41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Meg töltsd le ezt, frissítsd az adatbázisát és dobj egy scant, hát ha talál valamit...
  • Doomista
    Amit törölj a programmal, aztán restart:
    O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O13 - DefaultPrefix:
    O13 - Home Prefix:
    O13 - Mosaic Prefix:
    O13 - FTP Prefix:
    O13 - Gopher Prefix:
    O13 - DefaultPrefix:

start-futtatás-msconfig-auto. indítás- nézd meg el akar e indulni gyanús folyamat...
  • fergusonpapa
    elfelejtetem mondani h jelenleg AVG futattok,valmivel csak találok valamit alapon..kiváncsi vagyok mit mondtok,jo kihivás lesz az biztos:D
  • fergusonpapa
    csükentet modban joa gép,érdekes, és a kaspersky se talál semmit pedig frisitettem is!1xerüen idegesit,egyiknaprol másikra nem lehet ilyen!

hijackthist másolok!

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
    Scan saved at 0:02:20, on 2010.01.23.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\BYTEWIN\System32\smss.exe
    C:\BYTEWIN\system32\winlogon.exe
    C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    C:\BYTEWIN\system32\lsass.exe
    C:\BYTEWIN\system32\svchost.exe
    C:\BYTEWIN\System32\svchost.exe
    C:\BYTEWIN\Explorer.EXE
    C:\BYTEWIN\system32\spoolsv.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
    C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
    C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    C:\BYTEWIN\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Indítópult\TaskSwitch.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\1.2.183.13\GoogleCrashHandler.exe
    C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
    C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
    C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
    C:\Prog's File's\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgam.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgnsx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgchsvx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgrsx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgtray.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgui.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgscanx.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    C:\BYTEWIN\system32\msiexec.exe
    C:\Prog's File's\TrendMicro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
    O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgssie.dll
    O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Prog's File's\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\BYTEWIN\system32\msconfig.exe /auto
    O4 - HKLM\..\Run: [SBAMTray] C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SpySweeper] "C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe" /startintray
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG9_TRAY] C:\PROG'S~1\AVG\AVG9\avgtray.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
    O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "C:\Prog's File's\uTorrent\uTorrent.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [ParetoLogic Anti-Spyware] "C:\Prog's File's\ParetoLogic\Anti-Spyware\Pareto_AS.exe" -NM -hidesplash
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_3] rundll32 advpack.dll,LaunchINFSectionEx nLite.inf,C,,4,N (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [TSClientMSIUninstaller] cmd.exe /C "cscript %systemroot%\Installer\TSClientMsiTrans\tscuinst.vbs" (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
    O4 - Global Startup: TaskSwitch.exe
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    O13 - DefaultPrefix:
    O13 - WWW Prefix:
    O13 - Home Prefix:
    O13 - Mosaic Prefix:
    O13 - FTP Prefix:
    O13 - Gopher Prefix:
    O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgpp.dll
    O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
    O22 - SharedTaskScheduler: Browseui előbetöltője - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
    O22 - SharedTaskScheduler: Komponenskategóriák gyorsítótárazási szolgáltatása - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
    O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
    O23 - Service: Logikai lemezkezelő felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\System32\dmadmin.exe
    O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
    O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
    O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
    O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelője (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\sessmgr.exe
    O23 - Service: CounterSpy Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
    O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
    O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások (SysmonLog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\smlogsvc.exe
    O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\wbem\wmiapsrv.exe

--
    End of file - 6979 bytes
  • nandorb
    szedd le a KASPERSKY rescue CD-jet... es azzal...
  • Doomista
    csökkentett módban is szarul megy vagy mi ?
  • fergusonpapa
    hm...mégegyszer kérdezem a avira rescue cd miért áll meg?3x is kiirtam mindig ugyanot!???

kaptam egy csunya virust amit 4 napja irtok winfos ujra telepitéstöl a bios resetig és minfig megvan,gép nem lehet szar fél éve ruháztam be rá 150böl,és csak netezésre használom szinte,de még ezis szar most,mint ha egy 400mhz gagyi gépel szorakoznék és ráadásul msot xp van rajta nem win7 ami simán ment 3 honapig,ahogy irtam virus van és nem birom felfogni h tüntesem el!midet megnéztem kivéve ezta rescue cdt

de nem jo segitsetek pls!
  • Narxis
    Neeeeeem, nem írtam volna ilyet, megértettem volna és kész.
  • Doomista
    Videokártyád szar...
  • fergusonpapa
    help me pls..
  • dragon11
    ?:-D
  • fergusonpapa
    segitsetek,gép repeszt de ha egy porgrmot futatok lasul és szagadt a rendzser szoszerint xp-n nem sok tippem van de ha ez segit ,segitsetek mert nme indula virus keresö :(
  • Doomista
    Meg ha el is magyaráztam volna, és te értetted volna, akkor is, hsz-ből idézek:

"Értem én, csak leszarom. :)
    :O
    D:"
  • Narxis
    Nem szokásom, bár ebben az esetben nem is tudtunk volna min vitázni, mert tök mindegy a válasz. :)
  • Narxis
    Az te vagy, inkább menj vissza uborkát termeszteni. :D
  • fergusonpapa
    Na letöltötem kiirtam egy cdre az avira rescue cd-t,bootol bejöna grafikus virus keresö,betölt valamit aztán jöne valami"mount devices"rész és itt megáll az egész?!kérdem én miért?vártam fél orát és semmi
  • Doomista
    Hagyom, hogy te magad jöjj rá a válaszra.
  • nandorb
    figyelj mert fontos ez?
  • dragon11
    Értem.. és akkor honnan tudod, hogy nekem most akk valóban nincs keylogom? Me lehet ez olyan, hogy nem futtattam és akk is települ.:S
  • Doomista
    Mind a 2.
  • dragon11
    nem kevertem.. password steal:D xD

tehát akk doomista most melyik?:D
  • nandorb
    jah es te is szoke vagy?
  • Doomista
    Legalább te nem vitázol, ezt szeretem.
  • Narxis
    Szerintem is.
  • Doomista
    Hát ha ebből nem érted, akkor hagyjuk.
  • Narxis
    Mi van Németországgal? Am. élnek ott rokonaim is és német származású vagyok.
  • Doomista
    Elfelejtettél valami fontos dolgot...

• Narxis
    Am. viccet félretéve, nem értem miért éri meg Aviranak a 3 hónapos promo kulcsok korlátlan osztogatása.

Ha ilyen lenne mondjuk G Data-nál vagy Kaspersky-nél vagy bármelyik másik gyártónál soha nem is gondoltam volna, hogy megvegyem őket vagy beküldjek nekik vírusmintákat kulcsért cserébe. Ma se gondolkodok már rajta, de azért ez durva. Lehet nyugatabbra többen hajlandók megvenni a szoftvereket, de még ha csak az Avira userek negyede is használ promo kulcsokat akkor az is jelentős bevételkiesés, tekintve, hogy Avira talán az AVG után a legismertebb antivírus. Marketing se lehet mert nem reklámozzák a promo kulcsokat no meg akkor minek van a Free version.

• Doomista
    Tudni tudok, csak azzal nem fog menni.
  • RBJ
    hitman pro hoz tud valaki serialt?
  • Doomista
  • Narxis
    Kérek is.

Szívesen megkérném őket, hogy ellenőrizzék a MEREVlemezem. xD
  • Doomista
    akkor kérjél...
  • L7wy
    azt meg fórumon lehet kérni...
  • RBJ
  • Doomista
    Ftp server jobb :D
  • L7wy
    Mi, nekem? kérek aviráéktól 3évest... ha megnézik h mennyi virust küldtem már nekik... szerencséd h te emailben küldted nekik
  • Doomista
    Fáj ez neked, de hiába :D
  • Narxis
  • RBJ
    csalás.