Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zoltan tudok gratulálni a vaklik-adhoz... vagy 10 perce ezen röhögök😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA - \"More than security.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ajánlom smiley beállitásait,nálam legalábbis megvannak a képek rarban,ha smiley akarja,átdobom neked,vagy ö átdobja.igy nagyobb a védelem,frissités is bevan állitva,etc 😄 szal jó énis az ö beállitásaival tolom 😄
én olyan oldalt adtam,ami 100%san megbizhato,nem pedig valami zolee.atw.hu szarságot...köszöntem.
regisztrálsz,és leszeded a keyt.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Administration > Scheduler > Insert new job > update job > interval > beállítod 1 órára és bepipálod alul a 2 négyzetet
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Date: 29 Oct 2008
Time: 11:49 UTC+1
Az Avirában állítsd be, hogy óránként nézzen új frissítések után, mert alapból 24 óra van beállítva és ha lekésel róla akkor nem tölti le magától!
Elnézést a láma kérdésért de nem tudja véletlen valaki,hogy mi az oka,hogy pár napja nem frissül az AVIRA?
A válaszokat köszönöm elõre is!
Üdv:JoE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
grat hozzájuk xD
nálam nem talált semmit a gépen egyik program sem xD
csak nekem sokat kell tisztitani a gépemet XFD
Én nagyon sokáig avastot használtam, de aztán idén év elején egy barátom (gyanútlanul) küldött nekem egy csatolt fájlt e-mailben. Ezt, jó szokásomhoz híven minden esetben ellenõriztetem a megnyitás elõtt az éppen gépen lévõ aktív antivírus programmal. Akkor az avast látta el a feladatot és nem jelzett semmit, így megbízva benne, hát megnyitottam a fájlt. Mondanom sem kell, hogy azonnal átrendezõdött Windowsom mert fertõzött volt az a csatolt fájl.
Nehezen, de rendet tettem és avast helyett felraktam a NOD-ot. (ez most nem reklám lesz!)
Átküldettem újra azt a fertõzött fájlt és a NOD már megnyitni sem engedte az e-mailt, mert azonnal sikoltozott és karanténba vágta az egészet. Na nekem ezért és ezek után nem kell az avast mert a heurisztikája (ha van olyanja egyáltalán) nem valami hatékony vagy inkább nulla.
És hát a NOD is ingyenes ha éppen úgy akarom. Tudjuk ezt itt a fórumon is.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
De ugye ez nem igaz? Csak a NOD fizet az már csak olyan. A másik kettõ nem? Ha ...