41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    lehet h már elvonási tünetei vannak...szóval ha visszatér nagyon megértőnek kell lennünk vele !
  • Andr0
    biztos rágózik :D nálam be szokott válni:D amugy én sem értem hogy lehet mondjuk 1-2 hétig net nélkül élni kajak meghalnék információ hiányban :D
  • Narxis
    Jaja, én is. :D
  • Doomista
    Azért nem semmi, hogy bírja internet nélkül, nem ?:D
    Ennyi ideig én nem bírnám, már rég netcaféban ülnék, és onnan postolnám ide a hozzászólásaimat :D
  • Doomista
    Hidd el, mi is várjuk már, hogy visszatérjen az ÚR, a kiválasztott!
    Pano Utolsó látogatás időpontja: 2009. 12. 31. 21:13
    Huh :)
  • Narxis
    Nincs Pano, azt írta nincs internete egy darabig. :D
  • Krystalx
    Pano kérlek segíts ! :) véletlenül kiemelt lett az egész mondat és nem tudom javítani...így meg félreérthető ,aki nem olvasta az előzményt...mert itt pont ok minden és egy másik fórumra írtam azt !
    égés égés
  • Krystalx
    húúha ezt kicsit elhibáztam.../b-t elírtam :) bocsi
    na de hogy lett az egész kiemelt ??:)

• Krystalx
    akkor hasonló "hiba" lehet...remélem javítják.
    sajna mindig ezt mondják,írják mindenre, és azt veszem észre h javítanak valamit és ismét megjelenik egy újabb bug. :(

[b]Doomista[b/]: az jó lenne szerintem is. a többség és a modi közösen eldöntik h mi az, ami nagyon OFF,durva vagy sértő. és nem úgy h egy vki ,szól a modinak ,mert ő ismeri és akkor a saját kis elvei szerint töröltet össze vissza akár 10-20hsz-t?
  • Narxis
    Épp most néztem meg a Különvélemény c. filmet. :D
  • Narxis
    Hát pl. ha nézem a tv-tuneren a TV-t vagy nézek filmet vagy netezek csak simán és flashes oldalt nézek akkor akadozik az egész, de csak pár pillanat, asszem nekem is maxon pörgeti a procit.
  • Doomista
    Szerintem prohardver-en is azt a moderátor féle "takarítási eljárást" kellene bevezetni, mint itt sg-n.
  • Krystalx
    *vsserv.exe
  • Krystalx
    Narxis : említetted h nálad a G-data frissítésnél lassítja a gépet. ez pontosan miben nyilvánul meg ? nálam a BD kb 3 hete kezdte azt ,hogy minden frissítésnél (pár 100kbye)írja h letöltötte-telepítette...azaz olyan mintha végzett volna. ki is írja h : sikeres volt a frissítés ,de akkor látom h a vvserv.exe ismét 100%-ra ugrik és kb 1 percig dolgozik vmit (folyamatosan világít a vinyó)és közben nem lehet semmit csinálni a gépen annyira lefogja. mintha egy gyors ellenőrzést csinálna pl. ,de ilyen opcióról nem tudok és régebben azt sem vettem észre h mikor frissít ,mert egyáltalán nem terhelte le a rendszert. a support oldalon olvastam h sokan panaszkodtak erre, és nov. végén csináltak is vmi javítást...én viszont azt vettem észre h nálam pont azóta csinálja :)

Apocalipto : hát én utálom,ha valakinek nem lehet saját véleménye. az akkor nem fórum, hanem egy cenzúrázott szar. a seggnyalók írhatnak bármit...pedig ők is tévedhetnek és szintén fanatikusak, csak nem veszik észre.
    lehet h olyan hsz-t töröltek ,ami nekem vagy másnak érdekes lett volna. mert egy negatív dolog is lehet néha hasznos, vagy tanulságos.
    Szerintem! és kivételek mindig vannak ! :)

• Apocalipto
    Ott nem lehet mindekinek különvéleménye, egyből törlik másét
  • Krystalx
    jajjj micsoda álszent az a másik fórum...minek kell ott mindent törölni(moderálni), aki kicsit tovább alszik ,az már nem is láthat semmit. este felnézel és azt látod ott mindenki "szereti" egymást hehe...
  • Apocalipto
    Lol, hát lefuttattam ezt a hitman pro-t....jobb eredményt vártam tőle, 9 ártalmatlan fájlt jelölt meg...dreamscene fájl, sony sound forge, modert warfare 2 multi exéje...
  • Apocalipto
    Adjatok neki pár vírust amit a norton nem detektál és majd ellesz magának
  • Narxis
    jaja XD

akkor kezdjük:

te ******* te ***** és ***** ja *****
  • gergely1991
    Akkor a műsor itt is kezdődik?XD
  • Narxis
    Az király lenne. :D
  • simon7012
    Látom itt is mindjárt felélénkül a totyik......
  • goodspeed
    Látom itt is előadtad magadat :D
  • Doomista
    Igen.
  • goodspeed
    Nem tudják, de én megsúgom, hogy nem nagyon :)
  • kl24h
    Ezeket a kártevőket TE detektáltad?

Látom a VT analizisen egyik sem jelez semmit. Profi voltál/vagy/lettél.
  • kl24h
    Nem ismerem a Safeweb-et.
  • gergely1991
    Hú ide nem szoktam látogatni de:A vita nem old meg semmit (lásd az etele hszétXD)
    Narxis:Hsz-edtel csak egyet tudok érteni
  • Arkon
    Próba szerencse.

Tőccsé fel valamelyik torrent oldalra egy kisebb hordó ütősebb töménytet, aztán majd meglássuk.

Persze csak akkor, ha nem sajnálod Tőle a piát.
  • Doomista
    Érdekelne, hogy ezt a GS srácot lelehet könnyen itatni? Nem tudjátok?
  • Möbiusz
    Sziasztok!

Én is átlátogattam most elolvasni az ottani hsz.-eket. Inkább nocomment.
    És még itt Etele barátunkat neveztük fanatikus és elvakult Kaspersky hívőnek. Ahhoz képest Ő csak egy szelíd "bolond".

Bocs Etele és ne haragudj a jelzőért, de a jó értelemben értettem.
  • L7wy
    XDXDXDXD LOOOOL
  • Narxis
    Indítsunk el itt is ilyen veszekedést és off háborút, aztán mikor Pano visszatér elkiáltjuk magunkat, hogy MEGLEPETÉS!!!

XD
  • Würth
    Szívesen.
  • Doomista
    Kösz a fórum linkjét, feldobtad a napom, de azért párszor rácsaptam a homlokomra
  • Würth
    MBAM - ot nagyon lehúzta, közben NIS dicséret olvasható ki a sorok közül. Csak elfelejti, hogy az egyik csak 1 kiegészítő védelem. De én le is zárom a témát, Plagnak adok igazat, ahogy már írtam is. A másikról ezek után már nem is érdemes beszélni, nem gondoltam volna, hogy eddig lehet süllyedni egy szaros program imádat miatt.
  • Doomista
    Ez most komoly?

Malwarebytes tesztét olvasom, és elvileg a Malwarebytesről kellene szólnia a tesztnek, erre jól látom, hogy a-squared és a Norton is befigyel képekben, szinte már jobban mint a malwarebytes?
  • L7wy
    Akkor oks :D
  • Würth
    Plaggal semmi, én is GS-ről beszéltem.

- 2 példa logoutról: MBAM és Online Armor lett lehúzva, tudjuk ki által. Persze használta mindkettőt fél napig kb., vicces. Szerintem mndkettő az egyik legjobb a maga kategóriájában, és ezt nem én találtam ki, rengetek külföldi oldal és fórum is ezt írja.
  • L7wy
    Szerintem ez a Goodspeed bekattant... a másik az hogy iszonyatosan gyerekes és pofátlan... nézzétek csak milyeneket írt nekem. Plag-nak és nekem is már nagyon elegem van belőle... a másik az hogy valós tudás nélkül, netről összevagdalva írja a cikkeit logouton, ami engem személy szerint irritál eléggé, hogy hülyíti a kevésbé hozzáértőket a Symantec meg egyéb mániáival. Szerintem Plag tök korrekt, mi bajod van vele Würth?