41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Dj Faustus #1878
    Tessék, hogy lásd, hogy kivel van dolgod:
    Logfile of Spyware Terminator v2.0.0.193 (db:1.0.023.786)
    Scan Time: 2007.11.18. 16:22:29 length: 1 s
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WINNT 5.1.2600)
    User: Limited
    Boot Mode: Normal
    Scan type: %Custom_Scan%
    Scanned Objects: 19 (Critical:0)
    Filter: No System items, No Safe items, No Invalid items

Ezen az oldalon levő állományok felhasználásával.

Virustotal jelentés
  • slime001
    Miért? Te nem tudod?
  • Vardar
    Spyware Terminatorral tesztelje már valaki a spycar fájlokat. Előre is köszönöm.
  • WhiteEagle
    Valakinek ötlete a tűzfal-router-blokkolásos kérdésemhez? (lásd korábban)
  • Vardar
    A Wincleaner már 2-re ugrott.
  • ludla
    Így van :))
  • zvaragabor
    :))
    Ingyenes antispy realtime védelemmel csak a terminátor, és a spybot van, ami használható. Ezeknél jobb, vagy hasonló szintű ingyeneset nem nagyon találsz.
  • ludla
    Én a spyware terminátort használom benne vannak azok a védelmek amik neked kellenek, és jól is végzi a dolgát, legalább is nálam jó.
  • Vardar
    Nekem ZoneAlarmmal rossz emlékeim vannak. Meg a Spyware Terminatorral is.
  • Vardar
    Nem kell köszönöm. Inkább légyszíves olyat keress nekem ami az #1867-ban foglaltakat teljesíti.
  • ludla
    Szivesen, de hátha valakinek még jól jönnek ezek.
  • Vardar
    Nekem olyan kellene aminek valami host(?) és IE védelme van. Most futtattam le a spycar fájlokat. Az a-squared(most ezt van fenn) jelzett miondegyikre kivéve az IE-sekre és a hostosra. Wincleaner jó erre?
  • ludla
    Tűzfal ZoneAlarm Free
    7.0.337 letölt
  • Vardar
    Kösz de már mindegyik megvolt/van.
  • ludla
    Spyware terminator 2.0.1.224 letölt
    Ez is full ingyenes!
  • ludla
    Tessék ingyenesen használható jó progik!
    AVG
    Comodo Tűzfal
    Avast HomeAvast Home regisztráció
    BitDefender for Windows Free Edition v8 Bitdefender Free edition 8
  • bmate0007
    Tényleg nem az. Én már csak tudom.
  • Dj Faustus #1861
    Bocsesz, de ez nem warez fórum. ;)
    Barátod a Google, meg a crackkereső oldalak (astalavista és társai).
    Vagy használj ingyenes (próbaidős) alternatívákat.
  • spidey91
    Bocsesz de kéne a kaspersky 7.0125-höz egy jo kis key ami nem black listes köszke egy link kéne (monjuk valéami torrent.)

• slime001
    Szerintem azért ez nagyon érdekes hogy csak az Avast találta meg, meg még valami neve nincs irtó :) Warezolni szabad csak normális vírusirtó kell haha!
  • WhiteEagle
    Van egy érdekes problémám, ami igazából nem okoz semmiféle gondot, csak furcsállom. Szóval a ZoneAlarm Security Suite legújabb verziója fut a gépemen, és van egy Netgear routerem ami egy Virgin Media-s 4Mbites kábel internet modemhez kacsolodik. Az érdekes az, hogy több mint százezer(!) betörési kísérletet ír az Overview fülön a ZoneAlarm, amiből egy se kritikus besorolású. Ha megnézem az Alerts and Logs oldal Log Viewer fülén, azt látom, hogy a "betörési kísérletek" 99.99%-a 192.168.1.1 IP-ről (ami ugye a saját routerem!) érkezik a 192.168.1.2:2869 címre. Átlagosan 6 másodpercenként(!) van egy. Gondot ez nem okoz, letöltés is meg tényleg akár 500 Kbyte/mp-vel is, de mégis, mi a fenéért csinálja ezt? Zone Alarm hályesége vagy valaki "eltérítette" a routeremet? A routerem egyébként jó erős jelszóval védett, hozzáférek a beállításaihoz is, és a wi-fi része teljesen ki van kapcsolva, csak kábeles kapcsolatokat használok. Mi lehet akkor ez az egész? Köszi előre is.
  • Vardar
    Ez egy érdekes mondat. Vedd meg ha kell. Nekem itt van ingyen az Avast!. Meg most keresek valami ingyenes aktív védelmű kémprogramírtót. Én se warezolok többé.
  • ludla
    Sziasztok miért nem használok Bitdefendert, szerintem a legjobb a vírus keresés terén. Bidefender,letöltő
  • Vardar
    A legújabb Daemon Toolst honnan lehet leszedni?
  • Vardar
    Végre sikerült feltölteni: az eredmény
  • Vardar
    Kaspersky online scanner milyen gyorsan végez?
  • Vardar
    Leszedtem a Spy Sweepert torrent oldalról mikor kicsomagolnám vinnyog az Avast!. Mondom jól van karantén. Karanténba nem találom. Játszanák Age of Empires I-el, elindítanám a Daemon Toolst valami trójai van a .dlljében. Fel se tudom tölteni virustotalra mert mihelyt kiszedem a karanténból rögtön aktiválódik. SOS! Elemezne valaki egy HijackThis logot? Valami Subot-H trójai van a Daemon Toolsba.
  • Vardar
    Ezek a fizetős verziók. A freek között fényévek vannak. Én is inkább tapasztalatnak hiszek. A kutatások mutatják mennyi sz*rt eszünk. Egy se tudja azonban bebizonyítani, hogy a ezek miatt 10 évvel kevesebbet élünk.
  • lck #1850
    Persze - mindegyik jó - én pl. nem tudom eldönteni.
  • Yoda001
    [majdnem 3..]
  • Yoda001
    én inkább hiszek a saját tapasztalataimnak,és az a 3% semmi
  • bmate0007
    Lehetséges az, hogy egy biztonsági program lelassít egy adott játékot? Jelen esetben a FIFA 07-ről van szó.
  • lck #1846
    Bocs, nem lehet beszúrni, de az oldalon megtalálható.
  • lck #1845
    av-comparatives teszt
    AVG: 97,75%
    Avast: 95,24%
    De ez csak egy teszt.
  • Yoda001
    avast
  • lck #1843
    Sztem kb. egyformák. AVG-nek kicsit kisebb a gépigénye, de a free naponta csak egyszer frissít automatikusan. Ha frissíteni akarsz, kézzel kell rátenned. Az Avast meg pont olyan mintha nem is ingyenes lenne. Minden csimál automatikusan, bár a múltkor 1-2 MSN-en terjedő genyát nem észlelt, akkor picit megharagudtam rá.
  • FlyHigh
    AVG ingyenes otthoni vírusírtója vagy az Avast! otthoni free cucca a hatékonyabb?
  • bmate0007
    Ja.
  • Apocalipto
    15:32 - Úgyhogy nekem megmarad az Avira. Jobban bejön.
    20:10 - nah nálam most Look'n'Stop tűzfal, Nod32 3.0, Spybot.

El tudod e már dönteni mit rakjál fel?!
  • bmate0007
    Értem.