41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• simon7012
    Kösz már ezt is tudom...
  • me and a monkey
    Laptop, 460 Euro, 123ezer Ft. (Szlovákiában)
    ASUS K50AB
  • Doomista
    Nem hiszem, hogy be lehet beállítani azt, hogy Avirával scannolja le msn-n az elküldött és fogadott fájlokat. Legalábbis én megsúgom, hogy végig próbáltam minden komponenst, de az msn csúnyán reagált rá, így maradt az alap msn vírusirtó.

• simon7012
    Sziasztok az msn-n ha beállítom,hogy avira vizsgálja melyik komponenst kell választani?
    Tudja valaki?
  • Doomista
    Na meg szerintem senki sem vágja...De ismét csak én merem leírni a gyengeségemet, gyáva nép :P [ittas már, ne foglalkozzatok vele]
  • Doomista
    Nem vágom mit mondasz...Rescue Disc ? Az mi ? Googlen semmi róla...
  • balcsi70
    Valaki tud valamit a #23505 -re??? köszönöm.
  • Coronita21
    doom! azhelyett, hogy a hétvégén feltelepitetted volna a windows 7-et, fogadjuk, hogy bebasztál és így jártál
  • qetuol
    ha megvetted, akkor az angol verziót is letöltheted, gondolom a nyelv nem akadály :), az jól fog működni. én is inkább mindenből az angolt használom ha lehet válsztani aa nyelvek közt
  • Doomista
    Nem kellene annyit offolnod :s
    Inkább nézd azt a hülye meccset :D
    4 éve megvan azért az szép...az enyém 2 évig se bírta.
  • Würth
    Na elég az Offolásomból .
  • Würth
    Ahhoz képest hogy majd 4 éves , XP repül rajta az Avirával .
  • Doomista
    Ha Avira megy rajta rendesen, akkor meg is van a lényeg, és meg van az a laptop, amire szükséged van.
  • Würth
    Azok kicsit drágák . :-)

- Már nem igen játszok PC-n , azért is van notebook itthon , este nyugodtan mehet a torrent , nem hallom a gépet .
  • Würth
    Na léptem meccset nézni , pápá .
  • Doomista
    Otthoni PC mellet döntök, ha sok mindenre akarod használni, mert az sokáig bírja...Egy játékos laptopnak én is örülnék :D! 1. 2.
  • Würth
    Persze , de inni azért kell az embernek , mert különben megszomjazunk .
  • Würth
    150-160 ezer FT-ért már lehet monitorral együtt normális PC-t venni , vagy egy új laptopot , de jelenleg nincs annyim rá . :-|
  • Doomista
    Nem kellene annyit piára költened :S :S :S
  • Würth
    A pénz .
  • Doomista
    Vegyél normális gépet Win7 alá :-| Mi tart vissza?
  • Würth
    Persze , hogy a buli . :-)

Én még maradok az XP mellett , míg nem lesz normális gépem WIN7 alá . :-|
  • Doomista
    Áh, nem akarok most a acronis true imagevel játszani, mert úgy is nem sokára váltok Win7re, akkor minek mentsem le az XP rendszert, nem?
    Bár igaz e hétvégére ígértem, hogy átváltok, de a buli az első :(
  • Würth
    Jól van , gondoltam hogy virtuális gépen nyomod .
  • Doomista
    Ki mondta, hogy az Avira mellet megy ez ? :D
    Védelem nélküli rendszeren megy :D
    Ennyire hülyének ne nézz
  • Würth
  • Doomista
    Amúgy hogy vagy, etele ?
    Hogy hogy nem az etele felhasználóneveddel írsz ide ? Feltörték?
  • Würth
    De jó neked , nálam nem történik ezzel az Avirával semmi . Na majd nézek Inter meccset . :)
  • Doomista
    Én most el vagyok ezzel a 5 rogue programmal, ami a rendszeremen fexik, és percenként dobja a sok féle hibaüzenetet, figyelem felhívást, egyéb ablakot ^^ Az 54 db folyamatról, ami a feladatkezelőbe fut, nem is beszélve...már nem 100%-n van a CPU, hanem 150%-n :D
  • Würth
    Üzeneted ment .
  • Doomista
    Nyilván vicc volt, ezért is reagáltam úgy, de akkor is leírom, hogy ő nem etele :D

Futtass le egy boot vírust védelem nélkül, kedves Würth, és el leszel egy ideig vele ^^

• Würth
    Bezony .
  • Doomista
    lol
  • Würth
    Etele barátom , mért váltottál nevet ?

Komolyan mondom , ha megunom az Avirát , kipróbálom ezt a NIS 2010 - t , mert a NAV nálam nem csinált ilyen dolgokat , még a magyar verzió sem .
  • gergely1991
    Háát igen amikor egy vírusirtó elárulja magát...Eddig jó bizonyít a felhasználók számára és egy bug miatt elhajtja "egyes" felhasználókat.Arról nem is beszélve hogy aki nem ért az ilyesmikhez és a szakértő azt a vírusirtót ajánlja ami a jelenlegi verziója bug-os akkor úgy fogja ítélni hogy omg ilyen rossz a progi húúú aztán váltanak.Néha esélyt kell adnunk nekik.
  • Narxis
    lol
  • Doomista
    "Ebben valahol mi vásárlók is hibásak vagyunk, mert ugyanúgy megvesszük."

Már aki megveszi...mert én még sosem fizettem szoftverért, így meg is van oldva a dolog.
  • Pano
    Az már rég elveszett mindenhol. Túlságosan a profitról szól már a világ, hogy minél többet és többet, a minőség már másodlagos szempont lett. A név által használt köztudati pozíciót, "márkát" felhasználják. Ebben valahol mi vásárlók is hibásak vagyunk, mert ugyanúgy megvesszük és hagyjuk, hogy a sok marketinggel és egyéb eszközzel az orrunknál fogva megvezessenek. A durva az egészbe, hogy sokszor még tenni se tudsz ellene.
  • Stomu Yamastha
    Mi volt túlzás?
    Szerintem meg és főleg ilyen patinás és nagynevű, a piacon húzó neveknek tartott szoftvergyártóknak oda kelle figyelniük az ilyen malőrökre, hogy lehetőleg minél kevesbb legyen belőle. Nem jó példa mutatás.
    De lassan leáldozóban az a világ úgy látom és kezdi elveszteni értékét az, amit régebben még úgy hívtak, hogy a szakma becsülete.
  • Pano
    Olyan programot senki nem fog fejleszteni, ami minden egyes környezetben hibamentesen fog futni, lehetetlenség.
    Attól ,hogy két ember mondjuk azonos hardware-t (amire az esély megint csekély) és Windowst használ, attól a működési környezetük lényegében eltér egymástól.