41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Avast csúnyán belefutott megint egy FP-be, rengeteg legális programot érintett, de gyorsan kijavították, vizsgálják az okot: Link
  • Doomista
    Win32:Vitro: Link.
    AntiVir Avira nálam törölte, VT nem jól mutatja.
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1560

Nekem megvan...ha valakinek kel...PM ME.
  • Stomu Yamastha
    a-squared free. Beszélni nyelv mágyárt is.
  • Doomista
    Avira
    Kaspersky
    G-Data
    avast!
    és még sok más vírusirtó program.

• Coronita21
    G DATA
    Avira
    Kaspersky
  • Fülüke
    Tud valaki olyan programot mondani ami eltávolítja a malware és a rootkit-okat?
  • Stomu Yamastha
    Most, hogy mondod...
  • Könyvtáros
    Bocsánat.
  • Doomista
    De ez nem windows 7 topik :DD
  • Stomu Yamastha

Vót má....

• Doomista
    http://www.technet.hu/notebook/20091201/fekete_halalt_hozott_a_microsoft/
    http://biztonsagportal.hu/a-rejtelyes-fekete-halal.html
    http://biztonsagportal.hu/ketiranyu-webbiztonsag.html
  • Coronita21
    alb.exe, nem alg.exe :)
  • Krystalx
    sry ezt benéztem... most látom h az alb

• Krystalx
    az alg.exe ha a c:\windows\System32-ben van ,akkor a win xp beépített tűzfalának egy komponense...
    nincs véletlenül bekapcsolva az xp tűzfal is ? lehet h bekavar a kerio-nak.
  • Narxis
    Nem azon vitázunk. :D
  • Narxis
    Igen, én is. Azt az alb.exe-t töltse fel virustotalra.
  • gergely1991
    Biztosan támadás indítanak ellened ami épp megakadályozz:)
  • gergely1991
    Én nem, a másik segítségkérőről beszéltem vagyis véleményt kértem, az elöző hsz-be leírtam hogy melyikről...A képnél nem teljesen látni az elérési út vonalat..Lehet hogy narxis-nak van igaza...
  • simon7012
    A tűzfalam blokkol egy támadást állandóan az IP:169.254.119.242 címről.nem tudjátok mi lehet ez?
  • benkoszabi
    Gregory1991
    NARXIS

most akkor az én téves vagy nem téves riasztásomon "vitáztok", mármint hogy az-e vagy sem?
  • gergely1991
    huuhh félre ne értsd de én a #24461-es hsz-re gondoltam :D
  • Narxis
    Csak kíváncsi vagyok...elég nagy az esélye, hogy kártevő, de akkor is tudni akartam mely termékek detektálják.

Első körben ezzel próbálkoznék: Link
  • gergely1991
    Talán ezt úgy is kilehetne deríteni hogy:Fájl megkeresése, fájl kijelölése>helyi menü(jobb gomb lenyomása)>tulajdonságok>"Verzió" fülön ha a gyártó az akkor frissítés része lehet....
  • Narxis
    Töltsd fel virustotalra azt a fájlt.

http://www.virustotal.com/hu/
  • Narxis
    Téves riasztás, csak a registryben akar átállítani egy értéket. Nem vírus, ne foglalkozz vele.
  • gergely1991
    Nem hinném hogy az XP-része.(xp-d van?)
  • benkoszabi
    utánanéztem, van ahol azt olvastam róla, hogy nem gáz ez a dolog, mármint más is be kapta, nem kell aggódni miatta, a Prohardveren azt írták false positive....

mi az a false positive? éves riasztás? tehát semmi esetre se töröljem, mivel ez egy nem fertőzött fájl, csak "gyanú" a programnak?
  • Narxis
    Ignoráld, frissen telepített Windows-nál is jelez ilyet, nem vírus, beállítási "veszélyre" figyelmeztet.
  • Fülüke
    Üdvözlet!

Van nekem egy nagy problémám. Valami rámászott a gépemre, állandóan ezt írja ki: c:\windows\system32\alb.exe
    A kerio personal tűzfalam állandóan érzékeli:

És az avastom is, amivel állandóan letörlöm, de kb 5 másodperc múlva beriaszt megint. Ezt az üzenetet is nagy nehezen tudtam leírni, mert szinte képtelenség mást csinálni ez miatt.
    Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mivel tudnám eltávolítani?
  • gergely1991
    Ha jobban meg nézed/kielemzed a #24417-nél lévő mondatot akkor rá lehetne következtetni hogy ez egy magán vélemény nem buzdít arra hogy ezt használd.Mindenki kiválaszt egyet ha tetszik használja.Ennyi az egész.Nincs 100%-os védelem meg nem is lesz.Ezek is épphogy biztosítanak valamit,de nem a teljes biztonságot....
  • benkoszabi
    hali. Frissen telepített Win7-en a Malwarebytes 1.41 hibát észlelt, lefutattam egy scant, reméltem hogy vmi alkalmazásban vagy programban talált hibát, de sajnos nem..ezt dobta ki:
    [L:http://m.blog.hu/g4/g4mezone/skins/bunker/N%C3%A9vtelen.jpg][link][/L]

eszerint cseszhetem az egészet, vírust kaptam vhogy, fertőzött volt vmim, és csinálhatom előről az egészet, vagy téves? találkozott már vki ezzel?

A Win7-em 64bites Ultimate, "nem eredeti"...persze joggal lehet írni, hogy na ott a baj, hogy fertőzött volt a fájlt, de megvizsgáltam mielőtt feltelepítettem volna, nem talált semmit....
  • Bal0924
    Köszönöm ez válasz. Az igazi válasz!
  • Coronita21
  • Pano
    Nézd, igazából a "legjobb vírusirtó" vagy a "melyik a jobb" örök filozófiai kérdés marad.
    Előbb fogod matematikailag levezetni a bizonyítást az univerzumban fellelhető vízkészlet gyakoriságáról, mint ebben teljes állást foglalni.
    Nagyban függ a netezési szokásaidtól, hogy melyik termék adja a számodra megfelelővédelmet.
    Lehet, hogy olyanok a szokásaid a net használatba, hogy amiket általában beszívnak az emberek, vagy összetalálkoznak velük, azokkal te soha nem fogsz.
    Szóval a kulcsszó az empirikus tapasztalat alapján döntés.
  • Pano
    Apropó jut eszembe, a Vipre 4.0-ba be fog kerülni a sunbelt tűzfal (kerio) is.
  • Bal0924
    Igen az jó volt.
    De a 2010-es sem foglalja annyira a gépet. Ugyan olyan jónak tűnik mint a 2007...A 2008tól rossz volt, de ez jó(2010).
  • Pano
    Mert nem rossz.
  • Apocalipto
    Hah, az vicces lenne, nortonból az első értelmes verzió 2007-ben jött ki. Ami már nem fogta le a gépet mint az állat.

Sweet old times..

• Bal0924
    Mikor kezdték el szidni a Nortont? 2007-óta?