41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Én windows gebaszra gyanakodnék, nem vírusra. -
Az a windows szerves része, ha sok host file fut azt több program hívja meg, nem feltétlen vírusfertőzésre utal. Épp ezért szeretik magukat elnevezni annak a vírusok, mert sok lehet belőlük. -
Haveromnak a gépén 5schost fájl van a 8 helyett.. lefutott avira, nod, spyware terminátor és ad-aware.. tiszt a gépe.
Viszont ha egy folyamat elindul, a CPU használat 100%ra terhelődik és megáll a gépe, tehát befagy pár mpre.
vlkinek vlmi 5let? -
Puhos #23483 De a programok már régen nincsenek a gépen, így nem is tudom azokat megkeresni. -
Amit a Hijack kilistáz azt megkeresed és arra szintén jobb klikk. Másmilyen Unlockeres ablakot fogsz látni majd ekkor. Abban az ablakban alul kiválasztod a műveletnél, hogy Törlés majd rákattintasz az ablakban lévő fájlra kék legyen és alul ezután a Feloldás. Leszedi biztos lehetsz benne. -
Puhos #23481 Ok. megvan, csak akkor hogy tudok ezzel a programmal fixálni, olyan fájlbejegyzéseket amik már nincsenek a gépen, de a Hijackthis kilistázza.
#23460 -
Ejnye máá naháthát ...
Jobb egérgombbal rákattintasz és egy ilyen felugró ablakot kel látnod. Kép. -
a nod mióta nincs a vt-n? vagy csak ha az unlokert vizsgálja? -
Coronita21 #23478 #23476 -
Puhos #23477 OK. Köszi, csak nem tudom, hogy miért nem indul el a program?
-
Persze mert ez egy jobb egérgombos segédprogram. Kattints rá valamire amit le akarsz törölni a jobb egérgombbal és a felugró ablakban ott kell lennie a lehetőségek között az Unlockernek is. -
Coronita21 #23475 Pont erről volt szó multkor a CHIP újságban, hogy a Nod riaszt az unlockerre amit a chip oldalról akart letölteni a gyereke, ezt megirta nekik levélben és EZ volt a válasza a CHIP szerkesztőségének. -
Puhos #23474 Az Ipon.hu-ról az 1.8.8-as verziót, felraktam, a jobb oldalon van egy varázspálca, de a program nem indul. -
Hello.
A gépem egyfolytában vírust jelent (trójai), amit sajnos csak a karanténba tud elhelyezni... :S
Viszont ezt a fájlt jelöli meg mindig forrásként:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
Nem merem letörölni ... hogyan tudnám megtisztítani?
Amúgy NOD32 van a gépemen, de az nem tud vele mit kezdeni. :S
Köszi előre is. -
Hopp, a NOD nem szerepel a VT listán...Akkor azért 0/34...Nem szóltam.
Innen -
O.o szép idő :D, hol tudom letölteni a programot, ami megnézi, mennyi idő alatt tölti be a windowst?)
-
Hol milyen verziót töltöttél le ?
VT
-
Puhos #23469 Köszi, akkor letöltöm, és megpróbálom azzal. -
Würth #23468 Látszik , hogy nem lassít az Avira . :-)
-
False riasztás, gratulálok. -
Puhos #23466 Az Unlcoker-t nem tudom letölteni, mert az ESS4 riaszt rá. Módosult Win32/Adware.ADON kéretlen alkalmazást ír. Mi ez? -
Stomu Yamastha és Doomista, nagyon szépen ksözönöm a gyors reagálásotokat :)! Megpróbálom , ahogy mondtátok, majd visszajelzek:) -
a Panda nak vannak dijjai egyáltalán ? nézem az oldalukat de sehol nem látok még valami ajánlást senkitől vagy akármilyen tesztdijat stb.
Nem mintha akarnék valamit a pandával. csak nosztalgia az elso antivirus védelmem mikor először géphez ultem a panda volt. -
Huh mennyi folyamat van :D
Hát akkor unlocker programot próbáld meg...ezeket a file missingeket le kellene szedni a hijackthisnek, mert erre is van kitalálva. -
Puhos #23462 Nem is sok, láttam már az enyémnél sokkal több dolgot is az asztalon. -
hu mennyi cuccod van :D -
Puhos #23460 Tessék.
-
Nekem is volt már, hogy így nem tudtam leszedni a Hijackkal aztán Unlocker megoldotta. -
Akkor te is tudod, hogy ez mit jelent! De ha mégse, akkor leírom.:
Nem tudod törölni ezeket a bejegyzéseket.
Szabad tudni, mi az a 2 bejegyzés, amit törölni óhajtasz ?
-
Puhos #23457 Megcsináltam, újraindítottam, de mind a két bejegyzés ottmaradt! -
Ez érthető, én se értek vele egyet...
Nekem 2+ éve ment a Windowsom, míg újra raktam, e 2 év alatt sok program töltögetés, meg sok munka folyamán egy két kisebb hiba felmerült, na meg néha jó frissen kezdeni :D Megfelelő védelem + karbantartás esetén a windows el él akármeddig. Na meg főleg, hogy most már a Win7 a nyerő, az meg sokkal stabilabb rendszer mint az utódjai...
Na meg erre is való a rendszer lementés...norton ghost,returnil,acronis true image...és 10 év alatt se kell újrarakni a windowst... -
Puhos #23455 Nem, ugyanis a gép nem kérte! Ha ez a megoldás akkor mindjárt megpróbálom! -
Figyelek persze. Ezért vagyok.
De meg ez milyen?
Másik fórumból tallózva, az előbb olvastam:
Bármelyik védelmi összeállításnál (!!!) be lehet szedni komoly trójaikat, de le lehet őket szedni, emelett még évente legalább egyszer jó ha partícionál is az ember, sajnos.
Három éve az eredeti Windows megy nálam és eddig még egyszer sem kellett újra raknom. -
Jóreggelt!
Újraindítottad a rendszert a fixálás után ?
-
Puhos #23452 Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Hijackthis-el csinálok egy keresést, és a keresés végén van két bejegyzés amit szeretnék fixálni. Ki is jelölöm a két programot, de hiába fixálom az újabb keresés alkalmával ismét ott van mind a kettő. A futó folyamatok között nincsenek, illetve a gépen sincs egyik sem. Miért van ez? Hogy tudom megoldani a fixálást?
Remélem érthető voltam, köszönöm a segítséget! -
Ja igen, látom figyelsz. 

Először a normál rendszert kell kitisztítani, aztán a pendrivek egyszerűek, jobb klikk az ikonjukra és ugyan úgy rálehet engedni az antivírus szoftvereket, vagy a programban kiválasztani a pendrive meghajtót. De ezt még úgy is meg lehet oldani, hogy kimenti az illető a fontos adatokat...mert ugye nyilván word dokumentumokkal van teli meg egyébbel, amiket nem hiszem hogy megfertőzne egy vírus ebben az esetben, és akkor rá nyomni egy formázást...persze vannak olyan vírusok, amik megfertőzik a word dokumentumokat, mint például a Dizan.D vagy az Antiprod, de általában e-mail útján kaphatjuk meg őket, na meg pendriven még kevesebb az esély erre... -
Coronita21 #23450 ez nem jóóó
restart után elkezd méricskélni és amikor az összegző ablaknak kéne jönnie bezárodik automatikusan
-
De ami fontos még, hogy a Rendszer-visszaállítás kikapcsolása után okvetlenül kell egy újraindítás mert csak ekkor lép életbe a változtatás. Utána jöhet a tisztogatás. -
Nyilván azért jöttek vissza, mert nincs kikapcsolva a rendszer visszaállítás...Start-Sajátgép-Jobb klikk-Tulajdonságok-A rendszer vissza állítása-A rendszer visszaállítás kikapcsolása.
Aztán futtassad le csökkentett módba az Avastot és a Malwarebytest.
Hijackthis programot letöltöd, csinálsz scant, a log fájl
ide feltöltöd, átnézem, és törlöd azaz fixeled ami nem oda való. Eléggé jó az Avast+Malwarebytes combó...de ők is hibázhatnak...egy Avira AntiVirt meg superantispywaret+asquaredet még lehet le kellene futtatnod.
-
savior #23447 nekem ennyi:
Tessék.