41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    Nem engedte beírni...
  • Doomista
    hm? szolgám légy.
  • Vardar
    Nézd csak meg a legújabb bejegyzéstXD
  • bmate0007
    Új AVG Antivírus verzió!
  • Doomista
    Tegnap egy felmérést csináltam,hogy az emberek mennyire tudnak bedölni egy oldalnak,ami kikéri az adott magáninformáciot.Egyszerűbben fogalmazva,msn cim törés adathalászás modszerrel.
    20 online partnert kerestem alanynak az msn partenreim közt,akiket nem ismerek személyesen,csak játékbol,vagy egyéb helyröl valamiért fenntvannak.Egy ingyenes tárhelyet csináltam,hülye névvel,aminek célja az volt,hogy az alany emailjét és jelszoját megszerezzem,miközben nem számit arrol,hogy az az informácio továbbjut.Egy egyszerű módszert vetettem be,azaz webmessengert.Az illetö beirja az emailt és a jelszavát a ruglikákba,amiket egy txt fájlba nekem jegyzeteli a rendszer.ez az a bizonyos oldal. 20 online partnert kerestem fel,ajánlottam a linket,hozzáfüztem némi informáciot,hogy tuti bedöljenek neki.20 partnerböl 18 partner semmi tagadás,ellenvetés,stb nélkül máris beirta a nem fake emailt,jelszot,és CSAK 2 partner jött rá,hogy csaló vagyok.természetesen leellenöriztem hogy amit beirt az a 18 ember,nem fake,és mind a 18 cimre betudtam lépni.Aztán természetesen mind a 18 emberenk elmondtam az okosito szövegeimet,hogy többé ne döljenek be az ilyen féle csalásoknak...Ezt még kiprobáltam myvip,gmail,orkut,people,iwiw,angol webmessenger,freemail,etcvel és sajnos ottis kb. ekkora mértékü sulyosságot észleltem.Az ember egykis tudással simán pár perc alatt mást feltörhet...letöltésük meg mégegyszerübb...google,magyar warez oldalak,download és megis van a kivánt finomság...Természetesen ez nem olyan sulyos,mintha egy bankártya jelszavát,számát lopnám el,de hamár ennek bedöl az ember,akkor a többinek is bedölt volna,föleg,hogy azok még 5xx profibban vannak megcsinálva,igy mégkevesebb az esély,hogy nem dölnek be neki.Az alanyaim között voltak gyerek/felnött koruak,tapasztalatlanok,tapasztaltak,szoval nemcsak nem értö embereket teszteltem.hozzáfüzödö hír.
    The End.
  • Vardar
    Mondom én.
  • slime001
    A 2.7 és 3.0 ugyanazt az adatbázist használja. A Nodnak NINCS külön spyware védelme!
  • Apocalipto
    "
    Az új verziónak köszönhetően az egyéni és a vállalati felhasználók tökéletes védelmet kapnak a vírusok, férgek és trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, az adathalász fenyegetések és a rootkitek ellen. A NOD32 2.7-es verziója tartalmazza a korábbi változatokban már megismert díjnyertes ThreatSense technológiát is, ami heurisztikus kódelemzés segítségével képes a még ismeretlen kórokozók megállítására."

Najóvan, akkor nemtudom, bár külön nem is nagyon van értelme kikapcsolni
  • Apocalipto
    A 2.7-ben nem is hangoztatták hogy van spyware védelem, szóval tulajdonképpen nincs is benne
  • Vardar
    Mert a 2.7-ben ki lehet?
  • Apocalipto
    nem?
  • Apocalipto
    Azért mert a 3.0-ban nem lehet külön kikapcsolni a spyware védelmet
  • slime001
    Mármint miért marad a 2.7?
  • ezmi1
    counterspy ugyis korlátlan...
  • ezmi1
    akkor marad a 2.7
  • slime001
    Nincs benne külön spyware védelem! Csak az adatbázisába benne vannak a nevesebb spyware-ek!
  • bmate0007
    Egyedül a spyware-védelmet nem, csak az egész rezidenst, beleértve a vírusvédelmet is.
  • ezmi1
    a 3.0 ban ki lehet kapcsolni a spyware védelmet??
  • Apocalipto
    nod32 3.0 jobban hangzana
  • ezmi1
    comodo 3.0, nod32 2.7, counterspy 2.5 jó párosítás??
  • Doomista
    igen,arra figyeltem,pár pipa kiis esett,lefutattam,és proságot sugároz felém,marad.
  • zvaragabor
    Beállításokra figyelj oda, hogy milyen dolgokat töröltetsz, ami kétes lehet, az elől vedd ki a pipát.
  • Doomista
    mikor kijött régen felraktam,lefuttatam és elkurta a kurzort,etc,ezért lekaptam,most a legfrisebb verziot felrakom,futtatom,ha nemlesz gond fennthagyom :)
  • Doomista
    értem.
  • zvaragabor
    #3892 - Mert arra tökéletesen elég, amire kell. Mert én is ezt használom. Mert ingyenes. :)
    #3893-#3894 - Köszi!
  • Doomista
    boldog szülinapot!
  • lck #3893
    Boldog Szülinapot Zvara !
  • Doomista
    mért mindig ccleaner ? sokkal probb tisztito programok vannak náluk,és ugyan olyan gyorsak
  • zvaragabor
    Tehát a Win tűzfalról van szó. Futtasd le a CCleaner registry pucoló részét, de a fájl pucolás is mehet. Töltsd le a HJT-t, indít, do a system scan and save the logfile, a naplóállomány tartalmát bemásolod ide.
  • kukorica
    Tényleg?! ) És a macska tud repülni...? he-he-he
  • slime001
    Igen...nem? A Malvinnal vagyok egyidős! harcmincezer, háromszázezer.
  • ezmi1
    most így hirtelen nem tudom mert felismerte a régebben felrakott 2 ál kémirtót
  • Doomista
    az...

...nem.
  • slime001
    Szerintem meg a superantispyware egy ál kémirtó. Már a neve is arra utal.
  • zvaragabor
    Akkor hülye vagyok.
  • Doomista
    csak hülyültem,és bosszantom apokalipitot....ezt azért észrevehetted volna,azért enyire hülye nem vagyok hogy ezek utan is azt mondjam hogy nincs probaverzió zgara.
  • zvaragabor
    De mivel igazolod, hogy nincs? Bizonyítsd be. Az miért nem az, amit linkeltünk?
  • bmate0007
    Megint avastbuzi leszel?
  • Vardar
    Na jól van beleuntam mindenbe.
    A Trendmicronak a Spyware Blaster nem tetszik, mondom *nyád.
    Örök érvényű igazság: Minden út az Avast!-hoz vezet.
  • Doomista
    akkor sincs próbaverzió!
    akkor sincs próbaverzió!
    akkor sincs próbaverzió!
    akkor sincs próbaverzió!