41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Würth
    Én is szoktam hülye lenni, de amit leművelt ott valaki, hát az döbbenet. Rosszabb, mint egy rigolyás csaj, az tuti. És ő jön a végzettségével...

Ez az én véleményem.
  • Würth
    Tessék, gyorsan olvass, míg nem törlik: LINK
  • Doomista
    TÉK!

Linket Narx,L7, olvasni szeretném.
  • Narxis
    Kösz, hogy szóltál. Nem is néztem még fel oda ma. Durva!
  • L7wy
    Na látod Narxis mi megy amott? És akkor ne mondjam azt h hova süllyedtek a fórumok?
  • gyűjtő
    Szervusztok Doomista, Narxis! (#25888-#25896)
    Sokat segítettetek. Köszönöm!
  • Doomista

VTVT2VT3
  • Doomista
  • Narxis
    Már jóideje, eleve azért raktam fel Kaspersky-t mert G Data bugos volt Win 7-en, de mire kijött a magyar nyelvű, addigra javították!
  • Doomista
    Szóval visszaraktad a G-datát.
  • Narxis
    Igen, én így használom, Malwarebytes 1.43 PRO és SuperAntiSpyware Pro + G Data Internet Security 2010

Eredetileg csak tesztelési célból tettem fel őket, de mivel semmi baj nincs velük így fent hagytam. :D
  • Doomista
    Amúgy meg nem azt akarom mondani, hogy az Ad-adware egy rossz program...nem rossz...nem rossz...csak hát...nem is jó.
  • Doomista
    Vagy malwarebytes antimalware aktív védelemmel.
    Mondjuk még ez a 2 program együtt is jól megy, legalábbis rendszer lassulás nem érezhető, és megférnek egymás mellett :D Legalábbis valaki ezt a kombót használja :D
  • Narxis
    Szia gyűjtő!

Ahogy "tanult" kollégám mondta, szabadulj meg attól a programtól, használd inkább a SUPERAntiSpyware-t, ami szintén ingyenes és magyar nyelvű.

Innen töltheted le: Link
  • Doomista
    Semmilyen veszélyt nem tartogatnak ezek a cookiek. Te meg hová jutottál, hogy az Ad-adwaret használod? Törlöd le de gyorsan!
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Az Ad-Aware Free programom futtatás után rendszeresen kijelzi káros elemként az "adserv cookie-t. Hiába távolítom el ("Removed items:
    Description: *adserv* Family Name: Cookies Engine: 1 Clean status: Success Item ID: 408921 Family ID: 0"), az újabb ellenőrzés ismét jelzi.
    Milyen veszélyt jelent a fenti cookie és hogyan lehet tőle megszabadulni?
  • Doomista
  • Würth
    Nem ellenőrizte, csak a mappát.
  • Doomista
    Minden program tartalmaz legalább : egy változót,egy elágazást,egy ciklust,és egy hibát.
  • gergely1991
    Nem úgy:D Azokat is ellenőrizte ami most futtatsz..(böngésző,intéző,egyéb progik)
  • Würth
    Áhh, azt elfelejtettem, pótolom majd, de gondolom milyen érdekes lehet.
  • Doomista
    Azért a pdf fájlt leolvastad, nem ?
    Csak mert érdekes információt oszt meg veled ;D
  • Würth
    Nincs semmilyen folyamatban lévő, egyszerüen 4 db fájlt (42-ből) még ki is tudott csomagolni az Avira. Ennyi az egész.
  • gergely1991
    Hehe csak hülyéskedek látom a folyamatban lévőket is leellenőrizte
  • Würth
    Igen, még mindig csak 42.

• Doomista
    Még mindig nem érted...:D
  • gergely1991
    42? Nem inkább 138?:D
  • Würth
    0 találatnál azért ez is jobb.
  • Doomista
  • Würth
    Avira Antivir Premium

- Eredmény 42 / 20

• Coronita21
    42 kártevő amit nem detektál a kaspersky.
    Link
  • gergely1991
    Én már csak támogatni tudom (Nálam freeben,a Guard high heuristic módban is jelez erre arra)
  • gergely1991
    Nálad "pontosan" ugyanúgy jelez a norton webvédelme mint a safeweb?
  • kl24h
    Hát igen... kicsomagoláskor úgyis észreveszi.
  • Narxis
    Küldhetsz, majd jelzi ha kicsomagolom.
  • kl24h
    Egyetértek!
  • kl24h
    2MB túl kevés, én pl. tudnék neked küldeni 5 MB-nál nagyobb csomagot, amiben csak trójaiak vannak, semmi tiszta fájl.
  • Doomista
    Szerintem a legjobb megoldás az Aviráé, mivel így a legbiztonságosabb. Ha gáz van, hogy blokkolja, csak beadod neki az url-t a beállításokba a webguardnál, és már nem fogja blokkolni az adott oldalt. Vagy szimplán addig kilőjük a tálcán csak a webguard részét, ez még egyszerűbb.
  • kl24h
    A #25853 hozzászolásomban ha jól megnézzük a Norton elég ügyesen viselkedik, mert jelzi, hogy nem biztonságos az oldal, de az oldal betöltödésekor ha nem észlel semmit, akkor megengedi az oldal teljes betöltödését.
    Ellenben ilyen esetben pl. az AVG csak úgy tölti be az oldalt, ha jóváhagyjuk.
    Az Avira pl. ha gyanús valami számára, akkor startból blokkolja az oldalt, hogy elkerülje a tobábbi komplikációját, pedig lehet, hogy az oldal nem veszélyes. Igaz, hogy Avira-ék minden kicsi apróságra odafigyelnek és beteszik a frissítési adatbázisba. Ezért is a legjóbb szintet érte/éri el.
  • Doomista
    Én képpel válaszoltam a kérdésre, te szöveggel.
    Ha ezek után sem érti meg/nem fogja fel, akkor kattant.