Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Melyik keresés mennyi idõt vett igénybe?
szal igen,a spyware doctor szrtm hatékonyabb,gyorsabb,és frissiteni lehet rendesen,nem ugy mint counterspynél.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASDASDASDASDASD
amugysem probáltam volna ki
"AVK 2008 uses the Avast and Kaspersky scan engines
AVK 2009 uses the Avast and BitDefender scan engines"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nálatok is így van ?
Tegnap volt egy nagy tisztogatásom a kolléganõm gyerekének a gépén. (13 éves). Hihetetlen, hogy mennyi szemetet találtam. Kezdõdött azzal a tisztogatás, hogy a NOD és a Counter Spy lefuttatása csökkentett módban. Ezek vannak telepítve a gépre, fizetõsek. Semmi, azaz néhány cookie a CS-nél. Na felraktam a Spyware Dokit, de ez sem talált csak néhány ártalmatlan cookit még. Itt már kicsit kezdett gyanús lenni a dolog, hogy hogyan jelzik ezek tisztának a gépet amikor nem az, mert láthatóan furán és fertõzött gyanúsan viselkedik. Jött a Panda, majd az avira már a végén. Itt is nulla találatok. No ekkor már kezdett kirajzolódni egy XP újrarakásának a gondolata, amikor eszembe jutott a Malwarebites, hiszen én is használom. Na gyorsan feltettem és lefuttattam. Mondanom sem kell, hogy valami negyven körüli találata lett egybõl. Agent módosulatok, aztán ilyen érdekes nevûek, hogy trojan-zlob.media-codec vagy mi, ha jól emlékszem, meg még downloaderek is szépen. A többit meg sem jegyeztem. Ezek után még ráküldtem a PrevX-et is, mert virtumonde fertõzéses gyanúm is volt még, hogy az is van/lehet még a gépen. Hát le is szedett még ebbõl is vagy hatot a PrevX. Na ezek után vissza javult a gép és újra normálisan mûködik. Mind ez alig hat órámba került a fene vinné el. Ezek után (halkan) megkérdezném, hogy szerintetek a telepített CounterSpy mi a jófenét csinál, ha nem vette ezeket a (kémeket)észre? A NOD szerintem nem is bûnös ebben, mert ezek mind egytõl egyig kémprogramok és a NOD viszont igazból meg inkább antivírus.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
áh...rég ellenöriztem...de azért bemászkált pár db 😄
avira,spy doki,counterspy,tiszitás,minden megvolt,csak ezek voltak fent,leirva,tisztitva,nincs gond.
youtubeos linket megnyitsz amit a barátaid küldenek? vagy ahhhoz is már barátnõ kell?
FF-re vannak a legjobb cuccosok,ha akarsz rendes biztonságot böngészöböl,ne számits FF-n kivül másra...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Spyware dokit futattam de csak egy low tracingcookiet talált.
Mivel próbálkozzak?
Help plz.
Trustworthiness
Vendor reliability
Privacy
Child Safety
ha az oldal piros értékelést kap,jelezni fog azonnal,és nem enged rá az oldalra,választanod kell hogy továbblépsz,etc.télleg jó...rengetegen fenntvannak,rengeteg rossz indulatu link jön,szal télleg eddig csak 100%s jó tapasztalatom van. mcafee siteadvisor meg inkább google keresélnél jó.ez a WOT marad mig élek !
Doom: Oké..