41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Látom, látom hogy próbálkozol, ez szép dolog, de hát én már adtam egy ötletet ez ügyben, csak hát a stílusod le sem szarta.
  • Doomista
    Logód viszont akkor sem változott semmit :F
  • Möbiusz
    Dehogynem mondtam és nagyon is sokat! Ha figyelmesebben nézed a hsz.-eimet akkor láthatod mi van alul mottóként.
  • Doomista
    Most aztán semmit mondtál :)
  • Möbiusz
    Szerintem meg az eszére fog hallgatni.
  • Apocalipto
    Köszi az elismerést :P
  • Szottar
    Köszi mindkettőtöknek a segítséget.
    Vipre marad néhány napig mert van hozzá 30 napos magazinos kódom így legalább kipróbálom ezt is. ESS majd megy vissza mert azt meg megvettem 1 évre.
  • Doomista
    A szívére hallgat.
  • Arkon
    Csatlakozom én is és megerősítem, hogy tiszta a rendszered 110%-ban (+1%)
    XP mellett ha csak a saját tűzfala van akkor a Vipre mellé tegyél fel valamit de az én véleményem az az, hogy szerintem tedd vissza az ESS-t. Vipre-ről elég vegyes benyomás alakult ki bennem, de ha gondold hagyd fent néhány napig. Legalább meglátod a különbséget a két program között. Nem az egyikben van tűzfal a másikban nincs tűzfalra értem.
    Szerkesztve:
    Na jól van ám! Közben látom, hogy ketten két teljesen ellenkezőt javasoltunk. Így most aztán hogy döntsön?
  • Doomista
    Hát ezaz, hogy de. Szerintem a Vipre is elég neked, ESS-t szedd le.
  • Szottar
    Köszönöm a segítséget.
    Kezdek megnyugodni lassan. Gondolom csak megtalálta volna valamelyik AV a scanok alatt ha lett volna mit megtalálniuk. Nem?
    Szerinted hagyjam pár napig ezt a Vipre-t vagy tegyem vissza az ESS-t?
  • Doomista
    Tiszta a rendszered, ez 110%, nincs trójai ahogy a másik fórumon mondták.
  • Szottar
    A-squared free állandóan fent van és a Malwarebytes is. Előbb ezeket elfelejtettem írni, hogy ez a kettőt is ráengedtem keresésre de ezek sem találtak semmit sem. Most fent hagyom ESS helyett egy kicsit a Vipre-t ha már van egy 1 hónapos kulcsom hozzá.
    Jó lesz egy kis összehasonlításnak legalább.
    És itt a log fájl:
    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 16:32:42, on 2009.12.09.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\sm56hlpr.exe
    C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
    C:\Program Files\Power Manager\PM.exe
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
    C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
    C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMSvc.exe
    C:\WINDOWS\system32\SearchIndexer.exe
    C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMTray.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMUI.exe
    C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.hu/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    F2 - REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\system32\userinit.exe
    O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
    O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
    O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [SMSERIAL] sm56hlpr.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [PowerManager] C:\Program Files\Power Manager\PM.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [High Definition Audio Property Page Shortcut] HDAShCut.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [SBAMTray] C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMTray.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O23 - Service: a-squared Free Service (a2free) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
    O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
    O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
    O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
    O23 - Service: VIPRE Antivirus + Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\VIPRE\SBAMSvc.exe

--
    End of file - 4899 bytes
  • Doomista
    Akkor töltsd le ezt, és ezt. <-- Hijackthistől kérjük a log fájlt.
  • gergely1991
    Furkó?
    Azzal biztos jelezz egy jó pár fájlra csak arra nem amire kéne

#24757 szerintem küld fel a virustotal-ra(gyors megoldás)
  • Szottar
    Köszi. ESS-t használok, de ma és éppen ez miatt leszedtem és egymás után lefuttattam a KAV-ot, avira-t, Vipre-t, avastot (boot időben) de egyik sem talált semmit sem. Azért kérdeztem mert másik fórumban egy valaki azt mondta erre, hogy trójai és töröljem, de nem olyan egyszerű a törlés sem mert nem engedi a Lomtárba tenni és attól félek, hogy kitörlök valamit amit hiányolni fog a windows.
  • Doomista
    Azt tudom írni, hogy valami antivírust le kellene szedni, és akkor megtudnál valami konkrétumot.
  • Szottar
    Szia!
    Esetleg a #24751-re? Tudsz mondani valamit?
  • Doomista
    De hát ha már a sör keserű, akkor mi lesz veled? Majd ha pinát nyalsz, akkor 5 másodperc után felszólalsz a csajnak, hogy nem nyalod ki továbbra, mert büdös mint a döglött tehénkuki...aztán majd nézelődhetsz, ha nem fog leszopni! Gondolkozz már ember! Persze, úgy egyszerű, hogy letöltöd a sexvilla 3D-t, és a monitort fogod nyalni! Ez mindenkinek menne!

#24740: avira: kamu, fake kommentek, serial ügyben meg nem jó helyen kapizsgáltál, annyira nem, hogy már EPIC FAIL.
    win tűzfal+malwarebytes elég lesz neked, ez tény, úgy is csak játszol.

#24743: használja azt a 2motorbenzinnélküliszrt senki :)

#24745: Pénz kiadni mi se adunk ki. Mármint az itteni userek 98%-a nem fizet antivírus szoftverért.
    A haverod ésszel tud nettezni, hát akkor itt az ideje, hogy megtanuld tőle amit meg kell, hogy te is úgy járj mint ő! Tanulj a mestertől!

#24748: Apocaliptonak elég az bőven, sőt szerintem neki elég lenne a Furkó Antivírus.
  • Szottar
    Bocsi néhány betű lemaradt előbb és ezért kicsit mosolyogtató egy-két mondatom de nem vagyok túl jó ilyenekben és most bennem is van az ideg egy kicsit.
  • Apocalipto
    Mondtam hogy a bétát tettem fel. Amúgy nem hiszem hogy ilyesmi előfordulna. Hogy kerülne az én gépemre trójai? Én ésszel netezek... ^^
  • Szottar
    Sziasztok!
    Másik fórumban is kérdeztem errőde csak egy valaki válaszolt és nem tudom mit tegyek. Utána kerestem és találtam azt is, hogy trójai meg azt is, hogy a windows része. Mit csináljak? Töröljem? Ha a Lomtárba akarom enni akkor a képen látható üzenetet kapom. Ha tényleg törölhető és nem kiabál a Windows érte akkor ráengedem az Unlockert. Azzal talán tudom törölni.
  • grebber
    Nem járok jobbad addig amíg ki nem tudom kapcsolni a tűzfal vagy micsoda részét!Ez legalább nem törli majd az eredeti game exéimet!
  • Pano
    Miért lenne beta? Nem beta!
    Ha csak nem az újat tette fel, a 4.0-át, mert az az. Ha a 3.1-et használja, akkor nem.
    Amúgy jelez crackre is, ha van benne valami.
  • gergely1991
    Ha még beta nem csoda...
    És mivan akkor ha trójait fogsz arra se fog riasztani mert crack-ként álcázta magát?
  • Arkon
    "...Deus venia delictum neque enim tu id quid nefas ..."
  • bojti
    Te mindent elhiszel amit a neten írnak ? Ha azt hiszed a Noddal jobban jártál nagyon tévedsz ...
  • grebber
    Hát gondolom nem viccből írta a kommetet akik írták.
    Mondjuk én a nodal sem voltam elégedett sokszor a procit 50%-ba behúzta amikor megörült.
    Meg az is számomra kudarc hogy egy teljes rendszerscan miatt kb nyaralni kell elmenni mert kivárhatatlan mire végezne!
    Annyira nem veszélyesek a vírusok hogy emiatt pénzt kéne kiadnom!

Haverom kb 3 éve vagy több only tűzfal és semmi fertőzés nem tudom hogy csinálja bár lehet ő csinálja jól!
  • Würth
    Lassítja a gépet? (esetleg meg is lehet venni) Megvan az év vicce...
  • simon7012
    Használja valaki a GDATA antivírust?
    Mi a tapasztalata vele?
  • Narxis
  • bertino
    pff...
  • grebber
    Avirának utánanéztem torrenten irták olyan ritka hozzá serail mint az állat meg mocskos mod lassitja a gépet.Szóval akkor jó lesz nekem a sima tűzfal Malwarebytessel azt kész!
  • Apocalipto
    Akkor meg vipre. Nekem még 1 crackre se jelzett :P
  • bertino
    hát ez télleg fail.
  • Narxis
    Avira még többet riaszt, tesomnál is jelez minden crackre.
  • Doomista
    Keserű? Nekem édes minta mályvacukor
  • Coronita21
    :D
  • grebber
    Sört azt a keserű lószart? Semmi alkoholt nem iszik semmi értelmét nem látom!
  • Doomista
    Nem értem mit szarozol, ahelyett hogy felraknád az Avirát, és semmi gondod nem lenne.

És igyál pár üveg sört.