41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Szlovák
  • nandorb
    nem is magyar, lol hol hallottad ezt a baromsagot,a NOD az Lengyel v Szlovak nemtom meik pontossan...
  • kl24h
    Állítólag ez az Antivirus 2010 nem rögtön fertőzi meg a rendszert, el kell teljen egy pár óra és csak azután kezdi letölteni a többi vírusokat, kémprógramokat, stb. Persze ha van már egy vírusölő a gépen, akkor az nem engedi telepíteni.
  • Krystalx
    talán ezért :D /most ez komoly ? azt tudtam h nem sokra jó, de h kamu lenne ? hm /
    Hamis vírusirtót árult egy magyar fejlesztő
  • Apocalipto
    H-h magyar?
  • nandorb
    adj linket,allitolag ha ven fent mar virosirtod akkor nem engedi felrakni,csak ha nincs akkor nehez kipucolni...
  • goodspeed
    Már mint erre értettem :D
  • goodspeed
    Win7 Ready ?:D
  • mega91
    A csodálkozást megértem abból a szempontból, hogy a NOD a végén van, de viszont az Avira igen jó vírusírtó, csak nem sokan ismerik.
    A NOD-ot csak azért várom az elejére mert téleg reklámozzák 1000-el + magyar és valaki csak erről hallott.
    Aki már jobban benne van a ebben a témában és többet is kipróbált az tudja, hogy nem minden a reklám és van azért ennél jobb is.
    A szavazás nincs megbuherálva, ti szavaztok!
    Sajnálom, hogy nem tettem bele minden vírusírtót, de ott van, hogy írhatsz véleményt arról amit használsz, ami be vált neked, esetleg indoklás is jöhet.
    SZAVAZÁS
  • Doomista
    furko antivirust is kihagyták
  • Zune
    Üdv!Miért csodálkozol?Nagyon is jó virusirtó.Csak kevesen tudják jól belőni.Az igaz a régi verziókra hogy egy kicsit sok memóriát használt,de közel sem annyi mint pl Norton vagy Kaspersky.Viszont a legújjabb verziója már szinte semmit se fogyaszt észre se veszed hogy ott van a gépen.Tudom Norton és Kasperskyn is dolgoztak hogy ne zabálja a memóriát.Ha jól beállitod a ZA-t akkor megfelelő védelmet nyújt.Kevés olyan programot találsz ami igy el van találva mint ez.Az pedig nem igaz hogy virust nem lehet vele törölni...hát hogy a fenébe ne lehetne,tapasztalatból tudom.Egy MBAM még elfér mellette a sok kis exe. fáljok törlésére de más nem kell!Én még nem raktam gépet újra mert a ZA nem birt el egy virussal,pedig majd 40G programot húztam már le mindenféle csúnya oldalakról!:)
  • Krystalx
    hirtelen megnőtt a szavazatok száma is :D
    de az jó h többen vannak ,akik nem használnak semmit, mint a Nod-osok lol
    szerintem vki kicsit "megbűvölte" a listát
    na de ki az a 10 bitdefender-es ? :)
    látszik h magyar lista, nincsen köztük pl a Trend...
  • lck #27062
    Zone Alarm népszerűségén csodálkozom.
    Amúgy Avira-Avast-Kaspersky sorrend jól hangzik.
  • Doomista
    Nod áll az utolsó helyen ? Mi történt ?
  • Polonic
    Az optinet viszont nagyon jó t-home - nál.
  • Doomista
    http://antispy-download.info/hitin.php
    http://windowsdefender10.com/
  • kl24h
    Ez a legjóbb antivírus, hamar kitisztitja az Operációs Rendszert!!!

Garantált tisztítás!!!
  • lck #27057
    Úgy értettem hogy az Avira itt ilyen népszerű.
    A NOD magyarországi népszerűségéről tudok.
    A reklám csodákra képes.
  • Narxis
    Aviranak ráadásul nincs is magyar disztribútora, elég nehezen hiszem el így ezt az eredményt. Persze ettől meg elfogadom és nem is nagyon érdekel, hogy melyik a népszerűbb, csak feltűnő volt.
  • Narxis
    Neeeem, Magyarországon a piac 60%-át birtokolja, ezt nem én mondom hanem tény. Szerintem pont azért alakult ki ez az eredmény mert ilyen fórumokból toborozták a szavazókat akik geekebbek az átlagnál. :)
  • lck #27054
    Csak ennek a fórumnak a látogatóinál népszerű ennyire.
  • Narxis
    Nehogy már Avirat többen használják mint Nodot, szerintem ez a szavazás meg van bundázva.
  • Krystalx
    szia, inkább egy leírást másolok be...
    ha még nem frissítettél biost vagy nem vagy vmiben biztos ezzel kapcsolatban ,akkor ezt olvasd el...leírják mi a különbség.
    a-biztonsagos-bios-frissites-alapjai
  • mega91
    Sziasztok!
    Érdekelne a véleményetek.
    SZAVAZÁS
    Esetleg ha van hozzáfűznivaló a használt programmal kapcsolatban írjátok csak.
  • nandorb
    nem szoktam reinstallt csinalni mert az javitja ott nem kell formatalni:)
    En siman instalalom a windows/linux-t kerdes mikor mien kedvu vagyok.
  • fergusonpapa
    ahhhhh,egye ketöt olvas már vissza,a BIOS frisitésnél mia különbség a wines és a dosos közt..istenem
  • gergely1991
    De akkor szerinted mi a fr*ncot csinálunk általában a win. reinstall esetén?-.-
  • Narxis
    Vírusvédelmetek 0 :c
  • fergusonpapa
    Mi a külömbség a windows és a dos-os frissités közöt?
  • fergusonpapa
    teloztam,most kezdem bios frisitést,utána meg megint törlöm a particiot formázom (lassu modszerel)és felrakom rá és ujra jelentkezem(kb 1óra)

remélem végre sikerül,am valaki elmondaná nekm h reseteltem a biost akkor h maradhatott meg a virus?
  • nandorb
    es? telepitetted ra, a windowst? utana szolj...
  • fergusonpapa
    teljes formázást csináltam:)
  • nandorb
    de erted o particionalast csinal,az nem ugyanaz:Partition mangerrel siman pl. 80GB hard disk-bol 60GB levolt foglalva 12GB-t meg levagtam,belole es csinaltam +1particiot(12GB)
    ami maradt 68GB nem kellett formazni,es az adatok is meg maradtak.
  • gergely1991
    Ha (már) törlöd őket ill.ha nem a gyorsformázást használod akkor igen törlődnek...
  • nandorb
    ha programal csinalod aszem nem kene
  • fergusonpapa
    okés,beszereztem a legujabb biost az alaplapomhoz,most nem tudom h megy ez de majd utána olvasok,most ha particionálok egy vinyot akkor nem tölrlödik rola minden??
  • Arkon
    Hali!
    KÉP.

A forrásban van egy nagyon rafkósan írt JavaScripttel csinált iframe.

• nandorb
    tedd be csak az ata-t...
  • fergusonpapa
    van 1 80as ata,és egy 160as sata!most csak sata van bekötve,ami nem rég lett vásárolva,eza bios flashelés h is zajlik??

Én teljesen reseteltem,nem ezt kelet volna??
  • nandorb
    The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL:

http://www.keymedia.hu/

The following threat was encountered:

The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.amh

tudod mit csinalj flasheld ki a bios-t...
    esetleg a HARD DISKET szed ki vegyel masikat es azzal probald meg...