szoftverekkel és közben nem fog lassulni a gép vagy a különbség nem fontos. Ilyen szokott leni egyesn antivírusoknál az Internet Security és a Total Security közötti különbség. -
kl24h #40607 Azért a PrivDog-ot telepítsd fel, mert felajánlja a CIS. -
kl24h #40606 És amit még elfelejtettem, hogy amit a #40605 említettem Windows XP SP3 32 bites rendszeren volt tesztelve persze Windows Vista-tól felfele már jóbb védelmet nyújt az MSE mert azokra a rendszerekre még megjelenik egy plusz védelem (így írták a Microsofték, de nekem nem volt alkalmam Vista vagy 7-es rendszereket letesztelni). -
kl24h #40605 Az MSE nem olyan jó, mert ha valami speciálisabb bekerül még ha detektálja is nem tud kezdeni semmit sem vele. Én megjártam, hogy a végén maga az MSE lett a vírus. Ezenkívül egy vírus miatt átíródott vírussá a Windows Installer (msiexec.exe) és ekkor bármit is telepítettem, amit a Windows Installer telepített mind vírusos volt. Tehát bizonyos esetekben saját magát sem tudja megvédni!
Mint gépigény nagyon is megfelelő, csak épp a fent említett dolgok miatt nem említettem. -
kl24h #40604 A Comodo Internet Security esetében mintegy hogy megveszed vagy nem, mert ugyanazt a védelmet nyújtja! A Free ZoneAlarm Antivirus and Firewall esetében sincs nagy jelentősége, hogy megveszed vagy nem, mert ugyanazt a védelmet nyújtja. A többi antivírus esetében tényleg van különbség az ingyenes és nem ingyenes verziók közül. -
#40603 a Malwarebytes már évek óta fut mellette (+ még a Spyware Terminator 2012-es verziója), ez a páros eddig segített elkerülni minden vírust, igaz, nagyon is meggondolom, milyen oldalakra látogatok el, másoktól meg nem nagyon kapok pendrivot vagy ilyesmit, hogy vírust hozzak a gépemre. Évekig egyébként Nod32 volt fennt, azzal is elégedett voltam, aztán egy új gép vásárlásakor a Microsoft Security Essentials rakták fel a boltban, én meg nem szedtem le, és nem raktam fel újra a NOD-ot :) -
#40602 Gyakorlatilag arra jó hogy ne jelezzen a Biztonsági Központ hogy nincs fenn vírusirtó. :)
Kicsit komolyabban: Nem sokat ér. A semminél persze több. Ha eddig nem kaptál mellette vírust, akkor nagy eséllyel feltelepített vírusirtó nélkül sem kaptál volna.
Persze a "DAZ"-os loadert azt megtalálja, ami egyáltalán nem vírus :)
A "háttérben, csendben"-ről meg annyit, hogy nyissál meg egy olyan mappát amiben 15-20 futtatható (exe) fájl van, és gyönyörködhetsz egy jódarabig a fehér ikonokban, amíg ellenőrizgeti őket. És ezt természetesen minden egyes újraindítás után újra.
Ha bevált ne cseréld le ! Esetleg telepíts fel melléje egy Malwarebytes free-t, és kb. hetente csinálj vele egy ellenőrzést. -
#40601 a Microsoft Security Essentials-ról mi a véleményetek? nekem nagyon bejött, teljesen csendeben, háttérben működik és frissít, fel sem tűnik, hogy létezik, csak ha szükség van rá -
Zsolt01 #40600 Ja, Comodo Internet Security feltettem egyik gépemre kipróbálásnak, jónak tűnik. (telepítésnél +kiegészítőket lehagytam)
Pentium 2 x 3000 CPU, 1 giga ram, nem fogja le gépet! -
Zsolt01 #40599 Igen eddig "kis" gépekre Avast tettem.
Csak megkérdeztem egyszer itt, nem-e van kisebb gépigényű! -
#40598 Igazzabol, amit az ingyenes tud, nemis nyujt rendes vedelmet,mert alapjabol nem is szopod be a virust ha nemtoltesz le mindenfele szarsagot a gepre:D -
kl24h #40597 Modjuk Comodoék esetében érthető, mert ők úgy állították össze a védelmi szoftverűket, hogy érteni kell hozzá és azt tudják, hogy a legtöbb átlag felhasználó nem ért hozzá és akkor szükség hogy használják a Geek Buddy-t, ami 30 napig ingyenes és utána megfizetik. kevesen telepítik fel Geek Buddy nélkül, mert kevesen vannak/vagyunk akik értenek hozzá.
A Free ZoneAlarm Antivirus and Firewall esetében lehet látni mi a külömbség. még van ha nem tévedek 2 dolog, amit nem írtak ki, hogy az sem megy a free verzióban, de mint védelem egy átlag felhasználó esetében nincs nagy szükségessége.
A többi antivírus esetében valami mindig hiányzik (Tűzfal vagy más dolgok) a komplett csomagból, ezért ingyenesek és akkor ezek már nem adnak teljes védelmet. -
kl24h #40596 "Semmi, ami ingyenes az olyan is... :)" >>>>> azért nem mondanám, mert vannak kivételek is, mint pl. Comodo Internet Security, ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall. -
kl24h #40595 Avast 2014 és ha kihasználod az Avast cég javaslatát, akkor meg ingyen megkaphatod a teljes csomagot az Avast Internet Security 2014-et.
Még van ingyenes a Comodo Internet Securitym csak ehhez kell érteni, másképpen nem tudsz boldogulni vele. Ezért ajánlják fel a Geek Buddy-t, amiért fizetni kell, hogy segítsenek Comodoék ha valahol elakadsz, viszont ha értesz hozzá, akkor nem telepíted a Geek Buddy-t. Ezenkívül még van az Avira.
Még itt lenne 2: Baidu és a Kingsoft, csak ezekről nem tudok véleményt mondani, mert nem teszteltem, viszont a gépigényük nagyon kicsi.
Az Avast-ot azért írtam elsőnek, mert a könnyű a kezelése, megbízható és jó a detektálása. A Panda szoftverek a gyenge gépeket nagyon fogják, most hogy a Panda Cloud Antivirus 2.3 mennyire fogja nem tudom, mert nem teszteltem. -
#40594 Semmi, ami ingyenes az olyan is... :) -
#40593 De,mondjatok mar el nekem mi haszna van 1cegnek abbol,hogy kiad teljessen ingyenes antivirust/tuzfal/internet security szart?:D Ez megcsak nem is android,hogy reklamokkal spammeljenek...:D -
Zsolt01 #40592 Sziasztok.
Gyengébb gépre kis memória, 512 pl.
Milyen ingyenes kis gépigényű Vírusirtót javasolnátok Magyar nyelvűt?
Talán ez?
Panda Cloud Antivirus 1.91B (magyar)
Nem tudom, ebből újabb verzió Magyar van-e, nem találtam! -
kl24h #40591 Érdekes, hogy a Baidu a virusbtn.com oldalon a RAP tesztnél nem mutat fényes eredményt, az Avira-hoz képest. Az ilyen tesztek sem biztosak.
Az av-comparatives.org azért egy reálisabb eredményt mutat, a Baidu nem szerepel itt, de pl. a Kingsoft a leggyengébben szerepelt a "Real world protection test"-nél. Azt lehet látni is, mert ha bemásolok egy vírust nem detektálja és lehet ezért ért el ilyen gyenge eredményt. -
#40590 Nagyon "alap"felhasználóknak tavaly többször raktam Bitdefender free-t. De 2 esetben is "megbolondult" náluk. Gépetlassított, kikapcsolt a védelme. Gondolom a full amatőrségük miatt is lehetett. Azóta félek vele. Inkább rakok Pandát. Az legalább magyarul nyavalyog nekik.
Itt van ez a Baidu szintén rohadt kicsi gépigénnyel. Éppenséggel ebben Avira motor van meg a sajátja. Ebben van olyan menüpont is amivel lefordítható lenne a program magyarra. El is kezdtem, de abbahagytam mert rájöttem hogy kevés vagyok hozzá.
Na ez is jó lenne magyarul... -
kl24h #40589 Ha jól tudom a Roboscan, a G Data és ha nem tévedek a TrustPort is BitDefender motort használ. -
kl24h #40588 A tegnap telepítettem a BitDefender ingyenes antivírust és így azért jól meg a gép, mindaddig, amíg nem detektál egy vírust a valós idejű védelme, aztán egy csomót "zörög" a gép és utána kiírja, hogy karanténba helyezte. A Kingsoft-nál ez gyorsan megtörténik, nincs semmi lassulás.
Persze mint heurisztika, meg más dolgok kitapasztalására idő kell. Annyit lehet látni, hogy csak az Internet Explorer-re van védelme, mint böngészőre, a többit nem írja ki. -
#40587 Ha jól tudom ez (is) Bitdefender motort használ. Így a fájl felismerése nem lehet rossz. Aztán hogy afölött az egyéb huncutságokban mennyire jó - pl.: heurisztika - az kérdéses lehet.
Régi kevés ramos, gépre jó választás a kis gépigénye miatt. Tapasztalatom szerint Panda Cloudnál is kisebb a gépigénye. -
kl24h #40586 Ha az av-comparatives.org nézzük, akkor a "Real world protection test"-nél a leggyengébben szerepel, viszont a "File detection test"-nél 99.7 %-ot ért el, mint az F-Secure meg mások. Be van építve az AntiHacker és még más érdekes dolgok. Ahogy látom azért van false pozitivja is, amit az av-comparatives.org oldalon is lehet látni 20%-ot írnak a 2013-as szept. kiadásban.
A virusbtn.com egy régebbi RAP tesztjében a maximális helyen volt, mint az F-Secure IS, Optenet. Éppen most néztem, most már másképpen van a teszteredmény és sajnos nem írták be. -
#40585 Ja, használtam. Rohadt kicsi a gépigénye. Nálam nem volt vele gond. Teszteken nem szerepel rózsásan. Mondjuk csak közepesen. -
kl24h #40584 Ehhez az ingyenes antivírushoz mit szóltok? Sok minden van beépítve mint ingyenes antivírusba. -
KaBuTo666 #40583 -
kl24h #40582 És el is felejtettem, ami nagyon fontos lenne még a CIS-ben, hogy van virtuális kioszk: tehát biztonságosan lehet vásárolni, kitölteni űrlapokat, stb., virtuálisan futtatni a böngészőket vagy más szoftvereket is, amik telepítve vannak. -
KaBuTo666 #40581 Akkor avast free helyett használjad! -
#40580 Okos megoldás! -
KaBuTo666 #40579 Az avira free ehhez képest siralom háza. :) Szóval akkor marad az Avira. -
kl24h #40578 Tehát van benne: Antivírus, Tűzfal, Auto-Sandbox, HIPS. Lehet választani 3 mod közül: Comodo IS, Comodo Firewall Security és a Comodo Proactiv Security. A legjóbb a CIS.
Még felajánlja a PrivDog-ot a böngészőnek mint kiegészítőnek, ami nagyon jó és persze testre szabhatod.
Sokféle beállítás van, majd kinyomozod. -
KaBuTo666 #40577 Lehet kipróbálom! -
kl24h #40576 Comodo Internet Security ingyenes verziója (Comodo Internet Security Premium-ként telepedik, de a telepítéskor nem engedélyeztem hogy telepítse a Geek Buddy, mert csak azért premiun és csak azért kellene fizetni, de én magam is elbánok a CIS-el, nem kell ők segítsenek a Geek Buddy segítségével.)
Böngészőként felajánlta a Comodo Dragon-t, de hibát találtam benne és helyette hasonlót használok, a Google Chrome-t.
Hogy jól le tudjam tesztelni mit tud, a telepítés elején felajánlja hogy módosítja-e a DNS szerver-t, hogy a böngészést és minden program csatlakozását az internetre biztonságosabbá tegye. Én persze azt választottam, hogy nem, hogyha valamilyen kártevő bekerülne lássam hogy kezeli. A HIPS nincs bekapcsolva, mert akkor egyes funkciók a Windows-ban és a szoftvereknél is lelassítja a gépet. -
KaBuTo666 #40575 Csak hogy van jobb dolgom mint e volt probléma után nyomozni. :)
Ha már nem írtad le (direkt), akkor fel is teszem a kérdést...milyen antivírust használsz drága kolléga? -
kl24h #40574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha nem nyomozod ki mi a hiba, akkor egy dologgal kevesebbet fogsz tudni!!!
Elég sokat változtattak az Avast 9-ben összehasonlítva az Avast 8-al, persze nagyobb védelmet nyújt, mint a 8-as verzió.
Most jelenleg nem használom az Avast-ot, rátértem, de már rég egy másikra, mert az még kevésbé fogja a gépet, mint az Avast. Avast is szuper volt, mint géphasználat, meg voltam elégedve vele, de ez amellett, hogy ingyenes hivatalosan is, még nagyobb védelmet nyújt az Avast-hoz képest. -
KaBuTo666 #40573 Úgy is váltok windows 8-ra, arra majd avastot telepítek! -
kl24h #40572 Én saját tapasztalatomból arra a következtetésre jutottam, hogy még jó betekinteni a c:WINDOWSsystem32drivers mappába, mert lehet maradott valami vagy van "kakukktojás" is.
Azért még az ilyen Uninstall-okban sem lehet bizni, itt gondolok az adott antivírus saját Uninstall-ja vagy az ilyen Removal tool cuccokra. Attól függ milyen antivírus volt fenn vagy ha nem valami más szoftver miatt lett kék halál.