41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Ma jutott a kezembe egy új Kaspersky-t "fullá tévő patcher" program, VT ;D
  • Doomista
    VT
  • Apocalipto
    Akkor lehet hogy ez még csak a bétában van benne.
  • RBJ
    hát én magyar vipre t használok abban nincs benne ez a usb opcio.
  • simon7012
    Nekem nem G-DATA!
  • Doomista
    Click

Másnak is jelez az antivírusa ?

A virus or unwanted program has been detected
    in the HTTP data on the requested page.
    Requested URL: http://antivirus.software.informer.com/download-antivirus-for-pendrive/
    Information Contains suspicious code HEUR/HTML.Malware
    Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.75
  • Doomista
    USB Drive Antivirus
    Mx One Antivirus
    Én ezeket ismerem, ezek valamennyire minőségiek...
    USB Drive Antivirus fizetős,
    itt letöltheted fullba.
    Mx One Antivirus meg ingyenes.
  • Andr0
    na ez már jólhangzik:) tudnál konkrétumot is mutatni?
  • Apocalipto
    Nemtom alapból be van e állítva, telepítés után én mindig átnyálazom a beállításokat.

Itt található az az opció:

Ha bedugok vmit akkor pedig ez jön fel:

• RBJ
    a kasperksy elvileg automatikus felteszi a kérdést kulso adathordozo csatlakozásakor , hogy teljes vagy gyors vizsgálatot akarunk e.
    de vipre nel most jelen nekem nem teszi fel a lehetőséget a keresésre.
    apocalipto valamit állítottál még rajta?
  • gergely1991
    Azon a jpg kívül még 2 exe is játszik szerepet forrás

Ezen a plugin(kiegészitő) dolgon elgondolkoztam és így egy kis kísérletezést csináltam...Na kb.: erre jutottam: kép1 kép2
  • Doomista
    Olyan antivirus nincs, ami zárolja a pendrivet, aztán lescannolja. Viszont külön programok vannak, amikkel lehet zárolni a pendrivet, jelszavazni.

Ezért is vannak olyan antivírusok, amiket pendrivere lehet telepíteni.

• Andr0
    igen igen megteszi, de nekem potn az lenne a lényeg hogy el is zárja, mert hét elején a pendrive-omról átjött pár cucc ugyan a kaspersky jelzett riasztott de baszki addigra már mindenhol volt:D(egy papír írószerben nyomtattam pendrive-ról és úgy tűnik hogy az ő gépük kicsit vírusos volt..o.0)
  • Doomista
    Az mindig lassú :DD
  • Arkon
    Nekem ezt dobja fel a KIS. Kicsit lassú ma a képfeltöltés.

http://images.netbag.hu/20091227/13415013647.jpg
  • simon7012
    A weblap zárolva!
    G Data AntiVirus 2010 a hozzáférést ezen a weblapon megtagadta.
    Az oldal fertőzött kódot tartalmaz: Trojan.JS.Iframe.ADL (Engine A), HTML:Iframe-gen (Engine B).
  • Arkon
    Köszi.

További szép napot.

Köszönöm Narxis.
  • Narxis
    Frissítésnél látod az időbélyegzőket a kategóriáknál, általában az adathalász oldalak adatbázisát frissíti gyakran.
  • Apocalipto
    Külső adathordozó csatlakoztatásakor Vipre is felteszi a kérdést, hogy átszkennelje e.
  • Doomista
    Legtöbb antivírus, legalábbis a legjobbakban be lehet azt állítani/ütemezni, vagy alapból be van a programban állítva/ütemezve az, hogy ha csatlakozik egy külső meghajtó a rendszerhez, azt ellenőrzi, de nem zárja le. Legalábbis az Avira, az én beállításaimmal,ha egy pendrivet vagy külső wincsesztert csatlakoztatok, azonnal elkezdi a tartalmát átscannolni, ezért is kell kilőnöm a programot, mikor egy vírusokkal teli külső wincesztert csatlakoztatok a rendszeremhez.
  • Doomista
    Warning
    In order not to compromise your security, this page will not be accessed

A virus or unwanted program has been detected
    in the HTTP data on the requested page.
    Requested URL: http://a.deviantart.net/avatars/a/m/amy0121.jpg
    Information Contains recognition pattern of the HTML/Infected.WebPage.Gen HTML script virus
    Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.75
  • Andr0
    tudtok vmi olyan kiegészítő progiról ami ha csatlakoztatsz a gépedhez egy pendrive-ot előszőr elzárja a géptől aztán átnézeti a vírusírtóddal és csak utánan enged hozzáférést?
  • Arkon
    Én visszaállítottam most 30 perce. Az is elég lesz gondolom. De az azért érdekes, hogy ha (saccperkábé) max. 2 óránként ad ki a Kaspersky mindig egy újabb időbélyeges szignatura adatbázist, akkor az általam beállított 10 percenkénti lehúzáskor miket szed le mégis, amik rendre 100 Kb felett vannak mindig. Ugyan azokat nem tölti le többször is az is biztos.

Más: megnéznéd mit lép erre az AVIRA?

http://a.deviantart.net/avatars/a/m/amy0121.jpg

(másik fórumon találtam előbb) Fertőzött a képfájl, NIS szerint csk az oldal maga fertőzött a képek nem, (ez gyenge védekezés a részéről szerintem) de Kaspersky nálam is jelzett rá azonnal és tiltotta is. És nem az oldalt!
    Köszi.
  • Doomista
    VT
    VT2
    VT3
    VT4
  • Met
    Egyáltalán nem biztos, hogy lány :)

Nem kötekszek....
  • Doomista
    Használtam a Zone Alarm Forcefieldet...védelemként elnyerte a tetszésemet a program iránt, de sajnos érezhetően lelassult miatta a Firefox böngészőm, és mivel nekem nem kell + védelem, mert ott az Avira WebGuardja, és van eszem az internetezéshez, így uninstallálásra került. Szerintem neked felesleges lenne ez a program, de nem beszéllek rá semmire.

• Doomista
    Én 1 órára állítottam Avirában a frissítési ütemezést.

• Arkon
    VIPRE-t itt nézheted meg.

http://www.sunbeltsecurity.com/Submit.aspx?type=submitThreat&cs=CBC13D0C3CD1A677D45D4A0825C756EA

Sajna csak így tudom, mert közvetlen linket a 30 napos időkorlát miatt még nem tudok betenni.

Kaspersky max. 2 óránként ad ki egy újabb időbélyeges szignatura adatbázist, de inkább jellemző rájuk a kevesebb mint 2 órás időintervallum.
  • RBJ
    szerintem hiába állítod állandóan minél rövidebb időre a fríssitési periódust nem sokat érsz velem mondjuk ha 2-3 óránként jön új adatbázis.
    vipre legújabb adatbázisának számára és idejére lennék kíváncsi .
    találtam valami patch ot de még nem láttam fríssiteni ma a vipre t.
  • Arkon
    Nálam a KIS-ben a frissítési ütemezés a kezdetektől úgy van beállítva, hogy 10 percenként húzza le a frissítéseket. Ebben a két napos ünnepben reggeltől estig be voltam kapcsolva (sajnos dolgoznom is kellett) és ezek a frissítések mindig 100-200 Kb-os nagyságrendűek voltak, de volt köztük ebbn a két napban néhány ennél nagyobb, közel 1 Mb-os is.
    Még egyszer jelzem, hogy minden 10 percben frissít! Kaspersky-ék láthatóan nem nagyon pihentek az ünnepek alatt.(sem)

• Coronita21
    félreértés ne essék, nem sértegetni akarlak csak szerintem nem mindennapi (nekem legalábbis szokatlan), hogy egy lány legnagyobb gondját az meríti ki, hogy a bitdefender bugos és, hogy szombat éjjel youtube-os videókat nézeget a forcefield-ről. nem ismerek ilyen hölgyet akinek úgymond ez a hobbija de mégcsak nemis hallottam hasonloról sem. persze ez nem azt jelenti, hogy nemis léteznek ilyen lányok, csak engem meglepett:)
  • Coronita21
    furcsa, hogy lány létedre az ilyen dolgok érdekelnek.
  • Krystalx
    ha G Data-nál bezavart ,akkor fel sem merem tenni a Bitdefender mellé.az utóbbi időben, amiket művel...a folyamatos bugok javítása nem jött nekik össze és azóta (kb 2 hónapja) már szinte minden frissítéskor 1 percig nem lehet a gépen semmit csinálni.csak tekeri a vinyót , szürke lesz a kis jele és nem tudom mit csinál addig. több Mb-os frissítésnél még megérteném na de pár kbyte-nál ez vicc... alapon óránként frissít, most elegem lett és 6 órára állítottam :)remélem javítják, vagy cserélem a fenébe. drukkolok a 10-es Avirának ,hogy erős legyen a felismerése és a tudása.(számomra is),de lehet h még életem első av-je is felkerül majd újra a gépeimre a McAfee.ha nem találok vmi Trend Micro okosságot. ez a trial reset nem igazán kényelmes :)

azért nagyon köszi a választ. most youtube-os videókat nézek a forcefield-ről...
  • Narxis
    Érdemes mozbackup-al mentést csinálni a profilodról telepítés előtt.

Am. mindent ugyanoda tölt le ahova te beállítottad a böngészőben, csak letöltés előtt futtathatod a fájlt egy virtuális környezetben, bár ehhez már lehet kell az AV része is. Önmagában a ForceField-et nem próbáltam sose. Olyan Antivirusok mellé jó amelyeknek nincs webvédelme(Comodo, Vipre?). G Data-nál bezavar a böngészésbe, nagyon lassú lesz. Kaspersky mellett ki se mertem próbálni, anélkül is lassú volt a böngészés akkor...
  • Krystalx
    nagyon szimpinek tűnik ez a ZoneAlarm ForceField...most olvasgatok róla.

Azt szeretném kérdezni ,attól ,aki már próbálta . mennyire nyúl bele a firefox beállításaiba ? pl tárolt jelszavak megmaradnak ? azok a file-ok ,amiket én szeretnék letölteni, azt hogyan és hova menti ? vagy ez csak annyit változtat h rákérdez letöltés előtt ?
  • Apocalipto
    ^^
  • Doomista
    Ismét gz... [nem fals]
  • RBJ
    most fogyott el a borsodim.
    megyek cserélem
  • RBJ
    avira hehe. vagy kav . csak probálgatom
  • Apocalipto
    Újabb beta, vagy a végleges. Inkább beta.