Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Comodo minden tûzfal mestere! Nincs nála jobb, csak rosszabb. Ébredjetek fel vak felhasználók!<#hehe>
zoltan tudok gratulálni a vaklik-adhoz... vagy 10 perce ezen röhögök😄
<#eljen>

Doomista
látom kockulsz megint.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
slime001, nincs mit. xÐ

Doomista
smile ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Légyszíves vegyél erõt magadon és próbáld leírni normálisan a nevemet! Köszönöm.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
erre valo a sg privátüzenet 😄 csörögj rám és átdobom,ha felraktad az avirát stb.

matyi0323
azt majd megköszöngetném😄 habár még nincs msn.. de dolgozom rajta😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
a comodot nem ismemrem... aza vira-t meg már használtam, mint vírusírtó így maradok még ennél😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Doomista
nm 😉
ajánlom smiley beállitásait,nálam legalábbis megvannak a képek rarban,ha smiley akarja,átdobom neked,vagy ö átdobja.igy nagyobb a védelem,frissités is bevan állitva,etc 😄 szal jó énis az ö beállitásaival tolom 😄

matyi0323
köszi szépen😊 " gyorsan" leszedek egy sp3-t aztán meglátjuk hogy mûködik😄 de köszi linket😊 majd sikítok, ha nem jó😄 ha meg jó lesz akkor mégegyszer (elõre is) köszi!!

Doomista
nem

Met
az Avira tûzfala jobb mint a Comodo?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
és néha gyorsabban leszedi más oldalrol mint a hiv. oldalrol.köszöntem ismét.

Doomista
nem.
én olyan oldalt adtam,ami 100%san megbizhato,nem pedig valami zolee.atw.hu szarságot...köszöntem.

mrzoltan
Vírusirtót sztem csak hivatalos oldalról szabad leszedni...
Doomista
key-t itt kapsz.
regisztrálsz,és leszeded a keyt.

mrzoltan
Itt van...
Doomista

Met
Én Comodo-t használok

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

matyi0323
nagyon szemét lennék, ha kérnék egy pontos dóónlóóód linket?😄😄 attól megköszönném, hogy szemét lennék..😄😛 kösssz!!!!

dragon11
Avira Premium Security Suite...

Doomista

slime001

matyi0323
Hello, Avira-t használok, msot raktam újra az xp-t aztán tudnátok meléé ajánlani valami jó tûzfalat?! esetleg egy link?😄😄 köszi szépen!!

<#sir><#eplus2><#nyes><#nyes><#sir><#eplus2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
Milyen érdekes, Nálam sose talál semmit..

Doomista
Nálam is frissült.

slime001
Nálam frissült. Talán lejárt a kulcsod.

slime001
Ha nem sikerült beállítani akkor:

Administration > Scheduler > Insert new job > update job > interval > beállítod 1 órára és bepipálod alul a 2 négyzetet

JoeFromHun
Nah jó de azért gondolom manuálisan ki kéne,hogy frissüljön. De úgy sem igazán akar.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
majd ha kihal az emberiség,akkor nem lesz 😊

slime001

Date: 29 Oct 2008
Time: 11:49 UTC+1

Az Avirában állítsd be, hogy óránként nézzen új frissítések után, mert alapból 24 óra van beállítva és ha lekésel róla akkor nem tölti le magától!

lck
Nincs új vírus. <#idiota>
JoeFromHun
Sziasztok!

Elnézést a láma kérdésért de nem tudja véletlen valaki,hogy mi az oka,hogy pár napja nem frissül az AVIRA?
A válaszokat köszönöm elõre is!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

slime001
Mindjárt gondoltam.

Doomista
tudom -.-"

slime001
Nem kell hozzá gratulálni. Egyik se kártevõ. A-squared-et bármilyen gépre rakod mindenhol talál valami spyware-t. Nálam szintén a windowsos számológépet titulálta vírusnak...

Doomista
direkt vagy véletlen ?
grat hozzájuk xD
nálam nem talált semmit a gépen egyik program sem xD
csak nekem sokat kell tisztitani a gépemet XFD

mrzoltan
Friss szerzeményeim:
dragon11
Nekem ugyan ilyen volt a másik gépen..

kösz, és a saját rendszerén belül??? mellesleg így se rossz
dragon11
Avast 4.8 PRO-val vagyok kb fél éve, de mindjá rakom felfele a kis09-et az a nodot is hazavágja;-)

<#hehe> De nem a teszt eredményekért, hogy én is (közbe)szóljak. Nagy különbség! <#ejnye1>
Én nagyon sokáig avastot használtam, de aztán idén év elején egy barátom (gyanútlanul) küldött nekem egy csatolt fájlt e-mailben. Ezt, jó szokásomhoz híven minden esetben ellenõriztetem a megnyitás elõtt az éppen gépen lévõ aktív antivírus programmal. Akkor az avast látta el a feladatot és nem jelzett semmit, így megbízva benne, hát megnyitottam a fájlt. Mondanom sem kell, hogy azonnal átrendezõdött Windowsom mert fertõzött volt az a csatolt fájl.
Nehezen, de rendet tettem és avast helyett felraktam a NOD-ot. (ez most nem reklám lesz!)
Átküldettem újra azt a fertõzött fájlt és a NOD már megnyitni sem engedte az e-mailt, mert azonnal sikoltozott és karanténba vágta az egészet. Na nekem ezért és ezek után nem kell az avast mert a heurisztikája (ha van olyanja egyáltalán) nem valami hatékony vagy inkább nulla.
És hát a NOD is ingyenes ha éppen úgy akarom. Tudjuk ezt itt a fórumon is.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
Nézzd meg jobban, járj utána. Igazat mondtam 😛

Doomista
nod fizet a sok reklámért, a másik kettö meg nem ,ennyi .

Ha a Ti logikátokat folytatom, akkor most - a tesztek állását figyelembe véve - kevesebb pénze volt az ESET-nek mint a másik kettõnek. <#eplus2><#nyes><#nyes><#nyes><#eplus2>
De ugye ez nem igaz? Csak a NOD fizet az már csak olyan. A másik kettõ nem? Ha ...

mrzoltan
Azt drágábban adják....
Annyit nem ér az egész teszt.
Doomista
100%-ost sosem fogunk látni,hisztek e nekem ? aSDsadASDSADS

mrzoltan
HeadShoot<#violent>