41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
HAHA KIS mellé Avirat rakott. :D:D:D -
kl24h #11678 Ujabban a BitDefender Internet Security 2009 az IrfanView (iview400_setup.exe es iview410_setup.exe) telepito progit egy Trojan.AgentMB.DWTU1214221 latja.
Hat ez teves riasztas volt, de a progi maga jo. -
Sunaszaft #11677 Bassza meg letöröltem a Kaspersky-t és nem jók javascripte linkek, hogy bassza meg! Valaki segítsen így torrentezni se tok:( -
Sunaszaft #11676 Már mind1 mer már letöröltem. NOD-hoz meg van 2011-ig kulcsom. Frissít is rendessen. -
Tedd tanuló módba és akkor meglátod... -
Sunaszaft #11674 Akkor asszem visszatérek a jó öreg ESET NOD32 Antivirus Business Editionhoz! Azzal sem volt eddig gondom! De hogy feltettem a KIS 2009-et 2 valami reklámyanyag izét talált, szal nem tudom! AVG 8-at feltettem kékhalál. Asszem maradok a NOD-nál. -
Sajnos a Kaspersky bezavarhat a netkapcsolatba, support fórumaikon is van panasz ezzel kapcsolatosan. -
Sunaszaft #11672 Most beállítottam így! Kiváncsi leszek. De ha megy a Torrent full sávszéllel akkor kurva lassu a net! Egy oldalra várok 3-4 percet mire megmozdul! Ha kilövöm a Kaspersly-t akkor meg megy rendessen a net.:(
-
kapcsold ki csak a tűzfalat benne és ellenőrizd h az a modulja -e a ludas. -
Sunaszaft #11670 Szevasztok. KIS 2009 amióta fenn van, az MSN-be nem mindig kapom meg az üzeneteket meg nem mindig küldi el. Ha kilövöm a KIS-t akkor minden jó! Tűzfalon a messengernek teljes körő hozzásférés van adva! Valaki valami ötlet? Ha nem lesz jó akkor felteszek másikat, de mit tudtok ajánlani? -
kl24h #11669 Mit szoltok,ilyeneket ir az svchot.exe. -
nah most nézem meg hogy mit javítottak a ZA -n... eddig jónak tűnik:) nem lassítja a rendszert, nem blokkolja a netet, a bootidő enyhén megnövekedett de nem vészes. az a hiba amiatt nem tettem föl kijavították. eddig norton gamer volt, az is naon pro program, csak gondoltam kipróbálok mást is:) -
etele34 #11667 Ha már akkor már ...
Fölpolíroztam a vinyót 800-as vizes polírpapírral. Most olyan fényes, hogy a vírusok is hasra esnek rajta (röhelyes ahogyan csúszkálnak, mert nem tudnak állva maradni) és így nem is tudnak feltelepülni rá - hehe - mert lecsúsznak róla.

-
-
etele34 #11665 Helló! 

Nem berugatni akartam a vinyómat.

Nincs semmi baj a géppel.
-
Nem,nem,egyik sem. Egyszerűen kinyirja a winyód. De akkor inkább már borral vagy sörrel csináltad volna :s ágr...ember ! -
etele34 #11663 Befújtam a vinyómat tisztító spray-vel. Ez leszedi a vírusokat is, vagy csak a portól tisztítja meg a vinyót? 

-
Láttalak. :) Én is ugyanezen, de nem nagyon írok. Egyszer beírtam mikor már nagyon fikázták a Nod-ot, de amúgy csak olvasom. -
Nana... én is az a topic ékes tagja vagyok:P Te milyen néven futsz? -
kl24h #11660 Persze, hogy minel tobb a program, annal lassubb a gep, de nalam nemnagyon latszik a lassulas. -
Hát te tudod, de szerintem minél több program van a gépeden annál jobban lassítja. -
kl24h #11658 Hat ensem fizettem az Avirara, mert 30 napos kulcsot kaptam.
Csak egy hetig hasznaltam az AviraPSS es mar le kelett dobjam, mert a webguardja nem volt megfelelo, de mint antuvirus ugy kituno es ezert gondoltam az ingyenes virusolojere, aztan egy ingyenes webguard, stb. -
Jó de Avira-ból minden ingyenes. :D Mi se fizetünk érte doom-al. :D Nod-ot is azért szerettem mert könnyen lehetett full értékű liszenszhez jutni, 2 honlapt is tudok ahol folyamatosan pakolgatják fel a felhasználónevet+jelszót. :D -
kl24h #11656 Most jelenleg egy kulonleges kombinaciot talaltam ki:
Avira Free + Spybot S&D + Web Security Guard.
Szukseg eseten ott van a Malwarebyte's Antimalware. -
kl24h #11655 Pl az Avira eseteben kiadtak egy ingyenes virusolot es kiadtak az Avira PSS. Hat nagy kulombseg nincs a ketto kozott, abool a szempontbol, hogy mind a kettoben ugyanaz a vurusolo van, tehat viruskereses szempontjabol a ketto ugyanaz, viszont vedelem (tamadasok) szempontjabol mar kulombsegek vannak, mert ott van a webguard, stb.
Ott van pl az Avast!Free es az Avast Professional. E ketto kozott csak annyi a kulombseg, hogy az Avast Professionalnak van egy par plusz tulajdonsaga: pl. hogy egyes golgokat be tudsz alitani, aminek semmi koze nincs a vedeshez, az ami a vedessel kapcsolatos, hogy nem engedi be a script virusokat.
Akkor mi ertelme van, hogy tegyek fel egy fizeteses verziot, mikor meg tudom allapitani azt, hogy melyik e legjobb ingyenes virusolo es azt is tudom, hogy melyik a legjobb ingyenes tuzfal, spyware vedelem.
Igy leget, hogy jobb vedelmet elerek, mint egy egyszeru komplett vedorendszerrel.
Egy idoben hasznaltam egy 30 napos Avira PSS, csak bekerult egy olyan, amelyiket mas programmal kellett leszedjem, pedig komplett csomag volt.
Amikor hasznaltam a CIS, csak egy memory sticket tettem be, es a tuzfal mar rogton jelezte, viszont a virusolo resze nem is vette eszre. Itt pl a tuzfal volt a kemeny (defense+) es pedig az is ingyenes.
Lehetnek mas ingyenes tuzfalak/kemprogrambvedok jobbak, mint a megfelelo antivirushoz beepitett tuzfalak/kemprogramok.
Kovetkeztetes szempontjabol nekem az a velemenyem, hogy ha megtalalod a megfelelo ingyenes "cuccokat", lehet, hogy sokkal jobb vedelmed lesz, mint a fizeteses cuccokkal. -
-Miért váltottál nortonról kasperskyre?
>Mert beengedte a Trojan Vundot.Késön reagált rá,mire elkapta már betelepült.Mutálodo trojai. A NIS -en kívül az A-Squared és az Malwarebytes kellet ,hogy végleg leszámoljon vele.A Norton -nak illet volna teljesen semlegesiteni.Hát ezért.(a NIS09-röl van szó).
>Sajnos ilyen téren a Norton nem változott. Átdolgozták a rendszerigényt, meg a felületet, de felismerésben és eltávolításban ugyan olyan mint volt. gyenge. Ezért fejeztem vele be végleg én is.
-És akkor most te mit használsz?
>Kaspersky Antivirus 8.0.0.357 magyar nyelvű.
-Én is sokáig használtam ezt nem is volt vele gondom, tényleg jó nagyon, de valahogy nekem a norton okosabbnak tűnik kinézetre lehet ez a megtévesztés! Most egy darabig tesztelem a NIS2009-et!
>Egyáltalán nem okosabb a Norton! Sőt! Jóval gyengébb felismerésben!
Másik fórumból copyztam. :) -
Nincs. -
szentvíz az 
-
valahol van, mert nekem nem villog soha semmi a képembe ! -
etele34 #11650 Hellóka!

Már korán reggel is a pia? Csak nem "bátorságvíz" kell a CNC-hez?
-
Comodo-ba vagy Avira Premium-ba nincs reklám blokkoló mint ami KIS-be is van? Meg vagyok nélküle is, de azért néha hasznos ha nem villog valami a képembe! -
Még jó hogy az Avira Premium is free csak legyen sok e-mail fiókod:D -
Hali 

dolgozik a fűrész ?:D nálam ma fog dolgozni az "eszterga" :D -
etele34 #11646 Én egyetértek az előttem szólóval és támogatom azt vonalat, hogy inkább legyen egy rendes védelem (egy védelem) és nem kellenek ilyen segégprogramok amiknek vagy jó vagy nem, de legalább is kérdéses a hatékonysága(inkább utóbbi). Én is próbálkoztam az ingyenes vonallal egy jó ideig, de rá kellett jönnöm, hogy vannak korlátaik amin nem tudnak túl lépni, így szépen lassan megváltam tőlük. Ilyenekbn kell inkább gondolkodni mint KIS vagy Avira SS vagy ESS vagy NIS vagy CSS. Ezek mellé nem kellenek ilyenek még külön is. Nálam az A-Squared Anti-Malware is ki van véve egy ideje az aut. indulók közül és csak nagy ritkán indítom, pedig még van fél év előfizetésem belőle vissza. NIS mellé már ez sem kell, hogy rezidensen fusson.
-
Nekem csak egy véleményem van. Ha nincs rendes védelmed,szóval mint nálad hogy avira free van fent és igy spybot ugy ok...mert avira freere inkább spybot mint spywareblaster...de ha rendes védelmed van mint avira ss,meg malwarebytest,arra elég a spyware blaster...szal attól függ milyen védelmi szint van a rendszereden. ezzel nem azt értem,hogy az avira free szar. ne értse senki félre :D csak ugye non webguard :D -
kl24h #11644 Tudom, hogy van vedelme, csak a kepet © L7wy baratunknak mutatom (#11631). -
hát...lehet msn virus...próbáld meg ezzel [elöször frissitsd a programot ha letöltötted]
hátha ez leszedi...vagy egy kis géptakaritás ? tuneup utilities...registry tuneup. oszt kész. -
Sunaszaft #11642 nekem nem kell az új. Minek amikor a régi is tökéletes. Az új csak mégtöbb erőforrást eszik ennyi! Tudom mer Win7 alatt az van fenn nekem. Másnak nincs ilyen gondja?:( csak nekem:( -
az nem zavar be....uj wlm 9.0-t szedd le az uj msn plussal.ennyi. -
bodajoci #11640 Nálam is szarakodott, még a mentett jelszavakat is elfeledte, meg baxott kapcsolódni, de most ok.