41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Coronita21
    O_o
  • kl24h
    A VT analízis szerint 10/41 fertőzöttséget mutat, ami lehet false vagy normális. Én csak arra gyanúskodom, hogy nehogy olyan legyen, mint ezelőtt egy éve az Antivirus XP 2009, hogy mikor leellenőriztem a setup.exe-jét, semmit nem mutatott a VT (0/40), mert megváltoztatták a setup.exe-jét egy idő útán, eleinte fertőzött volt.
    Ezek most újabban jelentek meg, ezért lehetnek állantivírusok.
  • gergely1991
    A KIS a címsor mellett megjelenő ikon fájlra riasztott amikor a gugli chrome-al megnézted a linket, jól mondom?
  • Doomista
    Én alapból nem értem, min vitáztok :)
  • Narxis
    Nincs, de magyarázd már el, hogy mit kellene magyaráznia. :D
  • Coronita21
    mostmár..
  • kl24h
    Szerinted nincs mit magyarázni?
  • Coronita21
    én sem értem, hogy mit kéne rajta magyaráznom :)
  • Stomu Yamastha
    Miért is nem veszi észre a Kaspersky?
  • kl24h
    APSS (Avira Premium Security Suite), KIS (Kaspersky Internet Security), NIS (Norton Internet Security), persze még vannak jók.
  • Narxis
    Minek kellene magyarázni?
  • kl24h
    És ezt hogy magyarázod?
    Analizis eredmény: antiviruspc2009.zip/setup.exe
  • setuh
    a napokba bejott egy trojai a masik gepre ami 100%-on futatta a procit,a taskmanagerbe az svchost ment 100%-on es ha leallitottam akkor pedig ujraindult a gep.azon ujra lett teve a win de most ezen a gepen is neha felmegy 50%-ra a proci az svchostol es a torjan remover is talal egy torjait de nem tudja leszedni sehogy se.win7-em van mit ajanlanatok ami segitene es amugy is mit kene hasznaljak h megvedjen maskor az ienektol?jelenleg a microsoft essentials securityt hasznalom de masik gepen nod32 volt es az se segitett...
  • Coronita21
    War3 Show HP
  • gergely1991
    "Dear Mr. Gtotálfasza Narxis"
    XDDDD
    Na Próbakép feltelepítheted az avira-t ha már kaptál kulcsot...
    Enyémet nem tudja senki
  • Andr0
    lol basszus elfelejtettem kivenni onnan ×Ð na mér mind1:D:D:D
  • Doomista
    wexylum 'at' gmail 'dot' com
  • Andr0
    LOL örülj neki van pár promo kulcsod:D:D dejó hogy az én e-mail címemet nem tudja itt senki^^
  • Doomista
    :DDDAS:ASDDSA:DS:DC:DDCD:DDDDDDD:ASDA:ASD:ASD:
  • ffxi
    Ezt talált a NOD 32

metamofózis.scr
    solarwinds.scr

Kb. két hete találta őket, de én nem nézek olyan gyakran a karanténba :)
  • Würth
  • Coronita21
  • Narxis
    Avira promo kulcs erre a névre lett regisztrálva: Dear Mr. Gtotálfasza Narxis

:DD

Meg tudom úgyis, hogy ki volt és visszakapja.
  • Narxis
    Oké melyik agyhalott szórakozott az e-mail címemmel éjszaka? :D Kaptam vagy 15 ThreatExpert elemzést, Avira, ESET promo kulcsokat, hírlevelekre akart feliratni stb. :D Doom te voltál te alkesz?:D
  • Coronita21
    az. kár, hogy a kaspersky észresem veszi.
  • bertino
    hibátlan.
  • Coronita21
    System Cleaners PRO
    virustotal
  • öregharcsa

no para..csak érdeklődtem...5-10 percen belül bármi gáz van újra van rakva a teljes rendszer...felkészültem
  • Andr0
    so 'Face the Fear' elven netezz:D
  • öregharcsa
    aham..kösz a választ...
  • Charun
    Figyelgetem az általatok belinkelt kártékony weboldalakat és utna a VT eredményeket és szembe tűnt,hogy a PC TOOLS-nak egyre jobb a találati aránya használja vagy használta valaki mostanság?
  • gergely1991
    "szóval..hogyan tudom megkülönböztetni a tényleges vírusokat az ilyen "vakriasztásoktól" ??"
    Ez nem könnyű meghatározni mert ismerni kell a programozási nyelvet(azon belül a tartalmát) és ki kell elemezni hogy, mit csinál,rosszindulatú parancsokat tartalmaz-e,Ez elégé bonyolult eljárás.....
  • öregharcsa
    hello!

nézegettem én is egy két dolgot, de mennyire lehet hinni abban hogy ezek tényleg vírusok??..mondok egy példát mire gondolok...

sokan használnak manapság portable programokat..ezek olyan technologiákkal vannak létrehozva hogy akarva - akaratlanul is vírusnak nézik a különböző programok...pedig legális helyről legális programmal lett létrehozva mégis bejeleznek a vírusírtók..sőt a vírus total oldalra feltöltve igen sok program bejelez rá...

szóval..hogyan tudom megkülönböztetni a tényleges vírusokat az ilyen "vakriasztásoktól" ??
  • bertino
  • Doomista
    Szerintem is az Avira a te embered.
  • Andr0
    mostanság átnéztem pár tesztet + folyamatosan néztem az itt belink VT-ket so arra jutottam hogy AVIRA az én emberem:D persze premium security suit:D

szerk.: csak ez a buzi esernyős tray ikonja idegesít nincs vkinek vmi szebb ikonkészlete hozzá?:D
  • Doomista
    Jaja nálam is riaszt az Avira SS :D Ebből látszik, hogy a webvédelme elsőfokú :)) Avira the best.
  • gergely1991
    Hehe nálam még a Free is beriasztott...(még akkor is amikor ide csöppentem) (mivel a FF betölti a cache memóriába és a guard már riaszt is heur/html.malware)
  • Coronita21
    Az Avira elég igéretes és tűzfalat is tartalmaz., 3 hónapos kulcsot itt tudsz kérni.
  • kapika
    Sziasztok, tudnátok segíteni abban hogy melyik a legjobb védelem manapság? És milyen firewall-t ajánlotok?