Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Tegyél fel egy nodot

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tegyél fel egy Avirát.
Narxis
Tegyél fel egy Avastot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
tegyél fel egy comodot
zyppy
Avira-m egy hét múlva lejár
Már csak megvenni lehet?

Majd írd be, hogy sikerült-e vagy nem.
Találtam még egy hasonlót. Hátha ez is kell. AppRemover

TopGun
Koszonom! ezekkel mar csak letudom szedni vegre.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Szia!

Itt van az AVG Remover.exe. Töltsd le és wint csökkentett módban indítsd el. Remélhetõleg mindent kitakarít. Nézd majd át utána még ezzel is a registryt. A free lite editiont töltsd le. Írd be (nagybetûkkel) AVG INTERNET SECURITY) és indítsd a keresést. Amit még talál azt töröld.

Itt van még egy megoldás ha szükség lenne rá.

TopGun
Koszontem tisztelettel, mindenkinek a segitseget, hozzaszolast.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Szia!

Én is hasonló védelmet használok már egy ideje. (de nem a teszt hatására váltottam)
Beszédesebb kicsit az a grafikon, ha a január-május közötti intervallumot nézed.

lck
Ennek a védelem tesztnek a hatására felraktam a Symantec Endpoint Protection 11 védelmet.
Eddig nagyon kedvezõek a tapasztalataim mind gépigény, mind hatékonyság szempontjából. Valaki használja rajtam kívül ? Tapasztalatok ?

gergely1991
ezzel vagy esetleg vedd fel a program mappáját a kivételek közé:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Revo uninstallerel szedd le, ingyenes cucc és AVG helyett használj pl. Avastot.

TopGun
Sziasztok! Van egy nagy problemam:jelenleg ez az AVG van a gepemen:AVG Internet Security 2011 x86_ es nem tudom uninstallalni, folyton hibaval elszall, mi a megoldas, hogy eglegesen le tudjam szedni a virus kergetot, legalabbis addig, amig egy programot feltelepitek? mert nem tudom kikapcsolni sehogy sem az AVG-t, marpedig ha fut, akkor nem enged ki a netre egy programot, aminek viszont kell a net feltetlen...

gergely1991
én nálam igen, de természetesen mindenki véleménye más és más:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
ez az összes infó? :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Igen, az én utasításomra.

gergely1991
igen valószínû FB spam:P

Csak spam keltõ oldal...nyugi!
gergely1991
és ebbõl kiderül hogy átirányít egy másik weboldalra:D

L7wy
És már tele is van a falam vele király XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

gergely1991

gergely1991
Lehet hogy az, arra nem is emlékszem pontosan, de másnál is ugyanez volt a baj(ugyanaz a szolgáltató):D
Kissé fura lenne ha egy antivírus program szolgáltató függõ legyen:DD

gergely1991
LOL:D

Ááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeee :D:D
Ez rosszabb mint a Furkóó. :DD
Melyik AVG? Nálam az AVG IS tökéletesen ment.

Doomista: van egy "Internetbiztonság Szoftver" (lásd az aláírásomban), ami nem szerepel a tesztek között <#pias><#pias><#pias><#pias> és jó védelmet nyújt. Keress utána a google.hu-val.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
gergely1991
na végre kicsivel elõrébb haladtunk:)
saját vélemény: eddig avast free 6.0+PC tools firewall plus 6.0 plus(ingyenes)
avg pedig nálam lehetetlenné tette a netemet:(

Aquir
és nem hivatalosan? Kinek mi mit nem fogott meg? :)

gergely1991
jelenleg nem rendelkezünk olyannal :)

Aquir
akkor olyat aki elég kicsi ahhoz hogy még nem tudták lefizetni :D

Inkább úgy fogalmaznék, hogy hivatalos lista alapján melyik antivírus fizette le jobban a "tesztet", hogy az elsõ helyezetet kapja meg a rank létrán. :D
Palinko
nekem bejön csak érdekelt mások véleménye is.
gergely1991
És ezek többnyire hamisítványok:)

L7wy
Rengeteg hivatalos lista van, különbözõ eredménnyel. Amiket figyelj az a HIPS és a Cloud mennyire erõs egy védelemben, jelenleg ezek érnek valamit...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

Aquir
Nah akkor: valami hivatalos lista alapján melyik a legjobb?

De ha olyan lesz mint a régebbi foxit readernél hogy nem lehetett a telepítésnél kilõni az ask toolbar telepítését aztán külön kellet uninstallálnom...akkor vér fog folyni!
Narxis
Próbáld ki, nincs ranklist. Ha csak ingyenes védelem jöhet szóba akkor biztos jó.

Narxis
Avira és Uniblue-ASK toolbar házasság

Az ingyenes verziót érinti. Mondjuk az vicces, hogy egész eddig az Ask toolbar-ra riasztott Avira, most, hogy Ask perkált egy kis pénzt, hogy az ingyenes verzióval települhessen máris kivették az adatbázisból. :) Nehéz igazságot tenni, én Avirával mindig is elnézõ voltam mert egyrészt adtak egy olyan ingyenes verziót a programjukból ami a legfontosabb elemeket tartalmazta, de ami igazán tetszett azok a 3 hónapos promo kulcsok. Nem tudom, hogy nekik hogyan vagy miért éri meg de a lényeg, hogy van/volt.

Most az ingyenes verzió elvileg megkapja a webvédelmet is ha a user telepíti a toolbart.

Palinko
comodo jó? van valami ranklist?
Narxis
Kizárt. XD

De én jobban. xD
Narxis
Én tudom. :)

Hát akkor ki ??
gergely1991
Azt sose tudhatod:)

Én is interneteztem antivírus nélkül, nem Narxis az elsõ, sem én.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Úgy látszik vannak nálad profibbak is. Ez van. Bánatod fojtsd az alkoholba. :-(
Narxis
Mert én annyira profi szakértõ vagyok már, hogy nincs rá szükségem, yeah.