41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Arkon #26022 Nagyon köszönöm a segítő szándékodat, de nem kérhetek ilyen nagy munkát Tőled.
A FF nálam egyébként csak a harmadik számú versenyző. Ritkán van használatban és most is csak azért próbálkoztam vele mert írtad, hogy a NoScript megfogta.
-
Akarod hogy minden egyes menüről készítsek neked képet, és akkor az szerint állítsd be ? [De akkor halál pontosan úgy kell beállítanod a teljes siker érdekében]
-
Arkon #26020 Óhhh nagyon köszönöm. Ez látod az eszembe sem jutott. 
Már azt hittem, hogy a NoScript névjegyénél.
-
A NoScript beállításokba.
-
Arkon #26018 Hol tudom ezt beállítani? -
Nincs beállítva rendesen, ennyire egyszerű :)
-
Arkon #26016 Hát akkor nálam valami hiba lehet, mert FF-ben a NoScript meg sem mukkan rá pedig aktiv.
Ott is csak a Kaspersky fogja.
-
Hát ezzel azért most tényleg óvatosan...NoScript elég rá.
-
Arkon #26014 #26011
-
Vírus: Trojan.JS.QAF (Engine A), JS:Illredir-B [Trj] (Engine B)
A webtartalom töltése során vírust találtam.
Cím: www.bkv.hu -
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1571 -
Arkon #26011 False! 

-
BKV -
Arkon #26009 VT- PoisonIvy trojai -
http://biztonsagportal.hu/pdf-allomanyokkal-terjednek-a-virusok.html
6 day.
6 day.
6 day.
-
Nálam az egyik projektemet jelezte az avira(egészen a következő frissítésig) Dühös voltam rájuk.... -
kuldok 1filet atkell javitani rajta vmit. majd megirom mit... -
Eléggé... -
Ez bizony válasz volt :D
Amúgy nem írtam vírust, én csak 3 nyelven tudok :(( De azok közül egyikben sem lehet vírust írni :(
A tudással nő a kételkedés is... -
scripthez ertesz-e? -
azt írtam h "gyűlölöm aki elkezdte terjeszteni a vírusokat és akik írják..."
azokra gondoltam ,akik terjesztik össze vissza a világban,ilyen célra írják ,h idegen emberek gépét tegyék tönkre.
ha vki tud vírust írni ,arra felnézek a tudása miatt...sőt akkor is ha képes ártani ezzel olyannak,aki megérdemli, mert pl kicseszett vele. vagy személyes ok. szeretem a crackereket és a hackereket is ! mindig is szerettem volna egy olyan barátot !:D de csak a saját ügyeim miatt.
Azokat a kis köcsögök ítélem el, akik tönkreteszik a netet és mindenféle oldalt,programot megfertőznek, mert így akarnak istent játszani és ezt úgy teszik h közben szétcseszik a netet és mindenféle ember gépét is.
ezzel sztem a kérdésedre is válaszoltam :)
-
Csatlakozhatok?XD -
Először is TÉK!
:DD
Másodszor meg én is írtam vírust, akkor most utálsz ?:D -
tanítani ? de én utálok ilyennel foglalkozni
, csaj vagyok engem csak a kééényszer miatt érdekel ez a sok "szarság", gyűlölöm aki elkezdte terjeszteni a vírusokat és akik írják...
a barátaim is olyanok h még egy cd-sem tudnának megírni. én csak azt akarom h normálisan tudjam használni a gépet, de még pl apám gépével is én foglalkozzam ? annyi türelmem már nincs.
-
Nálam az jön le(a keretes részből) ha nem telepíted a szükséges drivert akkor nem lesz a sandboxie engedélyezve.
"különben ez volt az szöveg./system-level driver/.írja h le kell állítani minden védelmet, mert az gondot okozhat. "
Ez általában azért van mert valami false riasztás beadhat(de azért jobb ha a víruskergetőre hallgatunk vagy gyanakszunk)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó a jó öreg Nsis telepítő program:) -
Tanítsd őket mester
-
igazad van...jelenleg /még/ nem magam miatt próbálgatok ilyen programokat. a család többi tagja miatt érdekelt volna ez is. gyakran elmondom nekik, hogy mire figyeljenek, mire nem szabad kattintani...de egy idősebb ember, aki nem a számítástechnika világában nőtt fel,kicsit figyelmetlenebb lehet. én meg nem lehetek mindig mellettük.
/viszont létfontosságú h netezzenek pl a vállalkozásuk miatt/
-
Csak hogy tisztázzuk, és ismét ne felejtsük el, hisz te is kezdesz egy külön program felé hajlani. Feleslegesül.
1. Ilyen programot csak akkor érdemes feltenni egy rendszerre, ha virust akar az ember rajta keresztül futtatni.
2. Vírusok teljes tesztelésére a virtuális rendszer a megoldás.
3. Az én véleményem az, hogy egy normális tudással rendelkező embernek nincs szüksége ilyen programhoz ahhoz, hogy biztonságban internetezhessen. Ez kis csak egy lehetőség a sok közül, hogy biztonságosan internetezhessünk, és vírusmentesen használjuk rendszerünket. Elvégre láthatjuk, pont mi, hogy mennyi lehetőséget adnak a felhasználónak ahhoz, hogy biztonságban érezze magát egy adott rendszeren belül, pedig hiába ez a sok féle program, ha maga az ember a leggyengébb láncszem.
És ennyi, itt a vége, ez a lényeg.
-
srácok ,akkor senki a Faronics Deep Freeze-re ? -
azt hittem már engem nevetsz ki, mert nem tetszik ez a kiírás.
én sem szerethetek mindent :D te is tudod milyen sok program van ,ami szétcseszheti a rendszert.
Peace
különben ez volt az szöveg./system-level driver/.írja h le kell állítani minden védelmet, mert az gondot okozhat. és ez nem tetszett, a BD-t pl le sem lehet állítani. max az aktív védelmet,de attól még ugyanúgy fut stb.
és ez kavarhatott volna be, de most látom restart után elvileg ugyanúgy szabályosan /vagy nem/ el lehet akkor is távolítani a progit.
-
Ajj..hát magának a programnak a fenyegetése..amúgy nem használtam még(talán nem is fogom) -
A VT2:A nod32 mintha telepítőről adta volna a nevét a vírusnak.A VT3-at valamilyen csevegőn/e-mailben kaptad.
Látom a sunbeltnek jó az adatbázisai 5/3 -
jajjjj de vicces...csak tudnám ezen mi olyan kva nevetésges ?
-
Elég siralmas VT fájlokhoz jutottam ma is:\
VT1 VT2 VT3 VT4 VT5 -
Ez a sandboxie olyan mintha egy trójai vírus lenne nem?:DDDDD -
és szerinted jó ?
még nem volt időm megnézni...és azt sem tudom, hogy melyiket érdemes használni. Standard vagy Enterprise ? az utóbbi sokkal többet tud, de azok nagy része hálózatos, munkacsoportos dolgok /ami engem nem érint/. a beállítást nézve, nem olyan egyszerű első látásra. hasonló ,mint a Returnil ?
ha levédem vele az adott partíciót ,akkor oda még tudok a netről lementeni dolgokat és restart után azok meg maradnak ? returnilban az nem tetszett h kicsit bonyolult volt megadni, h a Win és AV frissítések működjenek és a letöltött cuccok is megmaradjanak, de közben védje a rendszert...
légyszíves ha lesz egy kis időd, akkor írj róla pár mondatot, mert nem szeretném feleslegesen feltenni.
köszi
sandboxie-t használtam pár napig, de az elég jól belenyúlt a rendszerbe, és ami nagyon nem tetszett h telepítés után kiírta h a működéséhez fel kell neki telepíteni vmi drivert stb. és kérdezte h engedem vagy nem. majd ott volt ha nem engedem ,akkor megsérülhetnek a rendszerfile-ok és lehetséges h a köv. indításnál a windows nem fog elindulni. ez nagyon nem tetszett./ha annyira szükséges neki az a driver ,akkor ne kérdezze hanem alapból tegye fel és ne paráztasson./ ezután már elment tőle a kedvem.kicsit próbálgattam, de nem tudtam megkedvelni. inkább visszaraktam a rendszert. -
Nem, arra gondoltam, hogy bootol a CD-ről és a rendszerjavítást választja. -
"Telepítő CD-vel próbáltad javítani?"
Például egy sfc/scannow parancs futtatására gondolsz? -
Ilyen sorrendben próbáld ezeket:
1.Link
2.Link
3.Link
4.Link
Telepítő CD-vel próbáltad javítani? Lehet a fertőzések eltávolítása fontos fájlokat is érintett. -
Apocalipto #25983 Régi progi, suliban ez van minden gépen :)