Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Tisztelt fórumozók/olvasók!
Az sg-n fórumszinten ki lettek nyírva a scriptek.Így a fejlécen lévõ funkciók(valószínûleg) a továbbiakban nem lesz elérhetõek...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Kaspersky rescue disk biztosan eltávolítja neked(mivel a Windowstól teljesen elkülönül).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Hitman Pro-val is átnézheted. Több vírusirtóval vizsgálja át a géped.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

megtalálta
AppDataLocalTemp.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
Csak annyi hogy mégse került karanténba mint írta. De mindegy.
Remélem hogy most már nem fogom kapni azt a napi néhány ixvfvtexf.exe stopped working üzenetet.
köszönöm még egyszer.
köszönöm remélem megoldja
anno mondjuk bizonyított mikor az idegesítõ delta virust kifogtam.
Narxis
malwarebytes

stopped working:
ixvfvtexf.exe
ezt már sokadjára látom lehet hogy vmi trójai a gond?
mivel lehetne eltávolítani?
Nem látszik a szövegen, de amúgy kérdés volt kedves kl24h kolléga!
Ezt a 9 zöldell bepipázott cuccot meg tudod oldani ingyenes is?
McAfee SiteAdvisor Live 4,5k forint...pff lol, ingyen bevédem a böngészõmet ennyire...
Uram isten.
Narxis

Van még az Avast (http://www.avast.com/en-eu/download-software#tab3).
Koszi szepen <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gergely1991
Linuxra valóban kár,kevés vírust írtak rá.Nod32-n AVG-n kívül mást nemigen tudok.

gergely1991
Nem véletlenül került ki egy rövid tájékoztató a fejlécre. 😊
Amúgy máshol is elõfordul ez a "jelenség".

gergely1991
Kaspersky Rescue Disk keres rá google-n.😊

Linux Mint melle milyen vedelmi programot ajanlotok? Vagy kell egyaltalan?

Most okitom ki magam Linuxbol es sok helyen olvastam,hogy egyaltalan nem szukseges semmi de azert van jopar program Linuxhoz is,gondolom nem azert mert unatkoztak a fejlesztok.

Látom baj van az sg.hu-val, mert látom ha több url cím van, akkor nem tesz be semmit sem.
gordon 24
Sziasztok!

Van egy qv06 virusom. Szeretnék megszabadulni tõle. Milyen ötletet tudtok erre?

Hiába írom be a böngészõkbe a kezdõlapokat, nem reagál semmire.

Ötlet?

Downhill!!

En Bitdefender free-t hasznalok mar joideje egy hasonlo kaliberu asztali gepen es franko. Masinat egyaltalan nem terheli es a tesztek alapjan a hatekonysaga is jo.

lck
- Bitdefender free ?
- Esetleg : Webroot - fizetõs - de gyakorlatilag nincs gépigénye.
TBTPumpa
Tudnátok ajánlani egy kicsi erõforrásigényû ingyenes Vírusirtó programot?
Egy régebbi ASUS notebookra kellene (ebben 2,4Ghz-s kétmagos AMD processzor van + 4 GB memória). Windows 7 Professional fut a gépen.

A nagy gépemen Avirát használok, így erre a notebook-ra is Avirát telepítettem - csak a Free verziót, viszont megeszi reggelire a gépet. Nagyon leterhelõ neki ez a program.
Így most az Avast Free verzióját telepítettem fel. Ez csak a Windows indulásakor lassítja a gépet, de mûködés közben már - észrevételeim szerint - nem fogja le annyira a gépet, mint az Avira.
Mennyire hatékony az Avast free vírusirtója? Illetve van más ingyenes és nagyjából hatékony vírusirtó, ami kevés erõforrást igényel?

Szükség esetén, akkor megveszem azt a vírusirtót is, csak jobb lenne olyan, amibõl van valamiféle próbaverzió is (30 napos Trial).
Bitdefender nem lenne rossz, de az is szépen felzabálja azt a gépet.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Be vagyok szarva, nem merem feltelepíteni egyik rendszerre se.
nandorb
Nincs nekem ilyenre idom se kedvem. De te meg doomista nagyon tudjatok azilyent h kell.😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Na akkor próbáld. 😄

nandorb

gergely1991
Próbáld ki és majd megtudod. 😄

nandorb
Most az Avast ingyenes es a premium detektalas kozzott van kulonbseg?😄 Nem mintha felraknek egy ilyen tre progit csak kivancsi vagyok. 😄

gergely1991
Az általad említett "rpc" mondjuk conficker esetén elképzelhetõ,ez nem akármiféle telepítõ keretprogram kérdése.

Egyébként amit laikusként még észrevettem, hogy ettõl a szolgáltatástól függ a távoli eljáráshívás. Könnyedén hozzáférhetnek a géphez ha nincs windows installer? Felhasználhatják a gépemet különbözõ feladatok végrehajtására?
Sziasztok

Nektek is panaszkodik a vírusirtó erre az oldalra?? Az Avast, bõ két hete ezt dobálja ki rá, a fórumnak akár az elsõ oldalára, akár utolsóra keresek rá a Goggle-val:

2013.08.03. 21:29:59 http://forum.bikemag.hu/misc.php?v=420&g=js|>{gzip} HTML:RedirDL-inf (0)

Ettõl, még megtekinthetõ marad az oldal, bár máshol is elõfordult ilyen, de akkor az adott oldal totál nem jött be. Lásd: #40309
gergely1991
Persze, vannak olyanok ami megfertõzi a fájlokat.
De azért frissítsd a Windows Installert.

Üdvözlet mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni.
Van olyan vírus ami megakadályozza a Windows installer futását? Ha igen, mivel, vagy hogyan lehet eltávolítani?

dragon11
köszi😄 <#worship>

lck
THX 😊
Narxis
HBD lck

nandorb
Kepekkel lepesrol lepesre ird le neki mert meg 101 hsz. lesz belole!😄

gergely1991
Virtual PC-t felteszed rá pedig az oprendszert,ha kell felteheted mellé a virtual maschine drivert az "új" oprendszerhez.Mappa megosztását blokkolod(!).
Én így kísérletezek mindig...

dragon11
de azt h lehet?:S

gergely1991
OMG,ha ennyire be vagy tojva akkor: #40424

gergely1991

dragon11
hát igazából csak 10napja van fenn és 1000en töltötték csak le, hszekre sem nagyon figyelnek ott... ezért nemtudom h most mivan, mert eléggé bejeleztek rá, érted ...

Tobb ezren toltottek le es hasznaljak minden gond nelkul. Szerinted ha tenyleg virusos lenne akkor fent lenne meg mindig az oldalon? Ennyire ertetlen nem lehetsz...

dragon11
Virustotal analysis link erre jelzett be csak az Avira, semmi másra.. ugye ez a KRESZ gyakorlóprogram.. ez ugye akkor most fake alert v tényleg vírusos ?!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nCoreról van..

<#worship><#worship>

NIS >>>>> Symantec #40386
NIS 2013 milyenek számít most? Detektálása Kasperskyhez képest?