41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Brand
    Sziasztok!

Egy ismerősöm gépét ez a vírus rendesen szét barmolta, csak az töltse le, aki tesztelni akarja!!!!!
    A gépén NOD volt.

Csak saját felelőségre!
  • freeman49
    Sziasztok olyan problémám lenne h egy kedves ismerősöm hozzá fért a gépemhez és felpakolt rá pár keyloggert. Milyen progit/progikat ajánlotok ezek eltávolítására?
  • Doomista
    alap,hogy igy megy
    Látom,rendesen dolgozik a "fűrész"
  • etele34
    Látom megy a "rezidens védelem" a "vírusok" ellen.
  • Doomista
    Jó reggelt

• Narxis
    Azért egy clean serial-ban jobban bíznék. Nem értem, hogy pl. Nod-ból hetente kerül ki legális kulcs, persze egy idő után blacklisted lesz, de addigra megint lesz újabb adag, Kaspersky-nél is. Norton-nál meg alig-alig találni.
  • lck #11713
    Mindkét resettert használtam ( használom ), egyiknél sem volt semmilyen gondom.
    Mondjuk a nortonos indításkor beépül szolgáltatásként a rendszerbe, így elvileg azt csinál amit akar, de mondom nincs gond azzal sem, és a keresők sem tekintik vírusosnak.
  • Vardar
    Vedd meg a neten, sokkal olcsóbb, mint a bolti dobozos verzió.
  • me and a monkey
    Igen? Ezt nem tudtam, akkor mea culpa.
    LCK is használja a trial reset-et Kaspersky-n, de az egy másik program persze.
  • etele34
    A-SQUARED belehúzott.
  • Narxis
    Azt olvastam, hogy ezek kárt okozhatnak a programban. Huzamosabb resetelgetés után.
  • me and a monkey
    Próbáld ki EZT, trial reset, visszaállítja a 90 napot.
    (én nem próbáltam)
  • etele34
    És az utána lefuttatott full scan eredménye.
    Mondjuk NIS után/ mellett nem is vártam mást.
  • etele34
    A néhány perccel ezelőtti frissítést követően már túl vagyunk a három millión.
    A Free is megkapta ezeket és az is itt tart.
  • etele34
    Jó reggelt!
    Helló!
  • etele34
    Avira Premium Security Suite. Elvileg 90 apos kulcsokat ad, de ezt majd megerősítik azok akik használnak Avirat.
    Egy másik.Avira Antivir Premium
  • Zénó13
    Hello!

Mostanában nézegetem a fórumot, egész jó kis közösség alakult ki itt Nálatok!
    Csak megosztanék néhány tapasztalatot az ESSsel kapcsolatban. Szóval én ezt használom, meg vagyok vele elégedve, számomra megfelelő védelmet nyújt és tudom frissíteni az általatok megadott kódokkal(köszi érte) többek közt ezért is használom. Ma viszont belassult a netem, gondoltam valami vírus, amit az ESS nem vett észre. Ezért letöltöttem és lefuttattam a többek által ajánlott A-SqaredAnti-Malwaret és a Malwarebytest de egyikük sem talált SEMMIT. Ennek örültem hisz az általam használt ESS, esetemben tényleg jó védelemnek bizonyult. Utóbb kiderült a koli szerverével van gubanc és mindenkinél lassú a net.
    Viszont, két hónapja kipróbáltam a NIS 2009-et, meglepődtem a fogyasztáson, 8MB volt talán... kb. 1 hónapot használtam mondanom sem kell tökéletes védelmet nyújtott, nem volt vírus gondom-legalábbis nem tudok róla. Éppen ezért szívesen váltanék, ha már ugyan azt a védelmet kapom kevesebb erőforráshasználattal, az egyetlen dolog amiért eddig még nem váltottam hogy kicsit skót vagyok és sajnálom licencre a pénzt-válság van:)... De ha van valami tuti trükk hogy a 90 nap hosszabb legyen és fullos legyen a program... Ha van ötletetek, szívesen fogadnám! Előre is köszönöm!
  • Narxis
    Nekem Avira működik. Illetve 3.0-ás Nod is jó.

Nod-hoz egy jó kis honlap: http://www.for-ever.cn/nod32/
  • R3TR0
    Windows 7 betat használok

Hát most meg a virusirtoval akadtam el a Eset Smart Security 4.0 nm frissit a norton 360 bol csak trialvan most mi a frászt rakjak fel ami ingyen van???
  • Narxis
    Ha izgalmat akartok akkor netezzetek SP nélküli XP-n, IE6-tal beépített tűzfallal. Utána tegyétek fel az istenített programokat. :)
  • kl24h
    Azert ajanlottam a Norman Malware Cleaner-t, mert en is lefuttattam a gepet a Malwarebyte's Antimalware-val, de nem latott semmit, viszont a Norman igen. Sot pl. a Superantispyware is a Malwarerebyte's utan meg szokott kapni valamit.
    Az A-SqaredAnti-Malware viszont nem ismerem, de az biztos, hogy valami nagyon jo cucc, mert az A-Sqared Free ismererem.
  • etele34
    Köszi a tippet de inkább mégsem.
    NIS mellet ha az A-SqaredAnti-Malware és a Malwarebytes' sem talál semmit egy ideje akkor (talán) mégis csak tiszta a gépem.
  • Doomista
  • kl24h
    Ezt a Norman Malware Cleaner-t lefuttadhatod, epp a napokban futtattam le a gepem es kapott valamit, amit az Avira nem vett eszre.

Lehet olyan dolgot kap, amit a NIS nem vett eszre, csak vigyazz jarj ugy, mint en, hogy semmit nem jelez, de kozben speci dolgok bannak a gepben.
  • Puhos
    De csak a mézes!!!
  • BIZ0906
  • etele34
    Jövő héten itt vannak a vírusok keményen. Nyugat-európában már tarolnak szépen.
    A pályinka vajon írtja őket?
  • Doomista
  • etele34
    "Aranyos", "kedves", "drága" és fene azt a kárörvendő szmájlis mosolyodat @Möbiusz! Csak most van időm bővebben lereagálni a "segítő" válaszodat.
    ESS-t és NOD-ot használtam sokáig és a magad megnyugtatására gyorsan közlöm is, hogy még akkor sem tenném vissza, ha nem lenne más csak ez az egy létezne! Akkor inkább antivírus nélkül neteznék!
  • etele34
    Helló! Szia hoty vagyol?
    Nem vtted el a kedvem, sőt! Én nagyon is örülök, hoty a NIS ilyen tisztán tartja a gépemet. (el is várom!) AVIRA-ról ugye meg már eddig tudtuk, hogy ilyen.
    Csak már majd egy napja nem írt be senki és gondoltam valamivel fel kellene rázni a "népet".
  • Doomista
  • Doomista
    csak hogy elvegyem a kedved kicsit,mert a lekjobb spanom vagy :ADS
    avirával szint úgy...semmi nincs a gépen:) kezdem unni a dolgot...pedig elhiheted hogy benyalom azt a napi 100+ warez oldalt :D
  • Pianista
    megcsinálták faszájosra a ZA -t:) a norton gamer, gamer módban jobban ette a gépet mint a ZA gamer módban:) nem szaggat be a game:) igaz 48-50 megát eszik de ahozképest nem fogja a gameket:)
  • Narxis
  • etele34

Az volt előtte.
  • Möbiusz
    Én is éppen ezt akartam írni. De helyette tedd fel az ESS-t vagy a NOD-ot. Meglátod, hogy azonnal fognak találni.
    (ezt minden féle rossz indulat nélkül javaslom)
  • Pianista
    töröld NIS-t
  • etele34
    Please! Plesae! Valaki!!!
    48.-ik napja van fent a NIS 2009 és azóta sem az A-Squared Anti-Malware sem pedig a Malwarebytes' Anti-Malware nem talál semmit!! Még egy nyavalyás icike-picike cookie-t sem. Kezdem unni a dolgot. Mit csináljak?
  • Narxis
    Jaja. :D
  • L7wy
    El van szállva a gyerek