41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
  • gergely1991
    Nos lenne még 10 nap a próbaverzióból de a nod meggondolja magát és már mára járatta le a próba időszakot.Szerencsére egy kis trükkel időt nyerhetek amig egy másik vírusirtót keresek próbaútra...
  • lck #18880
    Tudom - csak arra gondoltam ha egyáltalán nem lenne belőle ingyenes, mindenki fel akarná törni és úgy használni.
  • kl24h
    A vedelem szempontjabol csak egy dologgal gyengebb a Pro verziotol: scriptek blokkolasa.
  • Doomista
    Akkor egészségetekre hozzá :D
  • lck #18877
    Nem fogja - nekem is az van.
    Szerintem ha nem lenne ingyenes - crack meg trial reset kellene hozzá, még sokkal többen használnák. :)
  • kl24h
    Azt, hogy avast! antivirust hasznalok?
    Lehet.
    Eddig az Avira mindig megoldotta a problemat, valamikor azt a rootkit-et, csak az avast! ismerte fel, visszatettem az APSS de nem oldotta meg, aztan manualisan inteztem el a feladatkezelovel (Task Manager).
  • Doomista
    Megfogod bánni.
  • kl24h
    Igen, ugy gondoltam egy idotol errefele, hogy kijelzem alairasban, hogy melyik antivirust hasznalom.
    Biztos eszrevetted, gondolom masok is.
  • kl24h
    es ha nem akarja frissiteni magat, akkor innen letoltheto es manualisan frissitheto.
  • Doomista
    Szóval most avast 4.8-as verzió Home Edition-t használsz.
  • kl24h
    Hat nem kapcsolta ki a gepet, csak ha en engedelyeztem.
    Nortont, csak egy fel napig hasznaltam mint tesztkent, de nem valt be.
    Annak idejen, csak az avast! vette eszre a rootkit-et, sem az Avira, sem a Norton, sem a Trend Micro.
  • Doomista
    Persze hogy észrevettem, hisz úgy állitottam be az Avirámat, hogy minden órában,percben keresse az új frissitéseket, és automatikusan töltse le, majd mutassa ablakban, hogy mennyi fájlt töltött le.
  • Polonic
    Kedves Doomista!
    Nem tudom észrevetted-e már, ha nem akkor egy fantasztikus hírt osztok meg veled. Van új adatbázis az avirához, elmondhatod, hogy van frissítése vasárnap is.

Kattints ide wazz
  • gergely1991

Akkor a 2.link
  • Doomista
  • gergely1991
    Eset toplista
    Az eset 5 legnagyobb fenyegetése az elmúlt 24 órában..
  • Doomista
  • etele34
    És Klikk 3.
  • etele34
    Klikk 1.
    és
    Klikk 2.
  • Coronita21
    kiszedtem a pipákat innen és egy picit javult a helyzet! köszi:)
  • gergely1991
    Egyszerüen tedd a kivitelekhez a iso fájltípust....
  • Apocalipto
    Hát igen, ez bizony azért van mert kaspersky ellenőrzi a fájlt. Próbáld meg vhol beállítani h iso-t, meg tömörített dolgokat ne vizsgáljon.

Vagy amíg másolod át kapcsold le a védelmet.
  • Coronita21
    Sziasztok:)
    Párnapja felraktam a kaspersky antivirus 2010-es változatát,azóta ha nagyobb fájlokat csomagolok ki vagy átmásolok az egyikmeghajtóról a másikra EZ történik.. valaki elárulná nekem hogy mi ennek az oka?:)
  • gergely1991
    Most veszem észre hogy lassan mindjárt lejár a nod32 (10nap)próbaverziója,majd eljön ideje hogy cserélnem kell....
  • Apocalipto
    Nekem egyszer sem kért újraindítást, pedig már fenntvan 1 hete...
  • Doomista
  • etele34
  • Doomista
    Csak mert a fiad vagyok, még nem jelenti azt, hogy jobban ismersz :D Apuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • etele34
    Dehogynem! Jobban mint azt gondolnád.

• Doomista
    Nem ismersz te engem. Te alkoholista.
  • etele34
    Szerintem azonnal váltana egy másik ingyenesre. Mondjuk avast!-ra. De lehet, hogy trialresetes NOD-ot használna.
  • Doomista
  • gergely1991
    Nézd meg hogy a nortonnál ki lehet-e jelölni azt hogy a frissítés esetén ne kapcsolja ki a géped(a nod esetében megoldható),de újraindítás(sajnos)szükséges ahhoz hogy a szoftver felismerje a friss adatbázist mely így rendesen működik tovább...
  • Doomista
    Khm...ha azt hallanám, hogy megszűnőben lenne, anyagi háttér miatt, akkor támogatnám őket, igy nem szűnne meg. Azaz nem fog megszűnni az Avira.
  • kl24h
    Most ujabban az nem tetszett a Nortonnal, hogy Live Update utan keri a gep ujrainditasat. Ha egy nap 2, 3, 4-szer frissitem, akkor annyiszor kell ujrainditani a gepet. Volt ugy is, hogy mikor sajat magat frissitette kitett egy ablakot, hogy inditsam ujra a gepet, mert az uj virsadatbazis betoltese megtortent.
  • kl24h
    Jo a reklam.
  • Apocalipto
    Be lehet állítani 1 percre jah, aminek a visszaszámlálása akkor indul ha nem nyúlsz az egérhez meg nem csinálsz semmit a gépen. Ott van a listában a live update is többek között.
  • kl24h
    Es ha megszunik az Avira?
  • etele34
    A 'Tétlenségi vizsgálat' nem arra értendő, hogy akkor ugrik neki a számítógéped vizsgálatának (teljes vagy gyors vizsgálattal) amikor nem érzékel gép használatot? Egy perctől fölfelé lehet beállítani a limit időt. A Frissítésre mintha nem vonatkozna ez a beállítás. De aztán lehet, hogy mégis mert én már nem emlékszem pontosan ilyen részletekre. Én ezen a területen mindent beállítást alapon hagytam ahogy bekonfigurálták a Symantec "gyárban".