41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    Ez csak neked csak most :D
  • L7wy
    Kaspersky reklám vagy mi a szösz
  • Centurius
    Lehet, hogy a legújabb fejlesztésű kétütemű dízel motor lesz az?
  • Apocalipto
    Lehet
  • etele34
    De milyet? Ez itt a kérdés.
  • etele34
    Én is hajtottam egyet évekig. Szerettem is, de már nincsen meg mert sajnos egy bolti bevásárlás alkalmával ellopták.
  • L7wy
    Azt írják dualcore, két motort fejlesztenek saját maguk?
  • Apocalipto
    Nekünk van 3
  • etele34
    Azt már évek óta nem gyártják hehe...
  • Apocalipto

Amúgy saját fejlesztés.
  • lck #19512
    babetta
  • L7wy
    Milyen motorokat használ ez az IOBIT?
  • Narxis
    Vagy csak kell neki a pénz amit nyerni lehet ha valaki csinál az IObitnek a termékükről egy tesztet. :)
  • Pano
    Attól még a program marad olyan, amilyen. Sajnos.
    Amúgy most az új verziókba belekerült valami "grayware" kapcsoló vagy mi, amivel állítólag több ilyen kéretlen progit ismer fel.
    De fene tudja. Nem csak a motorra kéne gyúrni, mert maga a VB funkcionálisan még mindig a 2005-ös szinten jár, azóta nem volt benne újítás, csak a keresési motoron.
  • Doomista
    Természetesen ezt Narxis is tudja, és mi is, te is, csak éppen a fórumon lévő egy két felhasználó nem ért hozzá, és ezért állít baromságokat.
  • Apocalipto
    Kizárt...béta korában 6.000-es víruscsomagon teszteltem, valami 350-et ismert fel...lapozz vissza.
  • Doomista
    Nem jobb. Csak makkolt az iobit.
  • Narxis
    Lol, IObit jobb mint Avira? Link
  • Pianista
    állítólag "fórumrongálás" de hogy mi a sz*rért azt nem tudom...
  • Apocalipto
    Vajon mi lehet...-.-"

Látom kaptál elakadásjelzőt :D
  • bertino
  • Pianista
    kiderült hogy micsoda ez: Norton Trial Reset...
  • Apocalipto
    Ez egy nagyon szép és off mentes hozzászólás volt. Grat, tudsz te ha akarsz!

Amúgy ez a VirusBuster hogy is van? régen mintha lett volna ingyenes változata, már nincsen?
  • Doomista
    Figyel már ide...Mond meg nekem, mi értelme van egy ilyen jellegű tesztet végrehajtanod ?

Miért kérdezem ezt ? Csak azért, mert ha az embernek egy csöppnyi esze van, akkor rájön, hogy túl sok mindentől függ, túl sok a tény, hogy egy antivírus szoftver hogy fut egy bizonyos felhasználó által feltelepített és felépített rendszeren.

Ugyebár alapból rengeteg embernek más konfigja van...biztos vagyok benne, hogy például ebben a topikban alapból nincs senkinek olyan gépkonfigja, mint neked...ez máris egy tényező.
    A másik az, hogy egy adott antivírus szoftver, vegyük most a NOD antivírust, nem reagál minden rendszerre ugyan úgy. Ezzel azt akarom mondani neked, hogy valamelyik embernek hiába jó a gépe, nagy a ram, sok a memóriája, mégis az az érdekes, hogy az egyik embernél belassítja a internetet, belassítja a rendszerét, míg a másik embernél meg nem. És ez több antivírusnál van így. Az egyik leszedte a NOD antivírus szoftvert, mert belassította a gépet, felrakta az Avirát [ezek is csak egy példák], és az már nem lassította a rendszert...valakinek fordítva volt ez...csomó példa volt ebben a topikban erről, míg te nem voltál.
    Nekem ez a véleményem erről...köszöntem.
  • Doomista
    Megújult a virusbuster oldala. Click
  • gergely1991
    Ja de ez csak egy gyors teszt volt, de idő kell a normálishoz....
  • RBJ
    vituális gépen tesztelni és arról eredményt mondani egy nagy baromság.
  • Doomista
    Akkor miért írtál baromságot ?
  • gergely1991
    Gondoltam hogy ezt fogod mondani..
  • Doomista
    Max ha dupla annyi MB van...256 MB? Ne csodálkozz semmin...
  • Doomista
    Ezaz, hogy nem kis eltéréssel.
  • gergely1991
    Majd lesz éles rendszeren is, de szerintem (egy kis eltéréssel) ugyan az lesz majd a válasz...
  • Doomista
    loool :D A lefele mutató hüvelykujj helyett felfele mutatót akartam, rossz szmájlira kattintottam XD
  • Doomista
    Virtuális rendszeren ne csodálkozz....istenem, te rosszabbul teszteltél, mint az maosuntec.
  • josi
    szóval ki gúnyolsz:(..ezt nem vártam tőled.
  • gergely1991
    Mennyire lassítja le a gépteljesítményét számomra a antivírusok:
    1.Avira-free(érdekes módon)
    2.Nod32(legújabb,jelenlegi)
    3.avast(Personal free változat)
    4.Kis2010
    Ez csak egy saját vélemény.Virtual rendszeren(256MB) tesztelve.Máshol más eredmény alakulhat ki....
    Az utolsó 2-nél nem sokat kellet gondolkodnom.Mivel az egyiknél elégé lefagyhatott(vagy nem válaszolt a rendszer).
  • Doomista
  • josi
    És csak ez megy , nem vagyok dragon, etele:)
  • Doomista
    Azt a mindenit neki :O
  • Narxis
    :O